2019-2020学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅲ Learning about Language .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Sharing Section Learning about Language 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1The old president of that company donated most of his money to the charity and those in need.2Many universities in China provide scholarships for students in need of financial aid.3In a football team,each player has a clear role,but there a
2、re few occasions when the members are confused or uncertain about their roles.4Doctors performed an operation (operate) on the patient last night.5The books were distributed to/among schools in this area.6Not you but she is wanted (want) on the telephone now.7Lets drink a toast to Jacks safe arrival
3、.8What if I fail the math exam next week?9I want to find a job connected (connect) with my major.单句改错1Id like to propose a toast of the bride and groom. ofto2Can you think of any Chinese proverbs connecting with friendship? connectingconnected3He donated his books the school. books后加to4We will opera
4、te the little girl. operate后加on.阅读理解A(2019全国卷)“You can use me as a last resort (选择), and if nobody else volunteers, then I will do it.”This was an actual reply from a parent after I put out a request for volunteers for my kids lacrosse (长曲棍球) club.I guess that theres probably some demanding work sch
5、edule, or social anxiety around stepping up to help for an unknown sport.She may just need a little persuading.So I try again and tug at the heartstrings.I mention the single parent with four kids running the show and I talk about the dad coaching a team that his kids arent even on.At this point the
6、 unwilling parent speaks up,“Alright.Yes,Ill do it.”Im secretly relieved because I know theres real power in sharing volunteer responsibilities among many.The unwilling parent organizes the meal schedule, sends out emails, and collects money for endofseason gifts.Somewhere along the way, the same pa
7、rent ends up becoming an invaluable member of the team.The coach is able to focus on the kids while the other parents are relieved to be off the hook for another season. Handing out sliced oranges to bloodthirsty kids can be as exciting as watching your own kid score a goal.Still, most of us volunte
8、ers breathe a sigh of relief when the season comes to a close.That relief is coupled with a deep understanding of why the same people keep coming back for more:Connecting to the community as you freely give your time, money, skills, or services provides a real joy.Volunteering just feels so good.In
9、that sense, Im pretty sure volunteering is more of a selfish act than Id freely like to admit.However, if others benefit in the process, and I get some reward too, does it really matter where my motivation lies?【解题导语】本文介绍作者自己参与并鼓励他人参与志愿者工作的经历,论述了志愿者工作的独特意义。1What can we infer about the parent from he
10、r reply in Paragraph 1?AShe knows little about the club.BShe isnt good at sports.CShe just doesnt want to volunteer.DShes unable to meet her schedule.解析:选C推理判断题。根据第一段第一句“You can use me as a last resort (选择),and if nobody else volunteers, then I will do it.”和第二段中的“the unwilling parent”可推断,这位家长不想做志愿者工
11、作。故选C。2What does the underlined phrase “tug at the heartstrings” in Paragraph 2 mean?AEncourage teamwork.BAppeal to feelings.CPromote good deeds.DProvide advice.解析:选B词义猜测题。根据前一句“She may just need a little persuading.”以及后面的“the unwilling parent speaks up,Alright.Yes, Ill do it.”可知,tug at the heartstr
12、ings的意思是“打动(她)”。3What can we learn about the parent from Paragraph 3?AShe gets interested in lacrosse.BShe is proud of her kids.CShell work for another season.DShe becomes a good helper.解析:选D细节理解题。根据第三段第三句中的“the same parent ends up becoming an invaluable member of the team”可知,这位家长最后成了一个好帮手。4Why does
13、 the author like doing volunteer work?AIt gives her a sense of duty.BIt makes her very happy.CIt enables her to work hard.DIt brings her material rewards.解析:选B细节理解题。根据第四段中的“Connecting to the community as you freely give your time, money, skills, or services provides a real joy.Volunteering just feel
14、s so good.”可知,作者觉得做志愿者工作很快乐。所以选B。B(2019河南省实验中学期末考试)It is reported that the people in some countries waste as much as 222 million tons of food annually.Now the residents of a small Spanish town of Galdakao have created a simple solution to helping reverse the trenda community fridge!Surrounded by a w
15、ooden fence,the fridge is situated in the center of the small town.Every morning,individuals,restaurants,and supermarkets stock it with spare food or produce and drinks that are nearing their expiry date (有效期)Any of the towns residents or those living nearby can look through the offerings(捐献物) and g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417830.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册语文课件-8将心比心_人教新课标(共7张PPT).ppt
