2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU 单元过关检测(二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU 单元过关检测二 WORD版含答案 2019 2020 学年 译林版 英语 选修 素养
- 资源描述:
-
1、单元过关检测(二) (时间:100分钟,满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIn Canada and the United States, there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place.Asians are immigrating to Canada and the Uni
2、ted States in larger numbers than ever before.Most Asians immigrate because they believe that they can give their children a better education in the West.In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university.Students must first pass the strict national examination.Howev
3、er, in Canada and the United States, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go.As a result, Asian parents decide to leave their countries so that their children can go to university.The problem is that when Asians arrive, they discover that finding a job and making money are
4、more difficult in the West than in the East.Also, they find that they are very lonely, and that they miss their homes.For these two reasons, most Asian parents decide to go back to work while their children study in the West.Therefore, these children become “satellite kids”, and most of their parent
5、s do not know how sad it is to be a “satellite kid”.Only until now are Canadians and Americans discovering the“satellite kid”problem.Because these children do not speak English and because their parents are not there to take care of them, they are often absent from school.To be a “satellite kid” mea
6、ns to grow up in a country where you know you are different and where you cannot make friends because you do not speak English well.Also, it means to grow up lonely, because your parents are elsewhere.What these “satellite kids” will probably say to their parents is that its better to have parents a
7、round than to have a university education.1Some Asian parents send their kids abroad because .A.they hope their children may easily find a job thereB.all foreign universities are better than the ones in their own countriesC.the kids may not be accepted by universities in their own countriesD.the kid
8、s want to improve their English and make foreign friendsC解析:推理判断题。根据第二段中“In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university.Students must first pass the strict national examination.However, in Canada and the United States, it is easy to go to university,”可知,有些亚洲学生留学是
9、因为考不上国内的大学,故选C。2“Satellite kids” refer to Asian kids .A.without parentsB.speaking no EnglishC.with university educationD.living abroad aloneD解析:词义猜测题。根据第二段中“most Asian parents decide to go back to work while their children study in the West”可知,父母都回国了而他们就留在外国上学,故选D。3What is the main idea of the passa
10、ge?A.Parents want better education for their kids.B.Parents feel lonely and miss their families.C.Kids in foreign countries alone are badly in need of care from family.D.Canadians and Americans begin to notice the “satellite kids” problem.C解析:主旨大意题。根据文章的内容可知,许多亚洲国家的父母将自己的孩子送出国,其实孩子在国外最需要的是父母的陪伴,故选C。
11、BI was involved in unhealthy eating and exercise behaviour on and off for five years. For the majority of these five years, I appeared “normal” to the untrained eye. But I was suffering eating disorder(饮食紊乱). And I was struggling.Recovery felt too hard. In the early stages of my recovery, I had to a
12、ctively distance myself from triggering(诱发) material. But it didnt work for me. At last I decided not to struggle alone. I needed to admit to everyone else that I was struggling.I made time for people who inspired me. One of those people was my best friend, Scarlett. She, without doubt, has helped s
13、ave my life. I say this because she has inspired me to not only accept my body but embrace(拥抱) it. She has also shown me that being strong and smart is beautiful.She never escapes from delicious food, which has encouraged me to do the same.We challenged the societys view on beauty together. We debat
14、ed everything from body shaping to the fitness industry. We broke down social media and Photoshop. We discussed medication and panic attacks. Nothing was taboo. And that was exactly what I needed.I needed someone who didnt just listen but understood. Having a mentor who guided me through the recover
15、y process has, without doubt, been the key to my recovery. Having someone in my life who actively debunks(揭穿) the idea that losing weight is the answer is invaluable. Im so glad I have such a friend in my life.Observing the way Scarlett treats herself continues to inspire me and encourage me to purs
16、ue full recovery. My relationship with my body, food and exercise has changed and much of that I contribute to her influence and example.I will keep moving forward. I will keep eating often and well. I will allow my body to be at whatever weight it wants to be at. I will do this not just for me but
17、to be an example to others who may need that little bit of inspiration, just like I did all those months ago.【解题导语】作者患有饮食失调症,让她苦不堪言,后来在一位好朋友的影响下改变了自己的观点,对未来充满希望。4What was the authors problem?A.Suffering various diseases.B.Having no time for exercise.C.Not looking normal to others.D.Having an unbalan
18、ced diet.D解析:细节理解题。根据第一段的“But I was suffering eating disorder(饮食紊乱).”可知,作者患有饮食失调症。5What does the underlined sentence in Paragraph 4 mean?A.They talked about topics carefully.B.They could talk about everything.C.Nothing was sad to the author.D.Nothing was interesting.B解析:句意理解题。根据第四段中列举出的那些例子,以及划线句子后面
