2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT SECTION WARMING UP 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 作业 UNIT WARMING
- 资源描述:
-
1、.品句填词1It is my belief (信心) that he will succeed in carrying out the experiment.2Millions of people in Africa are still starving (挨饿) to death at present.3There is a great demand for agricultural (农用的) machinery in this country.4We classmates visited our beloved teacher on hearing his arrival (到达) in
2、 the capital city.5Many awards (奖) will be given to the winners in the coming music ceremony.6If our team wins in the event, there will be a celebration (庆祝)7Mohandas Gandhi was the leader who helped gain Indias independence (独立) from Britain.8Everybody admires (羡慕) him for his fine sense of humor.9
3、Li Bai and Du Fu were both wellknown Chinese poets(诗人).单句语法填空1The original (origin) picture is worth 1,000 dollars.2During his birthday celebration (celebrate), he had a great time.3Children should be encouraged to be independent (independence) thinkers.4As soon as the rubbish on the grassland was g
4、athered (gather), they lay on the grass to enjoy the sunshine.5The worker was awarded (award) a great honour for his excellent work.6Those English learners all have admiration (admire) for their teachers fluent English.7After being trapped in the cave for a long time, he is starving (starve) for fre
5、edom outside.8There is a general belief (believe) that things will soon get better.9On his arrival (arrive) at the airport, he called a taxi.10He took energetic (energy) steps to finish his plan.阅读理解An old story goes that once there were four single men,leading very boring lives.None of them were ma
6、rried,or had lovers,or did anything exciting.They just sat around all day and played Mahjong (麻将)One day they played Mahjong from 11 in the morning until 11 at night.During the game,no matter who won,the winning card was always the “four columns” card (the card shows four independent, parallel colum
7、ns in two lines)Even more of a coincidence,it was November 11,or 11/11.In order to commemorate the day,they nicknamed it Singles Day.Singles Day was first celebrated at various universities in Nanjing,capital city of Jiangsu Province during the 1990s.It got the name Singles Day because the date is c
8、omprised of four “ones”These college students have since graduated, and carried their university tradition into society.Singles Day is now a special day for all fashionable youths.The main way to celebrate Singles Day is to have dinner with your single friends,but its important that each person shou
9、ld pay his own fee to show his independence.People also hold “blind date” parties in an attempt to bid goodbye to their single lives.Many singles also choose to say goodbye to their single lives on this day.Many attend “blind date” parties and many people choose to marry on this day.In addition to m
10、eaning “Singles”,the four “ones” of the date can also mean “only one” as in “the only one for me”Some people will use this date and this meaning to tell their special someone that they are the only “one” in their hearts.语篇解读本文是一篇说明文,主要介绍了光棍节的起源和庆祝方式。1. Singles Day got its name because _.Athe people
11、who play Mahjong are four singlesBthe date is comprised of four “ones”Conly single person celebrates the dayDit was first celebrated at universities in Nanjing解析:细节理解题。根据第二段第二句可知,光棍节得名是因为这个日期由四个“1”组成。答案:B2. Which of the following is WRONG?ASingles Day was first celebrated in Nanjings universities.BM
12、any singles choose Singles Day to say goodbye to their single lives.CThe only way to celebrate the Singles Day is to have dinner with your single friends.DIt was these college graduated students that carried their universitys tradition into society.解析:推理判断题。和单身朋友吃饭是主要的庆祝方式,但不是唯一的,还可以去约会。答案:C3. We ca
13、n infer from the passage that_.Athe four singles dont get married later onBSingles Day receives great popularity among young peopleCwhen having dinner,one pays the fee for all his friendsDon Singles Day many attend parties where blind people were present解析:推理判断题。用排除法解答。A项中没有说明后来是否结婚;单身朋友聚餐各付各的钱,排除C项
14、;“blind date”的意思是“没见过面的男女的约会”,排除D项。答案:B4. What is the best title for the passage?AThe Origin of Singles DayBHow to Celebrate Singles DayCSingles DayDSay Goodbye to Singles Day解析:标题归纳题。本文主要介绍的是光棍节的起源和庆祝方式。A、B、D三项都是C项中的一方面。解析:C.完形填空“Why were you so rude to your brother?” Gladys asked.“He drove all the
15、 way over here to_1_that package to you.But you didnt invite him_2_your apartment.You didnt_3_him anything to drink or eat.Then,when he was talking to me,you kept telling him to speak _4_.He was speaking _5_ because he knows my English isnt _6_goodhe was just being_7_.Finally,when he and I sat down
16、in the living room,you _8_went to your computer and started _9_.”William _10_ to explain to Gladys that what she saw between him and his brother was their _11_ interaction.Roland was simply delivering a_12_;there was nothing for the two of them to _13_about.Further,Roland felt that Williams _14_ had
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396121.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
