分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Theartofpainting Section A Welcome to the unit & Reading课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版选择性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392640
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:26.35KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Theartofpainting Section Welcome to the Reading课后篇巩固提升含解析牛津译林版选择性必修第一册 2021
    资源描述:

    1、Unit3TheartofpaintingSectionAWelcometotheunit&Reading课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.The company prefers to (雇用) local people.答案employ2.Education issues (控制;支配) the election campaign.答案dominated3.The school uniform is also a better (展示) of the school culture.答案display4.Marys description of the party was so (生动

    2、的) that I felt as if I were there.答案vivid5.What (打动) me most in the movie was the fathers deep love for his son.答案struck6.With no other kids of my age in the (街区;临近的地方),I had to spend hours by myself.答案neighbourhood7.He made a breathtaking (风景) painting containing the sun,the mountains and the birds

    3、.答案landscape8.After finishing his homework,he (漫步) into the dining room where dinner had been ready.答案wandered9.The global market for low-carbon energy will become three times bigger over the next (十年).答案decade10.One day the emperor wanted to get his (肖像) done so he called all great artists to come

    4、so that he could choose the best.答案portrait.用方框中所给单词的正确形式填空portraitlandscapegallerypondneighbourhoodsettingvividliberationrealisticdominate1.Our story has its in ancient Rome.答案setting2.My daughter is a child with imagination.答案vivid3.There are some ducks in the near the farm.答案pond4.Theres a new pi

    5、cture show at the tomorrow.答案gallery5.They had the ambition to this small country.答案dominate6.The two hills with the valley formed a beautiful .答案landscape7.The of her mother was her most prized possession.答案portrait8.We try to make these training courses as as possible.答案realistic9.Jane was sure th

    6、at she was the most beautiful girl in the .答案neighbourhood10.Some painters are brave enough to seek from the rules of the old style.答案liberation.单句填空1.The party left a (last) impression on me.答案lasting2.He fell, (strike) his head on the table.答案striking3.Designs for the new sports hall are display i

    7、n the library.答案on4.The guests were (most) middle-aged men talking business.答案mostly5.It is imagination makes the world rich and colourful.答案that6. (house) in a museum,the painting attracts a large crowd of visitors.答案Housed7.Monet and Renoir,along with other like-minded artists, (seek) liberation f

    8、rom the rules of the old style.答案sought8.The boss of the company is trying to create an easy atmosphere where his (employ) enjoy their work.答案employees.完成句子1.穿着校服,学生们觉得他们属于一个特殊的群体。Wearing the uniform,the students feel that they a particular group.答案belong to2.他期待着为他的球队赢得比赛。He the match for his team.

    9、答案looked forward to winning3.学生们很好奇,想知道教室外面发生了什么事。The students were curious to know what was outside the classroom.答案going on4.晚餐后我在街道上闲逛。After dinner,I the streets.答案wandered in/around/through5.这是他们第一次见面,约翰决心留个好印象。It was their first meeting and John was determined to .答案make/leave a good impression

    10、6.正是当我回到公寓时,我第一次偶然遇见了我的新邻居们。when I got back to my apartment I first came across my new neighbours.答案It was;that关键能力提升练.阅读理解A主题语境:人与社会语篇类型:记叙文Pablo Picasso,born in Spain in 1881,was one of the most famous artists of the 20th century.Picasso began painting when he was a small child and took advanced a

    11、rt courses when he was only fifteen.Between 1904 and 1947 Picasso lived in Paris.In 1947 he moved to Riviera,in the south of France.Many people thought Picassos works were strange and unpleasant.Still,he had a great influence on artists in every country.Today,Picasso is regarded as a genius,and his

    12、paintings are in the museums all over the world.In 1912,Picasso actually invented a new type of art.He painted a picture,and then he pasted bits of paper and something else on the picture.This picture of art is called collage(拼贴艺术).Picasso was not only a painter,but also a sculptor (雕刻家) and a desig

    13、ner of scenery for plays.There are even some photographs of “light paintings” that he created.These paintings were produced by moving a light pencil,or a small flashlight in the air.Although the images could be seen only by people watching them happen,the camera was able to catch the images as they

    14、occurred.By the time he died in France in April of 1973,he had created 22,000 works of art.When he was asked how someone could become an artist,Picasso would reply,“If you want to draw,you must shut your eyes and sing.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。毕加索的作品开创了绘画史的新纪元,给人以无限的想象,令人叹为观止。殊不知,他的才艺不只局限于绘画领域。1.After reading

