2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 5 A LESSON IN A LAB SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE LESSON IN LAB SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 导学外研 必修 精练 MODULE WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 5Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1How could you walk into the lab with your shoes?Youre supposed to take (take) them off before you enter it.I told you so!2You may do these exercises either in class or after class,but you must.3Her astonished (astonish)
2、expression suggested that she hadnt expected that result.4Neither you nor I,nor anyone else is (be) knowing the answer.5I have learnt (learn) 2,000 English words during the last three years.6She used to live in town but she finds herself used to living in the country.(live)7We usually take turns to
3、do (do) the cleaning,and today it is my turn.8We are proud of all her hard work and success.9Jack,can you see something red floating (float) in the distance on the water?10People should balance the development in economy against the damage to the earth.单句改错1He used to play games on the Internet, but
4、 now he is used to read before sleeping.readreading_2It was astonished to find his reading ability improved so much.astonishedastonishing3You are supposed have finished the project till now.have前加to4I am proud being a member of this organization.being前加of或beingto be5. Learning to keep a balancing di
5、et is very important.balancingbalanced.阅读理解AWe were all telling stories of our most embarrassing moment.It came around to Frank who sat quietly listening to others.Now, Frank began,“It was hard making a living on the sea.My Dad worked hard and would stay out until he caught enough to feed his family
6、.”Franks voice dropped a bit.“When the weather was bad he would drive me to school.He would pull right up in front, and it seemed like everybody would be standing around and watching.Then he would lean over and give me a big kiss on the cheek and tell me to be a good boy.It was so embarrassing for m
7、e.Here I was twelve years old, and my Dad would lean over and kiss me goodbye !”He paused and then went on,“I remember the day.When we got to the school and came to a stop, he had his usual big smile.He started to lean toward me, but I put my hand up and said,No, Dad.Im too old for a goodbye kiss.Im
8、 too old for any kind of kiss. My Dad looked at me for the longest time, and his eyes started to tear up.I had never seen him cry.He turned and looked out of the windshield (挡风玻璃)Youre right,he said.You are a big boy.a man.I wont kiss you any more.”For the moment, Frank got a funny look on his face,
9、 and the tears began to well up in his eyes.“It wasnt long after that when my Dad went to sea and never came back.”I looked at Frank and saw that tears were running down his cheeks.Frank spoke again.“Guys, you dont know what I would give to have my Dad give me just one more kiss on the cheek.to feel
10、 his rough old face.to smell the ocean on him.to feel his arm around my neck.I wish I had been a man then.If I had been a man, I would never have told my Dad I was too old for a goodbye kiss.”【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了Frank的爸爸在送他到学校后都会给他一个道别吻,这让Frank感到很难为情,于是一次他拒绝了爸爸的吻,没想到这竟是真正的分别,爸爸出海打鱼遇难,再也没回来,Frank在分享这个故
11、事时几度哽咽,他非常后悔拒绝了爸爸的吻。1We can learn from the passage that _.Athe father couldnt feed his familyBthe son is a man with a funny lookCthe father sent his son to school sometimesDeverybody in the school watched the son being kissed解析:选C细节理解题。根据第二段中的“When the weather was bad he would drive me to school.”可知
12、,天气不好的时候,爸爸会送Frank上学,故C项正确。2The reason why the son refused to be kissed is that _.Ahe had grown upBhe felt too shyChe was afraid of being lateDhis dad had a rough old face解析:选B细节理解题。根据第二段中的“It was so embarrassing for me.”及第三段中的“No, Dad.Im too old for a goodbye kiss.Im too old for any kind of kiss.”可
13、知,Frank拒绝爸爸吻他是因为这么大了还让爸爸吻很难为情,故B项正确。3The underlined part in the third paragraph probably implies that _.Athe father admitted he was wrong to kiss his sonBthe father was angry that his son refused his kissCthe father felt worried that his son would ignore himDthe father realized it and respected his
14、sons will解析:选D句意理解题。根据上文内容可知,儿子说自己已经长大不再需要爸爸的吻了,爸爸伤心地哭了,望向窗外,他意识到儿子说的是对的,这句话表明他会尊重儿子的想法,不再吻他了,故D项正确。4How did Frank feel when he told the story?ADisappointed.BRegretful.CHopeful.DEmbarrassed.解析:选B推理判断题。根据文章中一系列的表情描写“For the moment, Frank got a funny look on his face, and the tears began to well up in
15、 his eyes.”及“I looked at Frank and saw that tears were running down his cheeks.”及最后一句话“If I had been a man, I would never have told my Dad I was too old for a goodbye kiss.”可知,讲这个故事的时候,Frank非常后悔,故B项正确。BOnce there was an old man, who was completely broke (破产的), living in a tiny house.He had to live o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398728.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
