2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块2U3及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 优练题 模块 U3 答案
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津版高考英语一轮优练题:模块2U3及答案一、阅读理解。Career criminals begin their antisocial behavior during their toddler (学步的儿童) years and may go on with a life of crime if their behavior isnt challenged, scientists have discovered. While most children grow out of their bad behavior by adulthood, a study found those
2、 who had “callous unemotional (冷漠无情的) characteristics” could grow up to have problems with the law later in life. Behavior characteristics such as a lack of sympathy and lying in childhood could have an impact years on.Luke Hyde, assistant professor of psychology at the University of Michigan, said,
3、 “These are signs for parents and doctors to watch out for, as they may signal more than just the terrible twos.” He said, “Parents both take care of their child and provide their childs genes so its been difficult to know if were seeing that parenting causes callous unemotional behaviors, or if it
4、is just a sign of the genes being passed to the child.”The research also discovered that strict parenting is linked to the development of antisocial behavior. Scientists looked at 561 families in an adoption study that examined biological mothers antisocial behavior. The scientists found children of
5、 antisocial mothers were also more likely to exhibit the same behavior characteristics, despite having limited or no touch with them as they were adopted as babies.“The really exciting take-home message from this study is that small, day-to-day positive interactions (互动) that parents have with their
6、 young children can make a huge difference in childrens development, said Leslie Leve, a professor at the University of Oregon who co-led the data collection.“Even when children have inherited (遗传) a very challenging set of behaviors, hearing good job or receiving encouragement can help protect them
7、 from developing serious problems coming from their inherited difficulties,” he added. The study, worked on by scientists from the University of Michigan, Penn State University and the University of Oregon has been published in the American Journal of Psychiatry. Researchers will follow the group of
8、 children through early adolescence to determine if these behaviors still continue to exist from the toddler years.1.Whats the main idea of the passage?A. Kids social behaviors are related to crime.B. Criminals begin their crimes during adolescence.C. Antisocial behaviors of kids could be on their w
9、ay to a life of crime.D. Warmhearted kids are more likely to be criminals in the future.2.What conclusion might the scientists draw from the study?A. Antisocial behaviors might be inherited.B. The genes decide kids antisocial behaviors.C. Antisocial behaviors have nothing to do with crimes.D. Adopte
10、d babies surely have antisocial behaviors when they grow up.3.What can be inferred from the passage?A. Parenting is the main reason that causes kids antisocial behaviors.B. What causes career criminals to begin their crimes is their parents characteristics.C. Leslie Leve has a doubtful attitude to a
11、doptive mothers active interactions with kids.D. Inherited antisocial behaviors of kids can be lightened by positive parenting.4.Why will researchers track kids process of growing?A. To make sure if kids behaviors will last.B. To make sure if praise will change kids.C. To determine if kids behaviors
12、 will be inherited.D. To determine if parents comfort will protect kids. 【文章大意】研究人员发现孩子的反社会行为有可能使他们走向犯罪的道路,积极的育儿方式可以减轻孩子的反社会行为。1.C 【解析】主旨大意题。根据文章内容,特别是第一段中的“Career criminals begin their antisocial behavior during their toddler years and may go on with a life of crime if their behavior isnt challenge
