新教材2020-2021学年英语译林版必修3素养课件:UNIT 3 THE WORLD ONLINE 单元素养提升 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年英语译林版必修3素养课件:UNIT 3THE WORLD ONLINE 单元素养提升 新教材 2020 2021
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(三)Unit 3.单句语法填空1.Ive made up my mind,but its _(obviously)that you need more time to think.2.The information is there and waiting to be _(access)by anyone with the wit to use it.3.Punctuality is a necessary habit in all public _(affair)of a civilized society.4.The service also extends to wrapp
2、ing and _(deliver)gifts.5.She had _(request)that the door to her room be left open.obviousaccessedaffairsdeliveringrequested6.Everybody can download the photos,which will be _(upload)by the photographers.7.So I think we need to have more _(entertainment)in our daily life.8.He didnt want to work here
3、 any longer,so he _(quit).9.A grey carpet was removed to _(reveal)the original pine floor.10.He takes his sprayer in his hand,_(appreciate)the flowers beauty and smelling their fragrance.uploadedentertainmentsquitted/quitrevealappreciating.选词填空became aware of,no wonder,bring up,in terms of,be lost i
4、n,set up,belong to,be addicted to1._money theyre quite rich,but not in terms of happiness.2.Your suggestion will _at the next meeting.3.Presently she _footsteps hurrying after her.4._her fingers are stained brown,she smokes like a chimney.5.Martin _thought and did not hear the door open.6.In our cou
5、ntry,land doesnt _any individual.In terms ofbe brought upbecame aware ofNo wonderwas lost inbelong to7.The school has _a special class to help poor readers.8.If you eat fast food once a week or more,you may _it.set upbe addicted to.完成句子1.有这么多人帮助我们,我们一定能按时完成。(with复合结构作状语)_,we are sure to finish it in
6、 time.2.只有通过这种方式,你才可以解决这个问题。(倒装结构)Only in this way _.3.这里的花比不上家乡的花。(compare.with.)The flowers here do not _at home.4.我仍然记得我第一次来北京的那一天。(定语从句)I still remember the day _.With so many people to help uscan you solve this problemcompare with thosewhen I first came to Beijing5.那个男孩手里拿着书去教室。(独立主格)The boy go
7、es to the classroom,_.book in hand.阅读理解A(2020青岛高一检测)China will give the green light to Internet medical services conducted by medical institutions as part of a broader push to promote Internet Plus Healthcare,those at a State Council executive meeting chaired by Premier Li Keqiang decided.Medical in
8、stitutions will be allowed to provide online diagnostic services for some common and chronic diseases in patients follow-up visits to their doctors.The top levels of hospitals will be encouraged to provide online services,including consultations(会诊),reservations and test result inquiries.As China jo
9、ins the ranks of middle-income countries,the demand for health services has increased accordingly.Internet Plus Healthcare can help reduce the problem of inaccessible and expensive public health services that have long been a big concern for the general public.One decision coming out of the meeting
10、says the intelligent review for health insurance will be applied and the one-stop settlement will be advanced.The real-time sharing of prescription and drug retail sales will be explored,as well.“We must waste no time in pushing forward the measures once the decisions made.”Li said.“In recent years,
11、top-level hospitals in major cities have seen steady increases in the number of patients.Medical bills have become a heavy burden on families and high-end medical resources still fall short of meeting the growing demand of the public.”To solve the problem,a two-pronged(双管齐下的)approach must be taken.O
12、ne is to establish medical partnerships to strengthen cooperation between major hospitals and community clinics.The other is to bring forward Internet Plus Healthcare to promote the sharing of quality medical resources.The government will see to it that long-distance healthcare services cover all co
13、unty-level hospitals.So more efforts will be made to ensure that high-speed broadband network will be extended to cover medical institutions in urban and rural areas.Dedicated Internet access services will be set up to meet the needs for long-distance healthcare services.【文章大意】这是一篇新闻报道。中国政府计划推动互联网医疗
