2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language 3 Section Ⅲ Lesson 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 19 Language Section Lesson 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1Lots of _(亲戚) got together at the meeting.答案:relatives2A _(小册子) is a magazine with pictures that gives you information about a product.答案:brochure3He _(像) his teacher in speaking English.答案:resembles4We _(祝贺) our team on coming first in the math competition.答案:congra
2、tulated5I made an _(无意的) mistake when I was speaking English.答案:unconscious6Im sure she meant no _(冒犯) when she said that.答案:offence7I dont quite understand your plan.Could you be a little more _(明确的), please?答案:explicit8Weve decided to _(协商) with the employers about that thing.答案:negotiate9Please m
3、ake sure that you _(购买) your ticket in advance.答案:purchase10The flower was clearly _(勾出轮廓) in the light of the lamp.答案:outlined 单句改错1Congratulation on getting a new job in the company._答案:CongratulationCongratulations2When she heard the words, she felt a little offending._答案:offendingoffended3The bo
4、ss didnt approve his son setting up his own company._答案:approve后加of4He told me that he had joined a club consisted of 200 people._答案:consistedconsisting5I saw a boy stand out of the window when I looked back._答案:standstanding 完成句子他们来的时候,我们正在吃饭。They arrived _.答案:while we were having dinner虽然我们是邻居,但我并
5、不太了解他们。_,I dont know them well.答案:While we are neighbours 他越不担心,工作就做得越好。The less he worried,_.答案:the better he worked4随着时间的推移,天变得越来越热。As time goes on,it gets _.答案:warmer and warmer5有一个人看到那个人被杀了。There was a person who _.答案:saw the man killed 课文语篇改错A father was patting his son on his back while smilin
6、g happy. It means the father was congratulating his son doing something well. Across the world, a pat on the back and a smile usually means,“Well done”Body language, used every day by all people, consisted of gestures, facial expressions and body movements. It differs from speaking language as it is
7、 not always explicit. People often use body language on purpose, so it can be unconscious as well. Beside, body language can make peoples feelings more transparent. Learning body language can be an useful tool when people do not share a common spoken language. However, body language can sometimes be
8、 ambiguous. Regardless of these differences, experts agree what the smile, one form of body language, receives from universal approval.答案:A father was patting his son on back while smiling . It means the father was congratulating his son doing something well. Across the world, a pat on the back and
9、a smile usually means,“Well done”Body language, used every day by all people, of gestures, facial expressions and body movements. It differs from language as it is not always explicit. People often use body language on purpose, it can be unconscious as well. , body language can make peoples feelings
10、 more transparent. Learning body language can be useful tool when people do not share a common spoken language. However, body language can sometimes be ambiguous. Regardless of these differences, experts agree the smile, one form of body language, receives universal approval.A卷 单句语法填空1Some people wa
11、ste food _ others havent enough.答案:while2The more careful you are, the _(few) mistakes you will make.答案:fewer3On one hand I have to work; _ the other hand I have many visitors to see.答案:on4He explained that he had not done it _ purpose.答案:on5This doesnt consist _ what you told me earlier.答案:with6He
12、sent her a letter of _(congratulate) on her passing the exam.答案:congratulations7They resemble each other _ shape.答案:in8When I got there, they were having a _(negotiate)答案:negotiation9Do the plans meet with your _(approve)?答案:approval10It took her a while to catch on _ what we meant.答案:to 阅读理解AIf you
13、 have a chance to go to Finland, you will probably be surprised to find how “foolish” the Finnish people are.Take the taxi drivers for example. Taxis in Finland are mostly highclass Benz with a fare of two US. dollars a kilometer. You can go anywhere in one, tell the driver to drop you at any place,
14、 say that you have some business to attend to, and then walk off without paying your fare. The driver would not show the least signs of anxiety.The dining rooms in all big hotels not only serve their guests, but also serve outside diners. Hotel guests have their meals free, so they naturally go to t
15、he free dining rooms to have their meals. The most they would do to show their good faith is to wave their registration cards to the waiter. With such a loose check, you can easily use any old registration card to take a couple of friends to dine free of charge.The Finnish workers are paid by the ho
16、ur. They are very much on their own as soon as they have agreed with the boss at the rate. From then on they just say how many hours they have worked and they will be paid accordingly.With so many loopholes(漏洞) in everyday life, surely Finland must be a heaven to those who love to take “petty_advant
17、ages”. But the strange thing is that all the taxi passengers would always come back to pay their fares after they have attended to their business and that not a single outsider has ever been found in the free hotel dining rooms. And workers always give an honest account of the exact hours they put i
