2019_2020学年高中英语Module3TheViolenceofNature课时作业8外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module3TheViolenceofNature 课时 作业 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业8.用动词的适当形式填空1. The classroom_(clean) before the teacher came.2. He said that the novel_(translate) into Chinese by him.3. He did what he_(tell) to.4. I remembered that the book_(leave) in the room.5. Do you know where Lucy is?She said she_(meet) her aunt when I met her just now.6. He said that h
2、is bike_(steal) and he_(will) have to telephone the police.7. His father told me that he_(leave) for the United States three days before.8. The students_(write) busily when Miss Brown went to get a book she_(leave) in the office.9. The physics teacher said light_(travel) faster than sound.10. She di
3、dnt go to bed until her homework_(finish) yesterday.答案1. had been cleaned2. had been translated3. had been told4. had been left5. was going to/would meet6. had been stolen; would7. had left8. were writing; had left9. travels10. had been finished.单句改错11. He said where there was a will, there was a wa
4、y._12. Mr. Wang said he had been born in a small mountain village._13. He said that the earth travelled around the sun._14. We all thought he has been killed in the plane crash._15. The project had completed by the end of 1990._答案11两个was均改为is12.had been改为was13travelled改为travels14.has改为had15had后加been
5、.阅读理解A The problem of global warming has caused a lot of people to get started on increasing their campaigns to save the Earths ecological system. The trouble is that nearly all people think it even expensive to begin living green. Continue reading to see several immediate things you can do to get o
6、n the road to living green. You can get off to a great start by learning to recycle. While this appears really simple, there are many people who still throw glass bottles and aluminum(铝)cans into their common garbage. In the US, its easy to locate a trash service that has glass and aluminum recyclin
7、g alternatives. If you take a few seconds to wash the cans and bottles and put them in the recycling bin, you will be on the path to saving the Earth. One more big waste product is newspapers. The majority of people will merely take their newspaper and throw it into the garbage when they finish read
8、ing it. Still there are many other things you can do with an old newspaper when you finish reading it. For instance, newspapers make terrific material for cleaning windowpanes. You can clean your windows with newspapers rather than paper towels and window cleaner for a streakfree shine. What else yo
9、u can do to get started living green is to start walking a bit more. Many people think nothing of getting in their cars and driving one block to get soda at the local convenience store. If you merely walk to the store, not only could it take less time, because you wont have to try to find a parking
10、place, but you will be saving money on petrol and helping to save the planet by not burning those fuels. If you wish to save even more on fuel, take the chance to join the car_pool whenever you can and just mow your lawn twice a month instead of weekly.16. What is the main purpose of paragraph 1?A.
11、To tell us that many people are living green.B. To express worries about global warming.C. To advise people to learn how to live green.D. To call on people to live an easy life.17. The author thinks that_A. many people dont recycle glass bottles properlyB. cans and bottles are usually washed before
12、recycledC. it is rather difficult to recycle cans and bottlesD. people would like to throw household waste everywhere18. The underlined phrase “car pool” in the last paragraph probably refers to_A. a pool where you can swimB. a good way to avoid traffic jamsC. a group of people sharing the same carD
13、. an organization to protect the environment19. What is the main idea of the passage?A. It costs us much to live a green life.B. Living green is much simpler than people think.C. A lot of things can be reused in our daily life.D. People are living a much better life than before.答案与解析全球变暖带来的灾难引起了人们对生
14、态问题的关注,但是并没有使人们为之真正行动起来。本文作者提出了一些简单易行的建议,旨在告诉人们绿色生活并非难事。16C主旨大意题。根据第一段最后一句及第二至末段介绍的绿色生活的建议可推知,文章第一段引出本文话题,建议人们学习怎样绿色生活。17A推理判断题。根据第二段第二句可推知,作者认为还有很多人不能正确地回收垃圾。18C词义猜测题。结合最后一段中提到的具体事例及该词组所在句中的to save even more on fuel可知,作者建议人们尽量不要自己开车,而要跟大家拼车。因此,该词组的意思是“合伙拼车的人”。19B主旨大意题。本文主要介绍了几点绿色生活的简单易行的建议。其实,绿色生活并
15、不像人们想象的那样要花费很多,而是非常简单易行。BIn the far future, robots live on Earth as humans but the population of humans is smaller than a thousand.This is a story of a repair robot R62.One day, a car came to the repair factory and a human stepped out of the car.“Wow, a human! I have never seen a real one,” said R62
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423736.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
