2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业(四)Unit 2 Onwards and upwards教学知识细解码(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业四Unit Onwards and upwards教学知识细解码含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1Most states guarantee the right to free and adequate education.2What is your response to criticism(批评)over the new measure?3Nevertheless(不过),she decided she would go along with her son.4However all of you have to realize that you will face rejection all the time.5We rarely think of ho
2、w it all affects the environment and humankind.6Many people were not satisfied with the pace(速度)of change.7Do not borrow money unless you want to be in debt.8Mr.Singh said he was pleased with the outcome.9It is worthwhile to discuss the problem further.10If this is the case,you should inform(告知)your
3、 system administrator.阅读理解ALast Sunday,my whole family went to the amusement park near our hometown,as we planned the day before,on my brothers 13th birthday.David was two years older than I.The weather was perfect and everyone was happy.The park was not too crowded.“Fioda,”said my brother,“do you w
4、ant to go on that ride with me?”“Of course,”I said.The ride was brand new.I saw commercials(广告)for this huge roller coaster(过山车) on television.I was so excited to ride it.As we got in line,we talked excitedly about what we might experience.We decided that we would both try to keep our hands in the a
5、ir the whole time.We believed that would make it even more enjoyable.I was so busy talking to my brother that I missed the most important signEmpty your pockets before going on the ride.Something bad happened!The ride started.It was a really fast roller!Before I knew it,we were upside down.I felt my
6、 phone slipping(滑落) from my pocket.My hands were in the air,just as we had promised,and I didnt catch my phone in time.It hit me on the head,fell down to the ground and broke.My parents said I wouldnt have a new phone until I had enough money to pay for it.I need to be more careful.Next time,Ill pay
7、 better attention the warning signs as we wait in line for the ride.【语篇解读】上周日Fiona和家人一起去游乐场游玩,在乘坐过山车的时候摔坏了手机,这让她非常懊恼。1Last Sunday,Fiona .Awas 13 years oldBwas invited to townCwent to an amusement parkDprepared for Davids birthday partyC细节理解题。根据第一段第一句“Last Sunday,my whole family went to the amusement
8、 park near our hometown.”可知上个星期天作者全家都去了游乐场。故C项正确。2Fiona got to know the new ride from .Asign Bthe televisionCher parents Dher brotherB细节理解题。根据第二段“I saw commercials(广告)for this huge roller coaster(过山车) on television.”可知作者是从电视上的广告里了解这个过山车的。故B项正确。3What does the underlined word “that”in Paragraph 2 refe
9、r to?ATo keep hands in the air.BTo empty our pockets.CTo talk excitedly.DTo miss the sign.A推理判断题。根据“We decided that we would both try to keep our hands in the air the whole time.We believed that would make it even more enjoyable.”可知他们决定双手一直放在空中,认为这样做会更加有趣。句中指示代词that指代前面一句中的“keep our hands in the air
10、”,故A项正确。4When did Fionas phone break?ABefore she went on the ride.BRight after she got off the ride.CWhile she was enjoying the ride.DShortly after she arrived home.C细节理解题。根据第三段“My hands were in the air,just as we had promised,and I didnt catch my phone in time.It hit me on the head,fell down to the
11、 ground and broke.”可知手机摔坏的时候,他们还在过山车上。故C项正确。BAnaya Elick was born without handsshe has stubs(残端)where most peoples wrists begin.To hold a pencil,she must balance it between her wrists,then use her arms to push it along the page.But that didnt stop her from winning a national handwriting contest when
12、 she was in first grade.In the two years since,she has taken on greater challenges.Last week,she won another national handwriting contest,this one for cursive(草书)And by all accounts from her teachers at Greenbrier Christian Academy,she has become an accomplished artist.Anaya isnt one to boast about
13、her successes.She unwillingly says they make her proud but adds that they come from “lots of practice”Her friends at school said,“She inspires everybody by what she does and how she does it.”No one wants their child to fail,and raising one who was born with a disability can heighten that protective
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390298.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
