优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅠ知能演练北师大版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化 方案 2015 _2016 学年 高中英语 Unit6DesignSection 知能 演练 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、Unit6 Design Section .品句填词1In my _(imagine),I thought I heard her calling me.2Im grateful to you for taking pains _(show) me how to do the work.3The childrens paintings are _ exhibition at the school.4I see him sit in _ shade of a tree.5Nothing is more _(value) than time.6It is typical of him _(forg
2、et) to bring a present.7Our English course places great emphasis _ conversational skills.8Looking up,I saw their eyes _(fix) on me in curiosity.9He was silent for a moment,deep _ thought.10Dont leave him _(wait) out in the rain.答案:1.imagination2.to show3.on4.the5.valuable6.to forget7.on8.fixed9.in10
3、.waiting.阅读理解If you have a chance to go to Taiwan,theres one place you should not missthe Taipei Palace Museum which has around 650,000 pieces of ancient Chinese Treasures.These treasures were originally in the Palace Museum in Beijing.But how did they get to Taiwan?In 1931,the Japanese invaded the
4、northeast part of China.To protect the national treasures from the Japanese,the government of China decided to move some important pieces to Nanjing.However,they did not stay long in Nanjing.In 1949,the People Liberation of Army won in the Liberation War.The Guomindang government went from Nanjing t
5、o Taiwan.Along with them they took the art pieces.The Taipei Palace Museum was set up in 1965 to hold the national treasures.Taiwan people are very proud of the Taipei Palace Museum.Some of the collections are world famous.One of them is the “Jade Cabbage”It is carved from a single piece of jade.If
6、you take a close look,you can see two grasshoppers on the leaves,a large one and a small one,which were the symbol of many children in a family.If you are interested in the treasures,you could take a look at a 12eposode documentary called Taipei Palace Museum.China Central Television showed it recen
7、tly.It gives a picture of the treasures of the Taipei Palace Museum.There are also interviews with over a hundred experts about the stories behind some of the pieces.【解题导语】本文主要介绍了台湾的故宫博物馆。1The treasures in the Taipei Palace Museum are mainly from_ ATaiwanBJapanCShanghai DBeijing解析:选D。细节理解题。根据第一段提到的“
8、These treasures were originally in the Palace Museum in Beijing.”可知选D项。2The treasures stayed in Nanjing for about_years. A10 B16C18 D34解析:选C。推理判断题。根据第二段和第三段叙述可知是1931年到1949年,故总共是18年。3From the last two paragraphs we can learn_ATaiwan people are proud of the Taipei palace Museum because of its world fa
9、mous collectionsBthe most famous art piece in the museum is the “Jade Cabbage”Ctwo grasshoppers on the leaves stand for two sons in a familyDyou can learn about these treasures by visiting the Taipei Palace Museum解析:选A。推理判断题。根据最后两段,尤其是倒数第二段第一句可知A正确。4Whats the best title for the passage?AThe most fam
10、ous art piece Jade CabbageBThe Beijing Palace MuseumCA place of interest TaiwanDThe Taipei Palace Museum解析:选D。标题归纳题。文章主要叙述了台北的故宫博物馆。.完形填空A couple of weeks ago,my friend offered to sell some of our things for us.I thought it was a good opportunity to_1_my 7yearold sons room and_2_some toys that were
11、no longer suitable for him to play with.We_3_that all the money we got from selling the toys would be his money.The night before the_4_,we loaded up the truck with toys and a little bike that was too_5_for him.In the yard he_6_the bike for the last time and then happily put it onto the truck.This li
12、ttle bike had at least two previous owners as far as we_7_It wasnt in the best_8_and was certainly not new,but the tires were_9_good.We put a price of $10 on it,but it didnt sell.So,after the sale was_10_,my friend put it on the sidewalk,with a sign that_11_“FREE BIKE”Within five minutes her doorbel