18、n. As the Finns always act on good faith in everything they do, living in such a society has turned everyone into a real “gentleman”【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文,主要通过一些例子,介绍了芬兰人的诚实,并且诚实让他们成为真正的“绅士”。1The underlined words in Paragraph 5 means to “_”Abe ready to help othersBmake good use of ones friendsCbe a little
19、 ahead of othersDgain something at others expenseD解析:词义猜测题。根据第五段第一句“With so many loopholes(漏洞) in everyday life, surely Finland must be a heaven to those who love to take petty_advantages”可知,在日常生活中芬兰出现了很多的“漏洞”。结合上文内容可知,在芬兰,如果你告诉出租车司机你有一些事要处理,你不付车费就可以离开;在宾馆用旧的登记卡就可以享受免费大餐;工人只要告诉老板自己工作的时长就可以得到相应的工资,这些
20、就是“漏洞”。由此可知,芬兰确实是那些爱贪小便宜的人的天堂,画线词意为“小便宜”,故D项正确。2Which of the following is NOT true according to the passage?AWhile taking a taxi in Finland, you can get off without first paying your fare.BIn a big hotel in Finland, you can enjoy free meals if youre living in the hotel.CThe bosses in Finland pay the
21、 employees according to the registration of their working hours.DThe workers are always honest with their working hours.C解析:细节理解题。根据第四段的内容,尤其是第三句“From then on they just say how many hours they have worked and they will be paid accordingly.”可知,老板是根据工人自己所说的工作时长给工人支付工资的,而不是根据登记的时长,所以C项与文意不符,故选C项。3We ca
22、n learn from the passage that_Athe Finnish society is of very high moral(道德的) levelBthere are many loopholes in everyday life in FinlandCin Finland, most taxi drivers will not charge you anythingDeveryone in Finland is like a gentleman, for they have faith in themselvesA解析:推理判断题。根据最后一段最后一句,并结合全文内容可知
23、,在芬兰,乘出租车的乘客可以先下车离开,等处理完事情后再付车费;没有在宾馆登记入住的人并不会去宾馆享受免费大餐;工人可以按照自己报的工作时长向老板索要工资。因为芬兰人总是诚实地做每一件事,生活在这样一个社会里,每个人都变成了一个真正的“绅士”。据此可以判断,芬兰社会有着很高的道德水平,故A项正确。4Which of the following is the best title of the passage?ALife in FinlandBA Society with “Foolish” PeopleCWhat a LifeDHonest Accounts of the FinnsB解析:标
24、题归纳题。通读全文可知,文章先通过人们认为芬兰人很“愚蠢”引出本文话题,接着举例介绍了芬兰人“愚蠢”的情况,最后点明主旨,即芬兰是一个道德水平很高的国家,人们的诚实让他们都成为绅士。据此可以判断,B项最适合作文章标题。BDiamonds are considered the most famous and valuable jewel in the world. The precious stone for its great value is believed to be the symbol of wealth. Diamonds are made as a result of great
25、 volcanic heat and pressure. When a volcano is active, it sometimes explodes and causes great damage to the nearby towns.However, at the same time of such a disaster, diamonds were pushed towards the surface of the earth by a number of great volcanic explosions millions of years ago. Thus, it may be
26、 very likely to find a diamond after a volcanic eruption. Besides, diamonds are also found among the sandy sandstone of certain river beds, and in a few places on the sea floor, for they were washed down the mountain sides by the rain.Diamonds are very rare. There are not many places that produce su
27、ch precious things in the world. During the last century adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the Amazon River. Many of these early diamond miners died of illness or were lost forever in the great forests. But some returned home rich.The earliest
28、 known diamonds were found in India many centuries ago. The_most_recent_and_exciting_discoveries_have_been_made_in_eastern_Russia. But most of the worlds diamonds now come from the Congo, from Tanzania, and also from South Africawhich has the largest diamond mines in the world.【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了钻石的来
29、源和产地。5What do we know about diamonds according to the passage?ADiamonds are always accompanied by volcanic eruptions.BDiamonds are created by volcanic eruptions.CDiamonds are considered as a sign of wealth.DDiamonds could be always found in a few riverbanks.C解析:细节理解题。根据文章第一段第二句“The precious stone fo
30、r its great value is believed to be the symbol of wealth.”可知,钻石被认为是财富的象征。6Which of the following is NOT mentioned as a famous place producing diamonds?AThe Congo.BSouth Africa.CIndia. DWestern Europe.D解析:细节理解题。根据第三、四两段对钻石产地的介绍可知,西欧并不在有名的钻石产地之列。7What can we know from the third paragraph?ADiamond mini
31、ng can be dangerous for the miners.BBrazil plays a more important role in diamond mining.CThe Amazon River has no large diamond mines nowadays.DMany miners returned home due to the risks in diamond mining.A解析:细节理解题。根据第三段倒数第二句“Many of these early diamond miners died of illness or were lost forever in
32、 the great forests.”可知,开采钻石对采矿者来说有可能是危险的,故A项正确。8What does the underlined sentence mean in the last paragraph?AEastern Russia has been famous for diamond mining for a long time.BThe diamond deposit in eastern Russia wasnt discovered until recently.CEastern Russia is not as important as African countr
33、ies in diamond mining.DThe eastern part of Russia will replace all African countries in diamond mining.B解析:句意理解题。画线句前一句提到已知的最早的钻石在印度被发现,后一句提到现在大部分钻石来源于刚果民主共和国、坦桑尼亚和南非。由此可推知,画线句讲的应是最近在俄罗斯东部发现了钻石,故B项“直到最近人们才在俄罗斯东部发现钻石矿床”正确。 七选五When high temperatures are around the country, some things also go up. Here
34、 are four things expected to rise along with our desire to stay indoors and beat the heat.Sales of goods that keep you coolMalls are high on the list of places where people often go for free air conditioning outside home in summer.1._Goods related to keeping cool, like air conditioners, fans or sun
35、care items are, very popular.2._Pests like stink bugs(椿象) grow fast during summer heat waves, and many agriculture experts are expecting a repeat of last years outbreak that harmed fruit and crops, particularly on the East Coast.Energy bills3_With all those air conditioners and fans working, it make
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417558.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