14、服务以满足公众医疗需求。1.According to the text,which of the following services wont a patient enjoy online?A.Receiving a medical operation.B.Asking doctors for advice after the test.C.Several doctors discussion about the disease.D.Making an appointment with a doctor in advance.【解析】选A。细节理解题。答案定位在第二段The top leve
15、ls of hospitals will be encouraged to provide online services,including consultations,reservations and test result inquiries.可知顶级医院被鼓励提供的在线服务包括在线会诊、预约挂号和检查结果咨询,并没有提到医疗手术,故选A。2.Why is the demand for health services increasing in China?A.The expense of medical care.B.The recognition of health insuranc
16、e.C.The improvement of peoples life quality.D.The inconvenience of hospital equipment.【解析】选C。细节理解题。答案定位在第三段As China joins the ranks of middle-income countries,the demand for health services has increased accordingly.(随着中国跻身于中等收入国家行列,对卫生服务的需求也相应增加。)由此可知中国对卫生服务的需求越来越大,是因为人民生活质量的提高,故选C。3.The underlined
17、 sentence in Para.5“We must waste no time in pushing forward the measures”means“_”A.The bills are impossible to afford.B.The situations are urgent to improve.C.The measures are perfectly worked out.D.The hospitals are unwilling to admit patients.【解析】选B。句意猜测题。根据第五段可知,近年来,主要城市的顶级医院患者数量稳步增长。医疗费用已成为家庭的沉
18、重负担,高端医疗资源仍不能满足公众日益增长的需求。由此推断,目前医疗资源不足等问题日益严重和紧迫,所以中国政府必须抓紧时间采取措施解决问题,故选B。4.What can be the suitable title for the text?A.Online Healthcare on its Way.B.No More Burden for General People.C.Modern Hospitals.D.Wide Applications of Internet Service.【解析】选A。主旨大意题。第一段China will give the green light to Int
19、ernet medical services conducted by medical institutions as part of a broader push to promote Internet Plus Healthcare,those at a State Council executive meeting chaired by Premier Li Keqiang decided.(由国务院总理李克强主持召开的国务院常务会议决定,我国将为医疗机构开展的互联网医疗服务开绿灯,这是更加广泛地推进“互联网+医疗”所做的努力之一)是全文的主题句,结合全文内容,可知这篇文章最好的题目是“
20、在线医疗正在路上”,故选A。B(2020武汉高一检测)For several months,Cara has been working up the courage to approach her mom about what she saw on Instagram.Not long ago,the 11-year-old girl,like all the other kids in this story,discovered that her mom had been posting her photos for much of her life.“Ive wanted to bring
21、 it up.Its strange to see myself up there,and sometimes there are pictures I dont like of myself,”she said.Like most other modern kids,Cara grew up immersed in social media.While many kids may not yet have accounts themselves,their parents,schools,sports teams,and organizations have been organizing
22、an online presence for them since birth.The shock of realizing that details about your life have been shared online without your permission or knowledge has become an important experience in the lives of many teenagers.Recently a parenting blogger(博主)wrote in a Washington Post essay that despite(不顾)
23、her 14-year-old daughters horror at discovering that her mother had shared years of highly personal stories and information about her online,she simply could not stop posting on her blog and social media.The writer said that promising her daughter that she would stop posting about her publicly on th
24、e Internet would mean shutting down a vital part of herself,which isnt necessarily good for herself or her daughter.But its not just crazy mommy bloggers who construct a childs online identity;plenty of average parents do the same.Theres even a special word for it:sharenting.Almost a quarter of chil
25、dren begin their digital lives when parents upload their photos to the Internet,according to a study conducted by the Internet-security firm AVG.The study also found that 92 percent of kids under the age of 2 already have their own unique digital identity.【文章大意】这是一篇夹叙夹议文。青少年在自己毫不知情的情况下,个人信息和照片就被父母发布
26、在了网上,这是孩子们的新烦恼。5.How does Cara feel about her moms behavior?A.Its aggressive.B.Its appropriate.C.Its annoying.D.Its favorable.【解析】选C。推理判断题。根据第一段最后两句“Ive wanted to bring it up.Its strange to see myself up there,and sometimes there are pictures I dont like of myself,she said.”可推断出,卡拉对她母亲的行为感到很烦恼,故选C。6
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402042.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
