2019年英语新同步浙江专用必修二精练:UNIT 1 课时跟踪练(一) WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步浙江专用必修二精练:UNIT 课时跟踪练一 WARMING UP 2019 英语 同步 浙江 专用 必修 精练 UNIT 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、Unit 1 课时跟踪练(一) Warming Up & Reading Pre-eading.阅读理解 AJamie Oliver, a lively British guy, loves to share his secrets. In his first television show, The Naked Chef, Oliver taught everyone to make simple but delicious food. In Jamies Kitchen, he taught young people how to prepare meals. His next show,
2、 Jamies School Dinners, is about changing the food that students eat.Oliver saw that some schools in Britain were serving junk food food that is easy to eat but unhealthy. Although it can be delicious, junk food is not very good for children. It is sometimes bad for their health, because it doesnt g
3、ive them the energy they need at school. They sometimes cant think well or feel down, and they sometimes put on weight.Some of the junk food that Oliver wants to change is canned spaghetti, chicken nuggets, French fries, soda, and muffins. He encourages schools to serve fresh and healthy meats, vege
4、tables, and fruits. He helps the school cooks to make healthy dinners without junk food.People liked Olivers idea of bringing quality food to schools. Thousands enjoyed his television show. But Oliver wanted them to do more than just watch. At his Feed Me Better website, he collected over 270,000 si
5、gnatures (签名) from people.Oliver sent these signatures to British Prime Minister (首相) Tony Blair. Then Blair promised to help change the school kitchens, teach school cooks to make healthy food, and spend more on school dinners. Thanks to Jamie Oliver, my children will be able to enjoy more healthy
6、meals at school.语篇解读:本文是记叙文。作者主要讲述了Jamie Oliver为孩子们的饮食健康所做出的努力。1What are Jamie Olivers secrets about?ACooking and eating.BHow to be a good cook.CExercising and sleeping.DWhere to buy healthy food.解析:选A细节理解题。由第一段中的“make simple but delicious food”, “how to prepare meals”和“changing the food that studen
7、ts eat”可知,A项说法正确。2Which of the following may Oliver like best?AMuffins. BBananas.CFrench fries. DChicken nuggets.解析:选B推理判断题。由第三段中的“Some of the junk food . chicken nuggets, French fries, soda, and muffins.”和“He encourages . fruits.”可知,Oliver最有可能喜欢香蕉,故选B项。3Who might be the author of the text?AA studen
8、t. BTony Blair.CA parent. DJamie Oliver.解析:选C推理判断题。由最后一段中的“Thanks to Jamie Oliver, my children will be able to enjoy more healthy meals at school.”可知,本文作者可能是一位家长,故选C项。BThe Hawaii Volcanoes National ParkThe Hawaii Volcanoes (火山) National Park, on the island of Hawaii, has two active volcanoes: Mauna
9、Loa, which last erupted (喷发) in 1984, is 13,677 feet (4.17 km) above sea level; Kilauea is next to Mauna Loa and it has been erupting since January 3rd, 1983. It is 4,190 feet (1.23 km) above sea level.When to visitThe park is open 24 hours a day all year round. There are no plants or trees on the l
10、ava (火山岩) fields and no protection from the sun, so you must bring sunscreen (防晒霜)How to get thereThe best way to get to the park is to take Highway 11. From the airport at Hilo, Highway 11 will take you southward across the eastern part of the island.Things to seeIf you want to know more about the
11、park, the Kilauea Visitor Center is surely a stop to make. It is a quarter of a mile (402 m) from the park entrance. There, you can see a great movie about real lava and learn about the islands natural and cultural history. The center is open from 7:45 am. to 5:00 pm. There are also many guided walk
12、s and hikes (徒步旅行) around the park. You must check weather conditions and volcanic activity before hiking alone. If possible, you may drive down Chain of Craters Road to see lava flowing into the ocean.TicketsEntrance to the park is $10.00 for each vehicle, $5.00 for those who travel on foot or ride
13、 a bicycle. Children under the age of 15 are free.语篇解读:本文是应用文。文章主要介绍了游览夏威夷火山国家公园的一些相关事宜。4Different from Mauna Loa, Kilauea _.Awill disappear soon Bis closed to visitorsCerupts more often Dis much bigger解析:选C细节理解题。由第一段中的“Mauna Loa, which last erupted (喷发) in 1984”和“Kilauea . has been erupting since J
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404525.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(新教材)2021-2022学年高中外研版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT 5 INTO THE WILD .ppt
