2020-2021学年高中英语 Unit 3 Travel journal Section Ⅰ Warming UpPre-readingReading & Comprehen课后习题(含解析)新人教版必修1.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Travel journal Section Warming UpPre-readingReading Comprehen课后习题含解
- 资源描述:
-
1、Unit3TraveljournalSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、用方框内所给短语的适当形式填空ever sincecare aboutprefer.to.change ones mindmake up ones mindgive inbe fond ofdream of1.Karen couldnt whether to leave him or not.答案:make up her mind2.I have known him he was a child.答案:ever since3.He nothi
2、ng but money,not even his parents and friends.答案:cares/cared about4.It is always the husband who first when a quarrel breaks out between the young couple.答案:gives in5.The boy owning his own company.答案:dreams of6.I the red dress the green one because it fits me better.答案:prefer;to7.Nowadays more and
3、more children playing computer games.答案:are fond of8.At first she promised to attend my wedding,but later she .答案:changed her mind二、单句填空1.I finally gave to my daughter and bought the shirt that she wanted.答案:in2.Rather than ride a motorcycle,he always prefers (ride) a bicycle.答案:to ride3.The old man
4、 insisted that I (take)his wallet and that I (go)to the police station with him.答案:had taken;(should) go4.Im afraid that he wont come to help me as he promised.Dont worry.Nothing will change his (mind) if he (make) up his mind.答案:mind;has made5.Is your father still smoking?No.He (persuade) to give u
5、p smoking one year ago.答案:was persuaded6.The programme has helped a number of poor students ever it was founded.答案:since7.The food (final) arrived at the end of last week to help those who were in need.答案:finally8.When I told her the air there would be hard to (breath),she said it would be an intere
6、sting experience.答案:breathe三、完成句子1.他对这个问题的态度是怎样的?Whats this problem?答案:his attitude toward(s)/to2.他从不向困难屈服。He never difficulties.答案:gives in to3.一旦你来到我的家乡,你就会喜欢上它。my hometown,you will fall in love with it.答案:Once you come to4.我们决定放弃这些书籍。We are these books.答案:determined to give up5.在中国,许多人喜欢乒乓球。In Ch
7、ina,a great number of people ping-pong.答案:are fond of6.他提前到达了火车站。He arrived at the railway station .答案:ahead of schedule7.你的哥哥毕业于哪所中学?Which middle school did your elder brother ?答案:graduate from8.没有人能够说服他放弃他的梦想。No one can his dream.答案:persuade him to give up四、阅读理解AArrivingatLondonGatwickDistance(距离)
8、 from central London:28 miles/45 kmFor travel information call:+44 (0)870 000 24 68.HowtogettothecitycentreBytrainThe Gatwick Express goes from Gatwick Airport to London Victoria train and underground station in central London.Trains go every 15 minutes and the journey to central London takes half a
9、n hour.First Class tickets cost 25(single),48(return).Express Class costs 17(single),29(return).Southern Trains services run four times an hour to Victoria with a journey time of around 35 minutes.BytaxiThere are taxis outside the airport day and night.The journey to central London takes 55-70 minut
10、es.A London taxi takes up to 5 people.The average(平均的) cost from the airport to central London is 75-100.BycarGatwick Airport is 28 miles (45 km) south of London.There are 4 car parks next to the airport and there are car rental(租赁) offices open from 8:00 to 18:00.The journey to London takes 60-75 m
11、inutes.All cars pay a special 8 charge(收费) to go into central London.BybusNational Express and Easy Bus have services to central London.Easy Bus services go every 20 minutes.The journey takes one hour and costs 2.There is one National Express bus an hour.The journey takes 90 minutes and costs 7.60.【
12、语篇导读】本文是应用文。文章介绍了从Gatwick机场到伦敦市中心的四种交通方式。1.Someone in a hurry to Victoria station had better travel .A.by trainB.by carC.by taxiD.by bus答案:A解析推理判断题。对比四种交通方式所需要的时间可知,火车最快捷,而且火车直接抵达伦敦市中心的维多利亚站。因此,如果是着急去该地方的乘客,那么非常适合选择火车出行。2.What does traveling by taxi and car have in common?A.They cost the same.B.They
13、re available at any time.C.They require a special 8 charge.D.They take a similar period of time.答案:D解析细节理解题。根据Bytaxi部分中的“ThejourneytocentralLondontakes55-70minutes.”和Bycar部分中的“ThejourneytoLondontakes60-75minutes.”可知,这两种交通方式的旅行时间差不多。3.Which of the following goes three times an hour?A.Gatwick Express.
14、B.National Express.C.Easy Bus.D.Southern Trains.答案:C解析细节理解题。根据倒数第二段中的“EasyBusservicesgoevery20minutes.”可知答案:。4.Where is the text probably taken from?A.A short notice.B.A travel guide.C.A city introduction.D.A TV advertisement.答案:B解析推理判断题。根据文中提供的从Gatwick机场到伦敦市中心的四种交通方式可知,该文可能出现在旅行指南上。BNow many young
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408535.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
