分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型2019-2020年英语高中学业水平测试:2019年1月广东省试真题卷 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:410620
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:110.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020年英语高中学业水平测试:2019年1月广东省试真题卷 WORD版含解析 2019 2020 英语 高中 学业 水平 测试 广东省 试真题卷 WORD 解析
    资源描述:

    1、2019年1月广东省普通高中学业水平考试真题卷 (时间:90分钟满分:100分).情景交际(共5小题;每小题2分,满分10分)阅读下列简短对话,从A、B、C和D项中选出最佳答案,将对话补全。1Thank you for your help._ANever mind BYou are welcome CNo,thanks DIt doesnt matter解析:考查情景交际。A.Never mind“不要紧,没关系”;B.You are welcome“不用谢”;C.No,thanks“不,谢谢”;D.It doesnt matter“没关系,无所谓”。句意:谢谢你帮助我。不用谢。故选B。答案:

    2、B2Do you mind closing the door?_ADont mention it BI dont like it CNot at all DNever mind解析:考查情景交际。A.Dont mention it“不用谢”;B.I dont like it“我不喜欢它”;C.Not at all“根本不,别客气”;D.Never mind“没关系”。句意:你介意关门吗?不介意。故选C。答案:C3I feel so nervous about the final exam._ATake it easy BNo hurry CI think so DNo problem解析:考查

    3、情景交际。A.Take it easy“别紧张,别着急”;B.No hurry“不忙”;C.I think so“我认为是这样”;D.No problem“没问题”。句意:我对期末考试感到很紧张。别紧张。故选A。答案:A4Tom,youve made rapid progress in English!_AI think so BNot too bad CThank you DIts all right解析:考查情景交际。A.I think so“我认为这样”;B.Not too bad“还不错”;C.Thank you“谢谢你”;D.Its all right“没关系”。句意:汤姆,你英文进

    4、步很快!谢谢你。故选C。答案:C5Excuse me,could you please tell me how to get to the railway station?_You cant miss it.AYes,I can BIts my pleasure to help youCThats easy DTurn left at the first crossing解析:考查情景交际。A.Yes,I can“是的,我能”;B.Its my pleasure to help you“帮助你我很高兴”;C.Thats easy“那很容易”;D.Turn left at the first c

    5、rossing“在第一个路口向左拐”。句意:对不起,你能告诉我去火车站怎么走吗?在第一个路口向左拐。你不要错过。故选D。答案:D.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文掌握其大意,然后从每题所给的A、B、C和D项中选出最佳选项。AOnce there was a woman who was greatly disturbed by her husband.He seemed to care little about her.So the woman took her trouble to the local magician.She told him her story,f

    6、ull of pity for herself.“Can you give me some magic powers to make him love me again?” she asked anxiously.The magician thought for a moment and replied,“ I will help you,but first you must bring to me three hairs from a living lion.These! Must have before I can give you my magic powers.”There was i

    7、ndeed a lion that often came near to the village.It was frightening.The woman thought again and again and at last she had an idea.The next morning she took a young sheep and waited anxiously.When she saw the lion approaching,she left the sheep in the path of the lion quickly and went back home.So it

    8、 happened that,every day early in the morning,the woman would rise and take a young sheep to the lion.Gradually the lion came to know the woman.Seeing the lions trust in her,the woman carefully pulled three hairs from it and set out for the magicians house.“Look,”she said happily as she entered,“her

    9、e they are!”And she gave him the three hairs.“How did you make it ?”asked the magician in surprise.The woman told him the whole story.A smile spread over the magicians face.“You may treat your husband the same way youve treated the lion,”he said.6What was the womans problem according to Paragraph 1?

    10、AHer husband took no notice of her.BThe woman was afraid of her husband.CHer husband always got her into trouble.DThe woman and her husband had a hard life.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。通过本文故事,魔术师为女士提供了“好建议”。解析:细节理解题。根据第一段第二句“He seemed to care little about her.”可知,她丈夫不在意她。故选A。答案:A7Whom did the woman ask for help?