13、l rang.A little boy was_12_there.In poor English he asked whether the bike was_13_free.She said yes and that he could have it for_14_He smiled,got on the bike and rode away.Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale,he was very_15_,shouting happily.He asked about a
14、few of his things,wondering_16_they had been sold.When he asked about the bike,I told him about the little boy and that made him_17_He was much happier than when I told him how much he had_18_.He was so happy to_19_that someone else would make good_20_of that little bike!【解题导语】本题文章讲述了作者的朋友帮忙卖掉作者的旧东西
15、,一辆儿子使用过的自行车没有卖掉,最后免费送给了一个男孩,那个男孩非常高兴,作者的儿子知道有人充分利用了他的自行车,也非常高兴。1A.clean Bcheck Cdisplay Ddesign解析:选A。A.clean打扫,B.check检查,C.display展示,D.design设计。根据文章第一句my friend offered to sell some of our things for us作者的一位朋友主动要给他们卖一些东西,作者正好借此机会清理一下儿子的房间。选A。2A.look for Bgo through Cshow off Ddeal with解析:选D。A.look
16、for 寻找,B.go through经历,C.show off炫耀,D.deal with处理,根据文章第二段we loaded up the truck with toys and a little bike that was too _ for him可知,作者卖掉了儿子的一些玩具,故选D项“处理”。3A.refused Bagreed Cwrote Dlied解析:选B。A.refused拒绝,B.agreed同意, Cwrote写,D.lied撒谎,作者答应所卖玩具的钱都归儿子,故选B。4A.trip Bshow Csale Ddecision解析:选C。A.trip旅行,B.sho
17、w展示,C.sale销售,D.decision决定,这里是指出售东西的前一天晚上,故选C。5A.weak Bsmall Cnew Dthin解析:选B。A.weak虚弱的,B.small小的,C.new新的,D.thin瘦的,卖掉自行车是因为孩子长高了,不适合骑那么“小”的自行车了。选B。6A.rode Bfound Cwatched Dfelt解析:选A。A.rode骑车,B.found发现,C.watched观察,D.felt感觉,作者的儿子应该是对自行车还有所眷恋,故在拿去卖前,在院子里最后骑了一次。选A。7A.doubted Bknew Ctold Dthought 解析:选B。A.d
18、oubted怀疑,B.knew知道,C.told告诉,D.thought想,这里是指根据作者他们所“知道”的,在他们之前这辆自行车至少已经有两个人拥有过。选B。8A.time Bchance Cplace Dshape解析:选D。A.time时间,B.chance机会,C.place地方,D.shape形状,因为自行车已经几次易主,故“外形”已经不是很好了。选D。9A.also Bnever Cstill Dhardly 解析:选C。A.also也,B.never从不,C.still仍然,D.hardly几乎不,根据but的语境,可知虽然外形不怎么样,但轮胎仍然很好,故选C。10A.ahead
19、 Bon Cnear Dover解析:选D。A.ahead前面,B.on上面,C.near附近,D.over结束,当整个销售活动结束后,作者的朋友把没有卖掉的自行车放在了路边。选D。11A.said Brepeated Ccopied Dexpressed 解析:选A。A.said说话,B.repeated重复,C.copied复制,D.expressed表达,作者在自行车上放了一个写有“免费自行车”的牌子。这里选said,表示“内容是”。选A。12A.jumping Bstanding Cwalking Dshouting解析:选B。A.jumping跳,B.standing站,C.walk
20、ing走,D.shouting大声叫喊。门开后,那个男孩应该是“站在”门前。选B。13A.barely Busually Creally Dalways解析:选C。A.barely仅仅,勉强,好容易才,几乎不,B.usually通常地,C.really真,D.always总是,小男孩应该是问自行车是不是真的免费。选C。14A.something Banything Ceverything Dnothing解析:选D。A.something某些事, Banything任何事,C.everything每件事,D.nothing没有事情,作者的朋友回答说是真的,他可以不用给任何东西把自行车取走。选D
21、。15A.calm Bscared Cexcited Ddisappointed解析:选C。A.calm冷静的,B.scared害怕的,C.excited兴奋的,D.disappointed失望的,根据shouting happily的语境,可知作者的儿子很兴奋。选C。16A.when Bif Cwhy Dhow解析:选B。A.when当时候,B.if如果,C.why为什么,D.how怎样,根据wonder的语境,可知作者的儿子想知道那些东西是否已经卖掉了,故选B。17A.smile Bworry Cleave Dcry解析:选A。A.smile微笑,B.worry担心,C.leave离开,D
22、.cry哭,根据He was much happier的语境,可知作者告诉了儿子关于那个小男孩的事后,作者的儿子笑了。选A。18A.enjoyed Blost Cbought Dmade解析:选D。A.enjoyed享受,B.lost失去,C.bought买,D.made制作;挣得,作者儿子脸上露出了灿烂的笑容,比作者告诉他一共卖了多少钱时还要灿烂很多。这里选D。19A.hear Bunderstand Cremember Dthink解析:选A。A.hear听见,B.understand理解,C.remember记住,D.think想,是作者在告诉儿子相关的情况,故选A。20A.intere
23、st Bmoney Cuse Dprice解析:选C。A.interest兴趣,B.money钱,C.use使用,D.price价格,当作者的儿子听说别人将会继续很好地“使用”他那辆旧自行车时,他感到十分激动。make use of sth.为固定搭配,在这里意为“使用”。选C。课时作业9(B卷).阅读理解AI once thought that outer beauty is the only factor to become a great person.When I was young,I read many kinds of books,most of which described
24、characters who are handsome or beautiful.So I think that being beautiful is the only way to become a success. As I grew up,the story of my best friend made me realize that outer beauty was not so important to make a person successful.She is so beautiful a girl that every classmate liked to chat with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421828.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
