广东省深圳市某发展有限公司2015届高考英语二轮(原创版)复习课件:阅读理解--高度仿真练析-说明文-(七——九).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省 深圳市 发展有限公司 2015 高考 英语 二轮 原创 复习 课件 阅读 理解 高度 仿真 说明文
- 资源描述:
-
1、(七)A.all the girl students who cant go on their dietB.those who cant control their eating properlyC.those who want to become thin by eating lessD.some fat ladies who go on their diet properly1.According to the passage,the problem of eating disorder happens among _.B 推理判断题。第一段后半部分说,饮食没有规律的患者并非只有肥胖的人,
2、还包括减肥者以及暴饮暴食者,故C、D错误。此外,这种现象并非发生在所有女生身上,故A也错误。因此答案选B(最具有概括性)正确。A.we shouldnt eat too much any more B.we shouldnt get too thin or too fatC.how terrible eating disorder is D.how eating disorder happens2.In the second paragraph,the author tells us that _.C 推理判断题。根据第二段,尤其是最后几句These diseases are bad for
3、the body.It takes from three to five years to recover.Sometimes people die.可知,饮食没有规律不仅可以导致厌食症或贪食症,最严重的可以导致死亡。故选C正确。其他三项都是该段所包含的其中一层意思,犯了“以偏概全”的错误。A.She thinks highly of their figures and appearance.B.She actually prefers being thinner to being fatter.C.She thinks it isnt normal for girls to be like
4、them.D.She encourages other girls to follow their examples.3.What is the guest speakers opinion about thin models on the magazines?C 作者观点题。根据第三段,尤其是根据“Do you think this is normal?”Her answer was no.判断,演讲者认为杂志上那些瘦骨嶙峋的体型是不正常的。故选C正确。A.She must be very fat and healthy.B.She might be a little thin and un
5、fit.C.She must have a beautiful body shape.D.She has a body shape she is satisfied with.4.What can we infer about the authors figure?D 推理判断题。根据第三段尾句so I felt that I dont need to worry about my body shape.以及第四段判断,作者对自己的体型比较满意。A、B两项是无中生有,C项添枝加叶。故答案选D正确。5.What would be the best title for the passage?A.
6、Beauty Starts From the Inside OutB.A Speech on Eating DisordersC.Eating Disorders Are Very Serious for Some WomenD.Eating Disorders Are Known as Anorexia and BulimiaA 主旨大意题。作者通过参加一个讲座了解到饮食失调已经成为当今健康问题,分析一些人饮食失调的原因,并指出饮食失调对健康极为不利,从而告诉读者“美”并不完全来自外表,并在最后一段点题“Beauty starts from the inside out”,即“由内到外的美才
7、是健康的”,故选A。B项是第一段的内容之一。C项是全文的内容之一。D项是第二段的内容之一。助读词汇professional n.专业人员positive adj.积极的throw up 呕吐huge amounts of 大量的eating disorders 饮食失调body shape 身形;身材be impressed with 对印象深刻from the inside out 由内而外(八)A.where people interrupt their educationB.where people have access to educationC.where people learn
8、 informal knowledgeD.where people make friends and surprises1.According to the popular belief in the USA,school is a place _.B 细节理解题。根据文章第一段首句It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education.可知,在美国,人们通常认为上学是为了受教育。故选B正确。A.It is much more open-ended and a
9、ll-inclusive.B.It can take place anywhere.C.It is a life-long process and interruption.D.It is a detailed and serious process.2.What can be described about schooling in the passage?D 细节理解题。根据文章第二段尾句Schooling,on the other hand,is a specific,formalized process的specific与formalized和答案D中detailed与serious
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401258.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
青岛版三年级数学下册第2单元对称教学课件.ppt