    11、AA sheep. BA lion. CA magician. DHer husband.解析:细节理解题。根据第二段第一句“So the woman took her trouble to the local magician.”可知,这位女士向一位魔术师求助。故选C。答案:C8Before she got the magic power,the woman had to _Amake magic powers with the magician Bget three hairs from a living lionCdrive the lion away from the village

    12、Dleave a sheep in the path of the lion解析:细节理解题。根据第三段中“I will help you,but first you must bring to me three hairs from a living lion.”可知,在获得魔力之前,女人必须从一头活狮子身上得到三根头发。故选B。答案:B9Why did the woman take a sheep to the lion?ATo confuse the lion. BTo catch the lion.CTo get the lions trust.DTo show her pity fo

    13、r the lion.解析:推理判断题。根据第五段中“The next morning she took a young sheep and waited anxiously.When she saw the lion approaching,she left the sheep in the path of the lion quickly and went back home.Gradually the lion came to know the woman.Seeing the lions trust in her”,可知,女人之所以把羊带到狮子那里是为了得到狮子的信任。故选C。答案:C

    14、10What is the best title for the passage?AAn Honest MagicianBHusband and WifeCAn Angry Lion DGood Advice解析:主旨大意题。根据最后一段“The woman told him the whole story.A smile spread over the magicians face.“You may treat your husband the same way youve treated the lion,”he said可知,通过本文故事,这是魔术师为女士提供的“好建议”。故选D。答案:

    15、DBNowadays,many of us spend about 10 hours a day in front of a computer or other electronic devices and less than 30 minutes a day outdoors.The result is that our brain easily feels tired.We need to give the brain a rest,but how?David Strayer is a professor of psychology at the University of Utah.He

    16、 claims that camping may be just what a techtired brain needs.His argument finds strong support from Carl and Kate,two experienced campers.Carl,who works for a mobile phone company,says that being outdoors makes him feel relaxed.It also prepares him for the work he must do.Camping gives us a chance

    17、to be in touch with nature and its very relaxing.When you return to work on Monday,youre in a better state of mind.I really like the way I feel on Monday.Kate is a senior editor.She says camping brings her some peace she couldnt have otherwise.She even finds herself more creative.David Strayer expla

    18、ins that camping allows close contact with nature and being in nature calms the brain and helps it to focus.When people go camping,they need to learn about animals and natural environments; they have to deal with the weather,learn to stay dry in the rain or warm in the snow and have to keep the feet

    19、 in good condition when hiking and walking.Some might say that taking a long walk in the woods or by the ocean or in a city park is wonderful,too.But camping requires that one spend more time in nature and it can test him in different ways.And it brings more health benefit as well.11What is the resu

    20、lt of using electronic devices too much?AWe will waste time. BOur brain will feel tired.COur study will be influenced. DOur brain will be refreshed.【语篇解读】 本文是一篇说明文。过度使用电子设备会使我们的大脑感到疲劳。作者通过卡尔和凯特为例展示了露营的好处。解析:细节理解题。根据第一段中“The result is that our brain easily feels tired.”可知,过度使用电子设备会使我们的大脑感到疲劳。故选B。答案:B

    21、12How does Carl feel after camping?AWarm. BCalm. CRelaxed. DPeaceful.解析:细节理解题。根据第二段中“.says that being outdoors makes him feel relaxed.”可知,露营后卡尔感到放松。故选C。答案:C13Why does the author take Carl and Kate as examples?ATo share a good camping site. BTo share their work experiences.CTo show their interest in

    22、camping. DTo show advantages of camping.解析:推理判断题。根据第二段中“He claims that camping may be just what a techtired brain needs.His argument finds a strong support from Carl and Kate,two experienced campers.”可知,作者之所以以卡尔和凯特为例主要是为了展示露营的好处。故选D。答案:D14Which of the following is the benefit of camping?AIt helps pr

    23、otect the environment. BIt helps us learn more about nature.CIt teaches us to keep warm in the rain. DIt teaches us to avoid difficult situations.解析:细节理解题。根据第三段第一句“David Strayer explains that camping allows close contact with nature and being in nature calms the brain and helps it to focus.”可知,露营的好处