13、d, scientists have discovered.”可知,本文主要介绍了孩子们的反社会行为有可能使他们走向犯罪的道路,故C项正确。3.D 【解析】推理判断题。根据第五段中的“Even when children have inherited (遗传) a very challenging set of behaviors, hearing good job or receiving encouragement can help protect them from developing serious problems coming from their inherited diffi
14、culties”可知,积极的育儿教育可以减轻孩子遗传的反社会行为,故D项正确。4.A 【解析】细节理解题。根据最后一段中的“Researchers will follow the group of children through early adolescence to determine if these behaviors still continue to exist from the toddler years. ”可知,研究人员追踪孩子的成长过程是为了弄清楚孩子的反社会行为是否会持续下去,故A项正确。二、单项选择。1. A society was set up to _ the e
15、ndangered animals and plant life from dying out in this area.A. reserve B. preserveC. observe D. deserve【答案】B【解析】reserve储存,储备;preserve保护,保留;observe观察;deserve应受,应得的,句意:成立了一个协会来保护濒临灭绝的动植物,以避免它们从这一地区消失灭绝。2.At times the balance in nature is _, resulting in a number of possible unforeseen effects. A. tro
16、ubled B. confused C. disturbed D. puzzled【答案】C【解析】trouble麻烦;confuse困扰;disturb打扰;puzzle困惑。可以说disturb the balance in nature打扰自然界的平衡,其它动词不可与之搭配。句意:有时,自然界的平衡受到打扰,导致了许多可能的不可预见的影响。3.When _ a job, you should highlight your experience and skills.A. accounting forB. interviewing forC. applying forD. searchin
17、g for【答案】C【解析】句意:求职时,你应该突出你的经验和技能。apply for“申请”,符合句意。account for解释,说明;interview for为面试;search for搜索。4.Most drivers have realized the significance of traffic safety and strictly followed the traffic laws, marking the fact that our efforts have _.A. paid offB. showed offC. put offD. let off【答案】A5.Nobo
18、dy noticed the thief slip into the house because the lights happened to _.A. put outB. go offC. go throughD. go out【答案】D【解析】go out熄灭。句意:没人注意到小偷溜进了房子里,因为当时灯刚好熄灭。6.A firm, dry handshake is generally regarded as an indication that someone is confident and _. A. in control B. in style C. in place D. in
19、office【答案】A【解析】in control控制;in style有特色;in place在适当位置;in office在办公。句意:坚定干练的握手通常被看作这个人很自信、能掌控局面的象征。7.Once you have put your hand to an under-taking, you should _ persevere until you have finished it. A. observe B. reserve C. preserve D. persevere【答案】B8.You needn t have _ the speaker when he was speak
20、ing; there was enough time afterwards for you to ask questions. A. affectedB. interrupted C. encouragedD. disturbed【答案】B【解析】affected影响;interrupted打断;encouraged鼓励;disturbed打扰。句意:当他在说话的时候,你没有必要打断他,后面有足够的时候让你提问。9.It is clearly stated that these regulations _ everyone in the community, without exception
21、.A. appeal to B. adapt toC. apply to D. attach to【答案】C【解析】appeal to呼吁,上诉,要求,对有吸引力;adapt to 使自己适应于;apply to适用于,应用于;attach to依附,加入。句意:声明很清楚,这些规则适用于社区的每一个人,没有例外。10.We can ensure you regular supplies of these materials if you _pay for them in good time. A. pay offB. pay forC. pay backD. pay out【答案】B【解析】
22、pay off还清,得到回报;pay for支付;pay back偿还;pay out付出。句意:如果你们能按时付款,我们可以保证定期向你们供应这些材料。11.She is still optimistic about her life in spite of the hard life she has _ in the past three years.A. gone through B. looked through C. put through D. seen through【答案】A【解析】go through经历;look through快速浏览;put through接通(电话),
23、实行,完成;see through看透(某人)。句意:尽管在过去三年中经历了生活的艰辛,但她依然对生活保持乐观。12.The company has been _ of President Smith for 20 years and who will _ it after his retirement?A. in the control; take overB. in the control; take downC. in control; take over D. in control; take down【答案】A【解析】句意:公司被斯密斯总裁控制20年了,退休后谁会接管呢?第一空填in
24、 the control of是某物被人控制,in control of是某人控制某物,第二空填take over接管,take down记下,取下。13._ for his action on the playing field ,but he is also famous for the things that he does off the playingfield.A. Not he is only known B. Not only is he knownC. Only is he known not D. He is only not known【答案】B14.My father
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册语文课件-24麦哨 人教新课标(共12张PPT).ppt
