分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年人教版(2019)高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT 4 JOURNEY ACROSS A VAST LAND 课时分层作业10 教学知识细解码 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:396957
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:36.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年人教版2019高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT JOURNEY ACROSS VAST LAND 课时分层作业10 教学知识细解码 WORD版含解析 2020 2021
    资源描述:

    1、课时分层作业(十).单词拼写根据汉语提示写出单词。1We sailed into the bay (海湾) and dropped anchor in five meters of water.2We must make massive (巨大的) efforts to improve the situation.3The fire burned up more than 50,000 pounds worth of antiques (古董)4There she was,slightly out of breath (呼吸) from running.5The Niagara Falls a

    2、re a truly awesome (令人惊叹的) sight.6Half the fruit crop froze (冻住) out in the sudden severe autumn.7But things are changing much more slowly than I ever anticipated (预料)8There are reports of fresh troop movements across the border (边界)9The school was used as a hospital for the duration (期间) of the war

    3、.10He has a great number of English idioms (习语) at his command.阅读理解AThe first people in Canada crossed the Bering Strait from Asia.In the north the Inuit lived by hunting seals,walruses (海象) and whales.They also hunted caribou (北美驯鹿)On the west coast people hunted deer,bear and beaver (河狸)They also

    4、fished.On the plains people lived by hunting buffalo.In the east people grew crops of beans,squash (南瓜),maize (玉米) and sunflower seeds.The first Europeans to reach Canada were the Vikings.In 986 a Viking called Bjarni Herjolfsson was blown off course by a storm and he spotted a new land.However he s

    5、ailed away without landing.In 1001 a man named Leif Eriksson landed in the new land,which he named Vinland (it was part of Canada)However Eriksson did not stay permanently.Later the Vikings did establish a colony (殖民地) in North America but they abandoned it because of conflict with the natives.Howev

    6、er,after the Vikings,Canada was forgotten until the end of the 15th century.In 1497 the English King Henry sent an Italian named John Cabot on an expedition across the Atlantic to Newfoundland.Cabot discovered rich fishing waters off the coast of Canada.Then in 1534 and in 15351536 a Frenchman named

    7、 Jacques Cartier (14911557) sailed on two expeditions to Canada.On 10 August 1535 (St Lawrences Day) he sailed into the St Lawrence River,which he named after the saint.However no permanent European settlements were made in Canada until the early 17th century.In 1603 a Frenchman named Samuel de Cham

    8、plain (15671635) sailed up the St Lawrence River.In 1604 he founded Port Royal in Acadia (Nova Scotia)In 1608 Samuel de Champlain founded Quebec.(The name Quebec is believed to be an Algonquin word meaning a narrow part of a river)In 1642 the French founded Montreal.The new colony in Canada was call

    9、ed New France.By 1685 the population of New France was about 10,000.By 1740 it was 48,000.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了加拿大人口的构成及城市的逐渐形成。1In which part of Canada did people grow crops?AIn the north.BIn the east.COn the west coast.DOn the plains.B细节理解题。根据文章第一段最后一句“In the east people grew crops of beans,squash(南瓜

    10、),maize(玉米) and sunflower seeds.”可知答案。2Who was the first European to reach Canada?ALeif Eriksson.BBjarni Herjolfsson.CJohn Cabot.DSamuel de Champlain.B细节理解题。根据文章第二段前两句“The first Europeans to reach Canada.called Bjarni Herjolfsson was blown off course by a storm and he spotted a new land.”可知Bjarni He

    11、rjolfsson是最早来到加拿大的欧洲人。3What is the last paragraph mainly about?AEuropeans set foot on Canada.BEuropeans started expeditions.CEuropeans fought against the natives.DEuropeans began to make permanent settlements.D段落大意题。文章最后一段第一句为该段的主题句。4What is the best title for the passage?AThe early history of Canad

    12、aBThe languages of CanadaCEuropeans started expeditionsDThe war between Europeans and CanadiansA标题归纳题。文章各段落主要讲述了加拿大人口的构成及城市的逐渐形成。综合来看,文章讲述了加拿大早期的历史。BSince I was born and brought up in a rural town,I have a great interest in nature.Using the chance of studying abroad in my second year at college,I de

    13、cided to go to Canada just because I wanted to see the beautiful phenomena there.So after I finished the study program,I went to Yellowknife in the Northwest Territories.I clearly remember the sixth night in Yellowknife.Suddenly my host mother came to my room around 800 pm.and told me to change clot

    14、hes and go outside quickly carrying her camera.The northern lights were flickering (闪烁) in the sky!I was shocked and just stood there with my mouth open.I forgot to take pictures of the mysterious lights.Since that night,whenever it was sunny,I went outside at night and looked at the sky.It was so c

    15、old that I lost all feeling in my hands and feet.As I took pictures of the northern lights,I came to find a characteristic movement of the lights.They first appear in the north part of the sky and then they gradually come down to the south part of the sky.After that,suddenly,they come in the middle