    24、是它帮助我们更多地了解自然。故选B。答案:B15What is the authors attitude towards camping?APositive. BNegative. CUninterested. DDoubtful.解析:推理判断题。根据最后一段“Some might say that taking a long walk in the woods or by the ocean or in a city park is wonderful,too.But camping requires that one spend more time in nature and it ca

    25、n test him in different ways.And it brings more health benefit as well.”可知,作者对露营的态度是“积极的”。故选A。答案:AC“Im going to fail !”My best friend cried.She and I had this conversation almost every day while we were in high school.The truth was that my friend never failed in any subjects.I just think that she ca

    26、nt accept failures because she lives her life as a perfectionist (完美主义者)What she fails to understand is that a lot of good can come from failures.For example,failure can help build relationships.Once I was cooking dinner for a friend.I was tired,and several dishes I tried to make turned out bad.I gr

    27、ew more and more upset until my friend told me that I shouldnt worry.She cared more about our friendship than the dishes.That day,I learned that failure doesnt always make people dislike you.In fact,after she said those words to me,I grew closer to her.Failure can make success ever more exciting.Eve

    28、ry few years,there would be an important test in the PE class at our school.Students had to run a mile within eight minutes.I was never good at running ,so I failed every time until the third year at school.Then I began working out regularly,and yet I still failed that year.A few days later,however,

    29、the teacher gave me and some other students another chance to run and I got a pass finally!You cant imagine how excited I was after that.I felt the memory of the success was as sweet as honey,because I had to overcome failure to reach it.Now its clear to see that failure can teach us good lessons.It

    30、s not an end it can be a beginning.16What can we learn about the authors best friend from the first two paragraphs?AShe liked taking tests.BShe was afraid of failures.CShe often failed in study. DShe knew how to be perfect.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。作者通过这篇文章主要是为了鼓励读者勇敢地面对失败。解析:推理判断题。根据第二段中“I just think that sh

    31、e cant accept failures because she lives her life as a perfectionist (完美主义者).”可知,作者最好的朋友害怕失败。故选B。答案:B17What did the author finally get from a failed cooking?ABad feelings. BWorries. CA closer friendship. DMore experience.解析:推理判断题。根据第三段最后一句“In fact,after she said those words to me,I grew closer to he

    32、r.”可知,作者从失败的烹饪中得到了密切的友谊。故选C。答案:C18Why did the author feel excited after the running test?ABecause she could work out regularly. BBecause she received honey as a reward.CBecause she got another chance to take the test. DBecause she achieved success after many failures.解析:细节理解题。根据第四段中“A few days later

    33、,however,the teacher gave me and some other students another chance to run and I got a pass finally!”可知,作者在运动测试后之所以感到兴奋是因为她在多次失败后取得了成功。故选D。答案:D19The underlined word overcome in Paragraph 4 is closest in meaning to_Asuccessfully deal withBquickly respond toCnarrowly escape fromDeagerly come up with解析

    34、:词义猜测题。根据第四段中“I felt the memory of the success was as sweet as honey,because I had to overcome failure to reach it.”(我觉得成功的记忆甜如蜜,因为我必须克服失败才能得到它。)由此推知划线部分的意思是“成功解决”。故选A。答案:A20The author wrote this passage_Ato show the negative effects of failuresBto point out her best friends fear of failuresCto enco

    35、urage the readers to face failures bravelyDto introduce different types of failures解析:推理判断题。根据最后一段“Now its clear to see that failure can teach us good lessons.Its not an end it can be a beginning.”可知,作者写这篇文章是为了鼓励读者勇敢地面对失败。故选C。答案:C.完形填空(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的A、B、C和D项中选出最佳选项。People of

    36、ten ask successful men and women questions about they how they succeeded.What schools did they _21_? What did they study? Why did they choose a particular career (职业)?The answers are _22_But business writer Tom Corley has _23_ one thing in his study that most of them have in common: they_24_every da

    37、y.Corleys_25_ shows that 85 percent of successful people read at least two books a month.That comes to reading twenty four books a _26_They have discovered the importance of continuing to learn_27_things.Some_28_ business leaders with reading habits include Bill Gates,Warren Buffett and Elon Musk.Th