    15、 the text,we can learn that Picasso was a(n) .A.French artistB.Spanish artistC.English artistD.Australian artist答案B解析细节理解题。根据第一段可知,毕加索出生于西班牙,1904年才去法国。所以选B项。2.The meaning of the underlined word “pasted” in this text means “”.A.stuckB.struckC.drewD.mixed答案A解析词义猜测题。根据常识可知,“拼贴艺术”是画了画,再把纸和其他材料的碎片粘上去,所以选

    16、A项。3.According to the text,which of the statements is RIGHT?A.Although Picasso was a great artist,he was not clever at all.B.Picasso didnt leave Paris until he was 23 years old.C.People didnt like Picassos works at first.D.Picasso was only good at collage.答案C解析细节理解题。根据第二段第一句可知,人们一开始不大喜欢毕加索的作品。故选C项。4

    17、.Which would be the best title for the text?A.How to Become a Great ArtistB.A GeniusC.Pablo Picasso:More Than Just a PainterD.Picassos Life in France答案C解析主旨大意题。本文是对毕加索的简介,不仅叙述了他杰出的绘画才能,还展现了其他不为人知的才艺,所以选C项。B主题语境:人与社会语篇类型:记叙文Benjamin West,the father of American painting,showed his talent for art when

    18、he was only six years of age.But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one.In those days,a brush was made from camels hair.There were no camels nearby.Benjamin decided that cat hair would work instead.He cut some fur from the family cat to make a brush.The brush did not l

    19、ast long.Soon Benjamin needed more fur.Before long,the cat began to look ragged(蓬乱).His father said that the cat must be sick.Benjamin was forced to admit what he had been doing.The cats lot was about to improve.That year,one of Benjamins cousins,Mr Pennington,came to visit.He was impressed with Ben

    20、jamins drawings.When he went home,he sent Benjamin a box of paint and some brushes.He also sent six engravings (版画) by an artist.These were the first pictures and first real paint and brushes Benjamin had ever seen.In 1747,when Benjamin was nine years old,Mr Pennington returned for another visit.He

    21、was amazed at what Benjamin had done with his gift.He asked Benjamins parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.In the city,Mr Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings.The boy began a landscape (风景) painting.William Williams,a well-known painter,came to s

    22、ee him work.Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home.The books were long and dull.Benjamin could read only a little,having been a poor student.But he later said,“Those two books were my companions by day,and under my pillow at night.” While it is l

    23、ikely that he understood very little of the books,they were his introduction to classical paintings.The nine-year-old boy decided then that he would be an artist.【语篇解读】本文是记叙文,讲述了美国知名画家本杰明韦斯特的故事以及他的绘画之路。5.What is the text mainly about?A.Benjamins visit to Philadelphia.B.Williams influence on Benjamin

    24、.C.The beginning of Benjamins life as an artist.D.The friendship between Benjamin and Pennington.答案C解析主旨大意题。文章从本杰明在六岁时自制画笔作画写起,到后来利用专业工具作画,再到知名画家送给本杰明书籍,都是在讲述本杰明是如何一步步走上艺术之路的。6.What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest?A.The cat would be closely watched.B.The cat would get some medica

    25、l care.C.Benjamin would leave his home shortly.D.Benjamin would have real brushes soon.答案D解析推理判断题。由前文可知,本杰明在没有专业画笔之前是用猫的毛制作画笔的。画线句的字面意思是“猫的命运将会得到改善”。由该段后文可知,本杰明的表兄送给了他专业的颜料和画笔。由此可推知D项与画线句的意思相符。7.What did Pennington do to help Benjamin develop his talent?A.He took him to see painting exhibitions.B.He

    26、 provided him with painting materials.C.He sent him to a school in Philadelphia.D.He taught him how to make engravings.答案B解析细节理解题。短文第四段提到“HewasamazedatwhatBenjaminhaddonewithhisgift”,接着下一段又谈到“.MrPenningtongaveBenjaminmaterialsforcreatingoilpaintings”,由此可知,彭宁顿送给本杰明绘画材料来帮助他发展艺术才能,故选B项。8.Williams two b

    27、ooks helped Benjamin to .A.master the use of paintsB.get to know other paintersC.appreciate landscape paintingsD.make up his mind to be a painter答案D解析细节理解题。由文章最后两句“Whileitislikelythatheunderstoodverylittleofthebooks,theywerehisintroductiontoclassicalpaintings.Thenine-year-oldboydecidedthenthathewouldbeanartist.”可知,这两本书是他通往古典绘画的引路石,也帮助他下定决心成为一名画家,故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Theartofpainting Section A Welcome to the unit & Reading课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版选择性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392640.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1