2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练16 阅读强化训练(十六) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练16 阅读强化训练十六 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 选修 素养 同步 阅读 强化 训练 16 十六 WORD
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(十六)学生用书P172(单独成册)(建议用时:25分钟) 阅读理解Become a volunteer and help those who need your help in your community! Volunteer work includes helping the poor, helping the families whose houses were destroyed by national disasters or creating green spaces for neighborhood families. Whichever service activ
2、ity you choose, you have the “power of one” to make a difference and create a real change in the community!Our holiday volunteer jobs are open to all Americans. You dont need any special skills to join and there are no age limits. With Biosphere Expedition(生物探险), you can be a wildlife and environmen
3、tal volunteer for anywhere from two weeks to two months. Youll work with local scientists, and the leaders from Biosphere Expedition will be by your side.We need students at the age of 16 and up who study at school and want a chance to use their talents, skills and knowledge to help the little kids.
4、 Most of them have enough patience and are warmhearted. Join the Volunteer Service Center today! Volunteers are the greatest people in the world. Lets work together to make the world a better place.【解题导语】本文主要目的是招募义工,用来帮助社区中需要帮助的人,和科学家一起进行探险以及有耐心地帮助小孩子们,每项活动对于招募义工的要求都有所不同。1The volunteers can _ in the
5、 community.Alook after pet animalsBhelp the people who are poorCbuild a house for the homelessDclean up the yardsB解析:细节理解题。根据第一段中 Volunteer work includes helping the poor.可知,志愿工作包括帮助穷人,故选B。2The Biosphere Expedition is likely to be held _Afor three monthsBduring a holidayConly by local scientistsDbet
6、ween America and ChinaB解析:细节理解题。根据第二段中Our holiday volunteer jobs are open to all Americans. 我们假期志愿者工作面向所有美国人。可知是在假期,要求美国人。故选B。3Which of the following is TRUE?AThe volunteer should create green spaces for all the families.BThe volunteer can choose any service activity in the community.CTo join the ho
7、liday volunteer work, special skills are required.DThe student who doesnt study at school can be a volunteer to help the little kids.B解析:推理判断题。根据第一段中 Whichever service activity you choose, you have the.无论你选择何种服务活动,可知选B。4What is the best title for this passage?AVolunteers WantedBA Job InterviewCAn Ex
8、pedition ClubDEducation ServiceA解析:标题归纳题。结合整篇文章可知,本文是招募志愿者的,所以应选A。 完形填空My heart story started when I was 13 years old. My father died of a heart attack while on a golf course at the young age of 45.Heart disease _1_ in my family. Like my father, I have astronomically high lipid(脂质) levels and the go
9、od news is that today there are some _2_ that can significantly reduce my lipid levels to _3_ normal ranges.In 2011, when I was 45 and my own son was 13, history _4_ itself. While skating with my son, I began to _5_ an “uncomfortable feeling”. I didnt think it was heartrelated. When we _6_ my wife g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411743.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