    38、ey are _29_ about what they read,though.They read for _30_rather than fun.They also read to _31_ themselves.What types of _32_do they choose? They read life stories of other _33_ people.They _34_ read science,history and health books.Business management,leadership,career advice and current events ar

    39、e other favorite answers.Lets learn from those who have _35_success,and open a good book today.21A.leave Battend Cbuild Dvisit【语篇解读】 本文是一篇议论文。人们经常问成功的男人和女人关于他们是如何成功的问题。但商业作家汤姆科利(Tom Corley)在他的研究中发现了他们大多数人的一个共同点:他们每天都读书。让我们向那些取得成功的人学习,今天就翻开一本好书。21解析:考查动词。A.leave“离开”;B.attend“参加”;C.build“建造”;D.visit“访

    40、问”。根据“What schools did they_”?可知,问他们上的是什么学校?故选B。答案:B22A.different Bcorrect Cconfusing Dsimilar解析:考查形容词。A.different“不相同的”;B.correct“正确的”;C.confusing“令人困惑的”;D.similar“相似的”。根据下文“But.in Common”可知The answers are _. “答案是不相同的”。故选A。答案:A23A.understood Bthought Cdiscovered Dfinished解析:考查动词。A.understood“明白,理解”

    41、;B.thought“想,认为”;C.discovered“发现”;D.finished“完成”。根据句意可知商业作家汤姆科利(Tom Corley)在他的研究中发现了他们大多数人的一个共同点:他们每天都读书。故选C。答案:C24A.write Bexercise Cmeet Dread解析:考查动词。A.write写;B.exercise锻炼;C.meet遇见;D.read阅读。由下文可知是读书,故选D。答案:D25A.rule Bplan Cstudy Dadvice解析:考查名词。A.rule“规则”;B.plan“计划”;C.study“学习”;D.advice“建议”。根据文意可知C

    42、orley的研究表明,85%的成功人士每月至少阅读两本书。故选C。答案:C26A.week Bday Cmonth Dyear解析:考查名词。A.week“周”;B.day“天”;C.month“月”;D.year“年”。根据文意可知也就是说一年要读24本书。故选D。答案:D27A.simple Bnew Cdifficult Dpossible解析:考查形容词。A.simple“简单的”;B.new“新的”;C.difficult“困难的”;D.possible“可能的”。根据文意可知他们已经发现继续学习新事物的重要性。故选B。答案:B28A.crazy Bhandsome Cinterna

    43、tional Dordinary解析:考查形容词。A.crazy“疯狂的”;B.handsome“英俊的”;C.international“国际的”;D.ordinary“平常的”。根据文意可知是一些有阅读习惯的国际商界领袖包括比尔盖茨(Bill Gates)、沃伦巴菲特(Warren Buffett)和埃隆马斯克(Elon Musk)。故选C。答案:C29A.selective Bworried Cmad Dcareless解析:考查形容词。A.selective“具有选择性的”;B.worried“担忧的”;C.mad“疯的”;D.careless“粗心的”。由文意可知,他们对阅读的内容是

    44、有选择性的。故选A。答案:A30A.truth Bknowledge Cbelief Dhonor解析:考查名词。A.truth“事实”;B.knowledge“知识”;C.belief“信仰,相信”;D.honor“荣誉”。由文意可知他们读书是为了知识而不是为了乐趣。故选B。答案:B31A.improve Bvalue Ccontrol Dprotect解析:考查动词。A.improve“提高”;B.value“评估,估价”;C.control“控制”;D.protect“保护”。根据文意可知他们也通过阅读来提高自己。故选A。答案:A32A.career Banswers Cpeople D

    45、books解析:考查名词。A.career“事业”;B.answers“回答”;C.people“人们”;D.books“书”。根据文意可知他们应是选择什么类型的书。故选D。答案:D33A.honest Bsuccessful Ckind Dhappy解析:考查形容词。A.honest“诚实的”;B.successful“成功的”;C.kind“善良的”;D.happy“高兴的”。根据文意可知他们应是阅读其他成功人士的生活故事。故选B。答案:B34A.never Bseldom Calmost Dalso解析:考查副词。A.never“从来没有”;B.seldom“很少,难得”;C.almos