19、的“And that was exactly what I needed.”可知,作者可以跟那位朋友无所不谈。6What did the author most probably learn from Scarlett?A.She should be careful about her diet.B.She should have a nicelooking body.C.She should learn to really like her body.D.She should try really hard to lose weight.C解析:推理判断题。根据第三段的“I say this
20、 because she has inspired me to not only accept my body but embrace(拥抱) it.”以及末段的“I will allow my body to be at whatever weight it wants to be at.”可知,作者从那位朋友那里知道她应该学会爱自己的身体。7What is the best title for the text?A.Eating Disorder Is a DiseaseB.The Great Pain I Have SufferedC.My Friendship with My Best
21、 FriendD.My Best Friend Helped Save My LifeD解析:标题归纳题。根据全文内容可知,本文主要讲述了作者最好的朋友帮助她克服了饮食失调症,改变了她的生活。CIf you talk to a man in a language he understands, that goes to his head.If you talk to him in his own language, that goes to his heart.Nelson Mandela But learning a language can seem daunting(令人却步的), so
22、 Im going to provide an overview of the general strategy, before we get into the specifics.Here is the breakdown.Well go more in depth into each of these later on.Get the right resources for learning:a grammar book, memorization software, and films or books.Get a private tutor.You want one for at le
23、ast a month.I recommend four hours per day.Attempt to speak and think only in the new language.Every time you cant remember a word, put that word into your memorization software.Practice your vocabulary daily.Find friends, language partners, and other speakers of the language.Once you can have basic
24、 conversations with your private tutor, you need to find other partners.If you havent already, think about moving to the country where the language is spoken.Consider a group class.Practise continuously.Stop speaking English.Thats the basic strategy.Again, this strategy is intensive, because learnin
25、g a language in three months is a difficult task.If youd prefer to learn the language more slowly or you dont have the ability to move to a new country and practise 48 hours a day, then you can modify the plan.It is extremely important that you practise every day.However, 20 minutes a day is much be
26、tter than once or twice a week.Some of these concepts are hard to understand through the written words, so I created a video series, just for Zen Habits readers, that teaches the steps to learn a language.【解题导语】本文是一篇说明文。讲述了快速学习语言的基本策略。 8The quote in the first paragraph is used to .A.let readers stud
27、y a famous sayingB.introduce the topic of the passageC.show who is Nelson MandelaD.tell readers the importance of speechB解析: 推理判断题。 根据文章的内容可知, 第一段引语是为了引入文章的主题。 9The passage is written for readers who speak .A.FrenchB.ChineseC.English D.ItalianC解析: 推理判断题。 根据第七段的最后一句话“Stop speaking English.” 可知, 本文是写给
28、讲英语的读者的。 故选C项。 10The underlined word “modify” can be replaced by “”.A.change B.measureC.manage D.destroyA解析: 词义猜测题。 根据倒数第二段的第二句“.learning a language in three months is a difficult task.”可知, 这个学习策略计划让读者在三个月内学习一门语言。 再根据本段第三句可知, 如果你更喜欢慢些学习语言或者你没有能力搬到一个新的国家并且每天练习四至八个小时, 那么你可以调整这个计划。 故选A项。 11What would b
29、e the best title for the passage? A.Why Languages Can Be Learned Rapidly? B.The Specific Skills of Rapid Language LearningC.The Basic Strategy of Rapid Language LearningD.The Importance of Rapid Language LearningC解析: 标题归纳题。 根据第二段的“.so Im going to provide an overview of the general strategy.”以及倒数第二段中
30、的“Thats the basic strategy.”可知, 该篇文章所讲述的是快速学习语言的基本策略。 DIf our kids dont fall, they dont learn to get up.I still remember the day in high school that my mom forgot to pick me up from school.Im the oldest of four children, and no doubt shed had a long day with the other kids and itd slipped her mind.A
31、fter waiting at school for an hour, I walked the three miles home, and when I got to my house, I shut our front door with anger, stormed into the kitchen and screamed in my moms face that shed forgotten me.Later that night, my dad told me I no longer had a ride to school the next day.I figured my mo
32、m would still take me, but when the morning came, she refused.It was midterm, and as a straightA student ready to start college applications, being late wasnt an option.In my mind, missing these tests would have been the end of my academic career.I begged my mom.I told her she was ruining my future
33、and everything Id worked for.But she held her ground, and that day, I walked to school.And I missed my tests.My mom didnt rescue me from failure.She let me suffer from it.She let me figure it out.She let me learn.Now, as a mom myself, Ive realized that I want my kids to experience failure because fa
34、ilure is how we grow, learn and think outside of ourselves.Its how we selfeducate to learn whats right and respectable, and whats not.Its how we become responsible and enthusiastic.Falling down makes us better, because we learn how to get up.【解题导语】本文作者通过亲身体会告诉我们:失败让我们变得更好,因为我们在失败中学会成长。12Why did the
35、author shout at her mother?A.Because she was tired after walking home.B.Because she missed some important tests.C.Because her mother had ruined her future.D.Because her mother didnt pick her up home.D解析:细节理解题。根据第一段的“After waiting at school for an hour, I walked the three miles home, and when I got t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411800.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级下册语文课件-《养花》|冀教版(共19张PPT).ppt
