2019高考英语一轮优编选题Unit4Sharing含解析新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 选题 Unit4Sharing 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Sharing李仕才一、阅读理解。 A visit to Australia would not be complete without taking the chance to see some of these animals in their natural environment. Frilled Lizard The Frilled Lizard is found in the eastern and northern parts of Australia, living within the bush. The Frilled Lizards frill normal
2、ly hangs around its neck, and is made out of a flap of skin. When threatened the Frilled Lizard will raise its frill making it seen more dangerous. Bandicoot There are several species of Bandicoot around Australia, and although occasionally they can be seen during the day, they are generally nocturn
3、al. Bandicoots are small creatures only about the size of a rat and eat small insects and plants. Several of the Bandicoots around Australia include the Eastern Barred Bandicoot, which is now rare around Australia and the Southern Brown Bandicoot found in eastern and western parts of Australia. Koal
4、a Koalas are small bearlike creatures that live along the east coast of Australia, with their habitat amongst(在之中) the famous Eucalyptus trees. However, koalas only like to eat a small percentage of the Eucalyptus trees found aroundAustralia. Koalas have hard black noses, with sharp claws and a
5、 thick furry coat and can grow to a weight of about 10kg. Most of their time is spent asleep in the trees, which is the best place to see a koala. Dingo Dingoes are found in various areas across Australia, and unlike domestic dogs they do not bark. Instead,the Dingo makes a howling sound that is ver
6、y particular. Dingoes generally eat mice, rabbits and rats, although sometimes they can also attack livestock when hungry.1.When in danger the Frilled Lizard will raise its frill to _.A.look more beautifulB.make itself comfortableC.frighten its enemyD.attract the opposite sex2.What does the underlin
7、ed word “nocturnal” mean in the passage?A.Dangerous when attacked.B.Active at night.C.Small in size.D.Gentle in the daytime.3.According to the passage, which animal likes resting in the tree?A.Frilled Lizard.B.Dingo.C.Bandicoot.D.Koala.参考答案: 1.C; 2.B; 3.D解析: 1.细节理解题。根据原文对Frilled Lizard 的描述“When thre
8、atened the Frilled Lizard will raise its frill making it seen more dangerous.”可知,当Frilled Lizard遇到危险的时候会raise its frill其目的是为了吓唬来犯的动物。2.词义理解题。根据原文对Bandicoot的描述“and although occasionally they can be seen during the day, they are generally nocturnal.”可知,尽管偶尔在白天可以看到它们,由此推断出它们主要还是通常在夜晚活动,因此可知划线单词的意思与B项的解
9、释最接近。3.细节理解题。根据原文“Most of their time is spent asleep in the trees, which is the best place to see a koala.”可知Koala通常在树上睡觉。二、单句语法填空1.The other day, I _ (hear) from one of my former teachers inviting me to his wedding anniversary.答案:heard2.The teacher _ (distribute) the sweets among the children when
10、a boy burst out crying.答案:was distributing3.Id like to apply for the position of assistant manager,sir.What experience do you have that is relevant _ this position?答案:to4.The state encourages citizens to take part in _ (volunteer) labour.答案:voluntary5.We thought it _ privilege to have been invited t
11、o such a wedding party,where all guests drank a toast for the bride and bridegroom.答案:a6.He missed his mother so much that he was dying _ (meet) her at the airport.答案:to meet7.During the last three decades,the number of people _ (participate) in physical fitness programmes has increased sharply.答案:p
12、articipating8.When a child is studying abroad, he must learn to adjust to _ (live) on his own.答案:living9.I realize the secret to success is not when or where you were born,_ what you are doing and how you do it in your life.答案:but10.The school organizes a project in which students bring food and mon
13、ey to share with those _ need. 答案:in三、完形填空。A 4yearold girl named Norah and her new friend Mr. Dan have given us the glimmer of humanity we desperately need right now. A chance meeting in the grocery store pushes the _1_ of depression aside and ends up changing a life. Norahs mother, Tara Wood, wrote
14、 on Facebook that her daughter seemed magnetically _2_ to the man when they passed by him at the store. So much so that she stood up in the cart and waved _3_, “Hi, old person!Its my birthday today!”The mans expression _4_ and his face lit up when he realized she was speaking to him. “Well, hello, l
15、ittle lady! And how old are you today?” he asked.They _5_ for a few seconds and it was super adorable. They continued on their way but a few minutes later, Norah asked if she could hug and take a _6_ with the man, whom they now call “Mr. Dan”. They _7_ together and then hugged each other like they w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下册语文课件-31.女娲补天|人教新课标 (共29张PPT).ppt