    46、t“几乎”;D.also“也”。根据文意可知他们还阅读科学、历史和健康方面的书籍。故选D。答案:D35A.created Bdiscussed Cachieved Dexplained解析:考查动词。A.created“创造”;B.discussed“讨论”;C.achieved“取得成就”;D.explained“解释”。根据文意可知应是让我们向那些取得成功的人学习,今天就翻开一本好书。故选C。答案:C.语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。Once,there live

    47、d a poor man in a small village.He was very clever but didnt want 36._(work) at all.He lived on 37._ the villagers gave him every day.One day he got a basket of eggs 38._a kind lady.He began to think that he would save eggs until they were in short supply.Then he could earn a small amount of money b

    48、y 39._ (sell) them at a very good price.And then he would buy a couple of goats.Very soon,he would have 40._ large group of goats.The goat milk would bring him much more money.With the money,he would buy a cow.41._ (it)milk would bring him a lot of money.He would become much 42._(rich ),build a big

    49、house and marry a pretty woman.They would have a lot of 43._ (child)While he was lost in thought,44._(unlucky ),he fell over a stone and all the eggs dropped onto the ground.He was very sad.That 45._ (bring) an end to the mans beautiful dream.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。讲述的是从前的一个穷人,他很聪明但是不愿工作,靠村民们施舍生活。一天,他从一位好心

    50、的女士那里得到一篮子鸡蛋,开始了自己的幻想。当他陷入沉思时,不幸的是,他跌倒在一块石头上,所有的鸡蛋都掉到了地上,这结束了他美丽的梦。解析:考查固定搭配。want to do sth.“想做某事”,故答案为to work。答案:to work37.解析:考查宾语从句。句意:他靠村民每天给他的钱生活。此处介词on后面是一个宾语从句,从句中谓语动词跟双宾语,所以引导词起双重作用,故答案为what。答案:what38.解析:考查介词。句意:一天,他从一位好心的女士那里得到了一篮子鸡蛋。结合句意可知答案为from。答案:from39.解析:考查固定搭配。固定搭配:by doing sth.“通过做某事

    51、”,故答案为selling。答案:selling40.解析:考查固定词组。句意:很快,他就会有一大群山羊。固定词组:a large group of“一大群”,故答案为a。答案:a41.解析:考查形容词性物主代词。句意:用这些钱,他会买一头奶牛,它的牛奶会给他带来很多钱。形容词性物主代词修饰名词,故答案为Its。答案:Its42.解析:考查比较级。句意:他会变得更富有,盖一所大房子,娶一个漂亮的女人。much放在比较级前面修饰比较级加强语气,故答案为richer。答案:richer43.解析:考查名词复数。句意:他们会有很多孩子。a lot of修饰可数名词复数,故答案为children。答案

    52、:children44.解析:考查副词。句意:当他陷入沉思时,不幸的是,他跌倒在一块石头上,所有的鸡蛋都掉到了地上。副词修饰整个句子,结合句意可知答案为unluckily。答案:unluckily45.解析:考查时态。句意:这结束了他美丽的梦。结合句意可知句子用一般过去时态,故答案为brought。答案:brought.书面表达(共1小题;满分15分)你是李华,就读于一所国际学校。你写信给英文早报的编辑Bob,希望结识一位来自英语国家的笔友(pen pal),以便相互学习对方的语言和文化;你容易相处,熟悉中国历史,喜欢中国传统音乐。内容要点:(1)写信目的;(2)自我介绍;(3)表示感谢。注意

    53、:1.词数80左右;2开头和结尾已经给出,不计入词数;3可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Bob,_Looking forward to your reply.Yours,Li HuaDear Bob,My name is Li Hua,an international school student.I am writing the letter to you to help me to find a pen pal.Im an outgoing and easygoing boy,so I am fond of making friends.Now I want to make a

    54、pen pal from Englishspeaking country,from whom I can make a good command of English language and culture.At the same time,I would like to share my favorite history and Chinese traditional music with him.I would appreciate it if you can recommend a pen pal to me.Looking forward to your earlier reply.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020年英语高中学业水平测试:2019年1月广东省试真题卷 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-410620.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1