2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE 4 LANGUAGE POINTS (Ⅰ) (INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTRODUCTION READING AND VOCABULARY WORD版含解析 2020
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(七)语言知识练习固基础.单句语法填空1Being caught(catch) in a heavy traffic jam is quite an unpleasant experience.2What a frightening scene on the stage!Yeah,we girls were really frightened(frighten)3The young dancers looked so charming in their beautiful clothes that we took masses (mass) of p
2、ictures of them.4The teacher caught him sleeping (sleep) in class,which made his parents angry.5He appeared to be reading (read) an English book when I entered the room.6As a result of the sandstorm,there were fewer people on the road and the traffic moved slowly.7It is such fine weather that we all
3、 want to go out for a walk.8I find it no use talking (talk) to a person like him about it because he doesnt care about it.9As a student in Senior School,I must work hard.Meanwhile,I should take exercise to strengthen (strength) my body.10We should prevent young trees being cut (cut) down.完成句子1他是个如此优
4、秀的学生,以至于我们都想以他为榜样。He is so excellent a student that/such an excellent student that we all want to make him our example.2这地方很难让人安静地生活。The location made it difficult to lead a quiet personal life.3练中国功夫不但能增强体质,还能培养一个人的品质。Practicing Chinese kung fu can not only build up ones strength,but also develop o
5、nes character.4表面上看起来,我们好像很勇敢,但是我们的内心里充满了恐惧和焦虑。We may appear to be brave,but we are fearful and anxious inside.5从学校回家的路上,我碰上了大雨。I was caught in the downpour on my way home from school.高考题型练习提能力.阅读理解As most people know,in the past few years,sandstorms have swept across many cities and areas of North
6、China,polluting the air and disturbing daily lives of human beings.People look dirty and suffer many kinds of illnesses,such as breath difficulty.The sandstorm is such a serious problem that it has not only undermined the industrial and agricultural development of our country but also caused a lot o
7、f trouble to the living conditions of the Chinese people.It is expected that effective (有效的) measures should be taken as soon as possible through our joint efforts to limit its occurrence.So what should we do with the frightening sandstorms? Some experts put forward practical suggestions as follows:
8、 For one thing,more funds (基金) ought to be put into tree planting and forest protection so as to keep more water resources within the surface of the earth.For another,governments of all countries should make laws on environmental protection.For example,banning the use of throwaway chopsticks and pun
9、ishing illegal tree cutting.Scientists should also study and find ways to cut down the degree of its destruction and to improve the whole environment.How people look forward to sunny days with little breeze (微风) touching their faces now and forever! Nevertheless,I am fully confident that the golden
10、days can come back so long as everyone tries his best to protect natural environment from today on.【语篇解读】本文讲述的是沙尘暴对我们的工农业和生活的影响,分析了我们能够采取的多种措施。1The underlined word “undermined” in Paragraph 1 means AweakenedBencouragedCkept DmadeA词义猜测题。根据画线词所在句可知,沙尘暴不仅仅削弱了工农业的发展,还带来很多生活方面的困难,故该词是指A项意思。2From the firs
11、t paragraph,we can infer AChina has taken no measures to prevent sandstormsBsandstorms can cause much damage to human beings and their daily livesCthe sandstorm is the most dangerous natural disaster to human beingsDmore sandstorms will happen in the near future in North ChinaB推理判断题。根据第一段中“but also
12、caused a lot of trouble to the living conditions of the Chinese people”说明沙尘暴会给人们的生活带来很多的麻烦,故B正确。3How many ways do some experts put forward to fight against sandstorm?A5. B4.C3. D2.C细节理解题。根据文章第二段“For one thing,more funds (基金) ought to .”和“For another,governments of all countries should make laws on e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-413900.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级下册语文课件-7在山的那边|鄂教版 (共21张PPT).pptx
