2020-2021学年人教版(2019)高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT 1 SCIENCE AND SCIENTISTS 理解课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版2019高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT SCIENCE AND SCIENTISTS 理解课文精研读 WO
- 资源描述:
-
1、速读P23教材课文,完成下列任务。.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1In the early 19th century,millions of people died from cholera.ARight.BWrong.CNot mentioned.2Snow thought that cholera was caused by an infection from germs in food or water.ARight.BWrong. CNot mentioned.3The people worked in the pub at 7 Cambridge S
2、treet all died from cholera.ARight.BWrong. CNot mentioned.4Some scientists strongly advised Snow to have the handle of the pump removed.ARight.BWrong. CNot mentioned.5Snow is the first one to use maps and statistics to study diseases.ARight.BWrong. CNot mentioned.答案15AABCA.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信
3、息。Athat bad air caused the diseaseBhow it could be overcomeChow cholera spreadDthat the water from the Broad Street pump had been infectedEthat the pump water carried cholera germsFthat the water pump was to blame1Cholera used to be one of the most feared diseases in the world,until a British doctor
4、,John Snow,showed 2In general,doctors in those days had two contradictory theories to explain 3One theory was 4Snow suspected 5As a result of this evidence,John Snow was able to announce 6The truth was by waste.答案16BCAFED.表格填空JOHN SNOW DEFEATS “KING CHOLERA”CholeraIt used to be one of the most feare
5、d 1.diseases in the world.It causes 2.severe diarrhoea,dehydration,and even death.In the early 19th century,millions of people 3.died from the disease.Two contradictory theoriesOne theory was that 4.bad air caused the disease.Another was that cholera was caused by an infection from 5.germs in food o
6、r water.John SnowAs a young doctor,he became 6.frustrated because no one knew how to prevent or treat cholera.He desired to destroy cholera 7.once and for all.In his use of 8.maps and statistics,he found out why and 9.transformed the way scientists study diseases.For this reason,he 10.is considered
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396923.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级下册语文第一单元口语交际:转述课件.pptx
