2020-2021学年高中英语 Unit 5 What an adventure Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit What an adventure Section Developing ideas Presenting Reflection课后习题
- 资源描述:
-
1、Unit5Whatanadventure!SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.As group leader,you should take (负责).答案charge2.They cannot leave the country without (允许).答案permission3.One of the funniest episodes in the book occurs in (章)6.答案Chapter4.Some animals may (消耗) insignificant amou
2、nts of the primary production.答案consume5.Few details could be (辨别) on the photograph.答案distinguished6.(逐渐)he learned to cope with living alone.答案Gradually7.The house is(包围) by trees.答案surrounded8.They walked down to the (岸).答案shore9.They put down wooden boards,and laid new c on top so that they coul
3、d sleep there.答案carpets10.They were detected at d of more than a kilometre in the sea.答案depths.短语填空be known for,account for,no longer,thousands of,in charge of,be permitted to,look back on,at the depth of1.acres of forests and scrubland have been burnt.答案Thousands of2.Mount Huashan its breathtaking
4、cliffs and its unique characteristics.答案is known for3.The manager has not made up his mind yet as to who will be the project.答案in charge of4.We carry only a bag into the room.答案are permitted to5.If you work hard,you can your efforts with pride.答案look back on6.Once they watched a whale 400 metres und
5、erwater.答案at the depth of7.Can you your movements on that night?答案account for8.Occupied in looking after children at home,she has time to enjoy the various activities in the club.答案no longer.翻译句子1.每年美国人都消耗掉很大比例的世界能源。(consume)答案Each year Americans consume a high percentage of the worlds energy.2.先生,请
6、让我来带路吧。(permit.to do)答案Permit me to lead the way,sir.3.我认为这项工作能提前完成。(ahead)答案I think the work can be completed ahead of time.4.她的小说中有三部已被改编成了电视剧。(adapt)答案Three of her novels have been adapted for TV series.5.经理提出了一个建议,我们应该有一个助手。(同位语从句)答案The manager put forward a suggestion that we should have an ass
7、istant.素养提升.阅读理解Although its great to spend vacations seeing the world with family,friends,or a lover,traveling alone can also be completely incredible.A solo adventure has the potential to be life-changing.Here are some reasons you should travel alone at least once.If you enjoy meeting new friends,
8、heres your chance;you will likely find some when traveling alone.Since you wont be focused on talking to anyone you know,youll be more likely to strike up conversations with strangers.Meeting people from different backgrounds opens our minds,expands our world,and can inspire us a lot.You may meet so
9、me amazing locals or other adventurers like yourself;either way youre bound to make some new friends during your journey.A trip alone can ignite your creativity.Spending time alone with an open mind can be exactly what you need for your imagination to soar.Your enthusiasm and passion for life may sk
10、y rocket from your awesome adventure.When traveling with a partner or a group,every idea can be bounced off someone else.When you travel alone,you will learn to be decisive;you will be making every decision alone.From where to eat,to what time to wake up,to what sights to see,and which airline to us
11、e,traveling solo forces you to rely on yours truly.As you realize you can make good choices without help from others,you will likely trust your instincts more,and this new-found self-assurance and confidence will be helpful in many areas of your life.【语篇解读】这是一篇说明文。作者告诉我们人生至少要有一次机会独自去旅行,并给出了三个理由:一是可以
12、遇见新朋友,二是可以激发你的想象力,三是可以让你变得更有决策能力。1.Which of the following is not mentioned in the passage?A.You will meet new people.B.You will light your life fire.C.You will learn to enjoy being alone.D.You will learn to be decisive.答案C解析细节理解题。A项(遇见新朋友),B项(激发你的想象力),D项(让你变得更有决策能力)分别对应文章第二、三、四段内容,只有C项(你会喜欢上独处)文章中没有
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408788.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
