六年级英语 阅读理解天天练17-18.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 六年级英语 阅读理解天天练17-18 六年级 英语 阅读 理解 天天 17 18
- 资源描述:
-
1、小学六年级英语:阅读理解天天练(17)In a small village, there is a teacher, a doctor, a driver, and a police officer. The four men are good friends. What are their names?One is Tom, one is Jack, one is Mike and one is John. Mikes, Jacks and Toms children are classmates. John has no children. He teaches his friends c
2、hildren at a middle school. Mike works at a police station. He loves his job very much. Jack has a car. He often drives his car to go to work or visit his friends. The doctors house is next to the drivers, so the children often play together.( )1. Do they all have a child?A. Yes, they do. B. No, the
3、y dont. C. Two of them. D. Three of them( )2. Whats Mike? Hes a _A. doctor B. driver C. teacher D. police officer( )3. Whats Tom? Hes a _A. doctor B. driver C. teacher D. police officer( )4. Who can drive?A. Mike B. Tom C. Jack D. John( )5. Whose house is next to Jacks?A. Mikes B. Toms C. Jacks D. J
4、ohns答案:BDACB小学六年级英语:阅读理解天天练(18)Its Sunday. Its fine. Tom does not go to school today. But he is not at home. Hes now sitting(坐) on a Chinese bus. He is going to the movie house. All his classmates(同学) will go to see a movie this afternoon. His teacher Mr Wang will go there, too. They will meet at 2:
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教部编版二年级语文上册《葡萄沟》教案教学设计优秀公开课 (7).pdf