    16、of the north and south only for a while,which is the time when the best northern lights can be seen.Since it is only a few seconds for the northern lights to come down to the middle of the sky,it is very hard to get good pictures.The stronger the sun acts,the better and stronger the northern lights

    17、flicker in the sky.Thats because they come about from the collisions (碰撞)between atmospheric gases and the solar wind.Much more solar wind comes to the earth when the sun is active,which leads to the best northern lights.And the colors of the northern lights depend on the height of the collisions an

    18、d the kinds of gases.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者出生在乡下,对大自然有浓厚的兴趣。他利用大二出国学习的机会去了加拿大,因为他想观看那里美丽的景观。5Why did the host mother ask the author to go out? AShe wanted to take a picture of him.BShe wanted to take a walk with him.CShe wanted to tell him something important.DShe wanted him to see the northern lights.D推

    19、理判断题。根据房东妈妈让作者立刻到外面去并带上照相机以及下文对northern lights的描写可知,房东妈妈叫作者到外面去的目的是观看北极光。6The author forgot to take pictures after going out because Athe host mother didnt remind him to take the cameraBhe was shocked by the wonderful sightCthe lights flickering in the sky disappeared too soonDhe lost all feeling in

    20、 his hands and feetB细节理解题。根据第三段中的“I was shocked and just stood there with my mouth open.”推断,作者为观看到的景象所震惊,所以忘了照相。7When is the best time to see the northern lights?AWhen they appear in the north part of the sky.BWhen they come down to the south part of the sky.CWhen they are between the north and sout

    21、h.DWhen they rise in the east part of the sky.C细节理解题。从第五段中的第三句话可知,当北极光位于北部和南部中间时是最佳观看时间,故选C项。8What does the last paragraph mainly tell us?AWays to take good pictures.BThe relationship between the sun and the northern lights.CThe colors of the northern lights.DThe time of the best northern lights.B段落

    22、大意题。根据最后一段的内容,尤其是第一句“The stronger the sun acts,the better and stronger the northern lights flicker in the sky.”可知,本段主要介绍了太阳和北极光的关系。.阅读七选五Most travellers face the language difficulty in Italy(意大利) nowadays. 1 There are a few things that you should know before you step out of the airport.Theres no suc

    23、h thing as “Italian food”In Italy each area has its own personality,its own dialect(方言),and its own food. 2 Get to know whats produced locally and whats in season,and youll be eating the freshest and best of what that area has to offer. 3 Most Italians pay for things on a daytoday basis with cash fr

    24、om their morning coffee to dinner.Those of you who have grown used to paying for milk and bread at the grocery store with a card may find it very difficult to travel.The waiter isnt being rude when he leaves you alone to eat.In Italy,after your meal is served,you may not see the waiter at your table

    25、 again until its time to clear your plates.This is not the waiter being rude. 4 An empty restaurant doesnt mean the place is bad.Many times Ive gone into restaurants in Italy at what I thought was dinner time only to find the place nearly empty. 5 The dinner hour in many cities doesnt start until at

    26、 least 800 pm.Many restaurants in bigger cities and towns will be open earlier than that,but the earlier opening time isnt for the locals.Its for visitors.ACash is king in Italy.BTrains are always late in Italy.CLater,I learned Italians eat late.DIf so,travelling to Italy can be an attractive experi

    27、ence.EHowever,its still a very easy and comfortable country to visit.FThis is the waiter letting you enjoy your meal as long as you want.GIts a shock to those of you who think youve already known what Italian food is.【语篇解读】本文是一篇说明文。本文主要介绍了去意大利旅行在吃饭时需要注意的几件事。1E空格处前面提到,如今大多数旅行者去意大利时会面临语言上的困难;空格处后面提到了几

    28、项让到意大利旅行变得容易、舒服的建议;E项表示,但是,到意大利旅行可以变得容易、舒服,与上文形成转折关系,又引出了下文。故选E。2G根据本段标题和空格处前面内容可判断出,在意大利每个地方都有自己的特色食物,没有所谓的“意大利食物”,也就是说,要知道意大利所有地方的特色食物是不可能的;G项暗示,游客是不可能知道“意大利食物”是什么的,因为意大利的食物太多了,各个地方都有特色食物,承接上文,符合语境。故选G。3A空格处所填内容是本段的标题。根据本段内容可判断出,本段主要是建议在饭馆吃饭时要注意带些现金,因为当地人更喜欢收取现金,而不是刷银行卡。A项体现了现金的重要性,适合用作本段的小标题。故选A。 4F空格处前面提到,服务员将饭菜端上来后会离开,直到来收拾餐具才会再出现,这并不是他们无礼。F项意为“这是服务员让顾客随心所欲地享受饭菜”,对服务员的做法进行解释。故选F。5C空格前表示作者晚饭时间去餐馆发现没什么人;空格后提到,意大利许多城市的晚饭时间至少到八点才开始;C项承上启下,正合句意。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年人教版(2019)高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT 4 JOURNEY ACROSS A VAST LAND 课时分层作业10 教学知识细解码 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396957.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1