2020-2021学年外研版(2019)高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT 3 TIMES CHANGE 理解·课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 选择性必修第二册学案: UNIT TIMES CHANGE 理解·课文精研读 WORD版含解
- 资源描述:
-
1、速读P26P27课文内容,完成下列任务.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1Casey was delighted to close the bookstore.()ARight.BWrong.CNot mentioned.2The writer thought the Rainbow Bookstore could sill be in business for good.()ARight.BWrong.CNot mentioned.3A bunch of kids would drop in the bookstore before school.()ARigh
2、t.BWrong.CNot mentioned.4When the writer left the bookstore, it was cold and misty.()ARight.BWrong.CNot mentioned.5The large board was still in the corner of the bookstore when the writer went back to the store.()ARight.BWrong.CNot mentioned.答案15BBBAB.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Ato see that the Rai
3、nbow Bookstore was still there and open for businessBto offer to the community was still thereCto run an independent bookstoreDto share our ideas and comments on the booksEto save the Rainbow Bookstore1Casey told me how it was becoming difficult _2Casey encouraged us _, by writing them on a large bo
4、ard in one corner of the store.3A few months later, I was back in the neighbourhood during my spring break vacation and was surprised _4I was told that the community had decided to work together on a campaign _5Casey was so pleased to see that everything he wanted it _答案15CDAEB.表格填空Old BookstoreIt w
5、as a legendary fixture in the neighbourhood.Anyone could 1.drop in and connect through their love of 2.booksA bunch of kids would drop by the store after school.They looked at the new books or chatted with 3.Old Casey, who would pick the perfect books for them and encourage them to share their ideas
6、 and ments on the books, writing them on a large board in one corner of the store.New BookstoreIts old 5.brick exterior hadnt changed.In one area, a book reading was being delivered.Customers can pore over shelves selling 6.stationery, posters and other bestsellerthemed gifts.The large board was rep
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-414514.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
