分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:423738
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:7
  • 大小:36.12KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 1SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含答案 2020 2021
    资源描述:

    1、Unit 1Growing upSection AStarting out & Understanding ideas课后篇素养升华基础夯实.单句填空1.By doing well at school,he hoped to win his parents (approve).答案approval2.The traffic policeman (charge) the driver with speeding and fined him $50.答案charged3.A lot of people make the (assume) that poverty only exists in th

    2、e Third World.答案assumption4.It is impossible to tell who will win the next (elect).答案election5.Being the worlds first astronaut,Gagarin (instant) became an international celebrity.答案instantly6.It is widely believed that plenty of fresh air (contribute) to good health.答案contributes7.The small house i

    3、s not really (suit) for such a large family.答案suitable8.The companys (commit) to providing quality at a reasonable price has been vital to its success.答案commitment.短语填空as soon as;take responsibility for;have a say;in charge of;worry about;step into;grow up1.The Special and the Ordinary shares the un

    4、usual story of two young people as they come of age and the future.答案step into2. we got off the plane,we got on the bus and headed straight for the Oriental Pearl Tower.答案As soon as3.My wish is to become a translator when I .答案grow up4.After the establishment of the Peoples Republic of China,people

    5、all in the affairs of their state.答案have a say5.This is an important point in my life and I need to my actions.答案take responsibility for6.Im too busy enjoying my life now to the future!答案worry about7.The man the meeting asked the people present to sit close together and listen carefully.答案in charge

    6、of.完成句子1.您将与管理办公室签订初步租赁协议并支付押金。You will sign a preliminary rental agreement with the management office and .答案pay the deposit2.那个年轻人为了给新老板留下好印象而努力表现自己。That young man tries to project himself in order to the new boss.答案make a good impression on3.我们应更意识到技术应用在教育中的重要性。We should of technologys uses in ed

    7、ucation.答案feel more aware of the importance4.对工作方式做一些小的改变会比较容易。Its quite easy to make quite small changes to you work.答案the way that5.在中国,所有18岁以上的成年人都有选举权。 All adults above 18 in China.答案have the right to vote6.人们发现在除夕夜会因为兴奋而很难入睡。People fall asleep on Spring Festival Eve because of excitement.答案find

    8、 it hard to素养提升.阅读理解A主题语境:个人经历When Shakespeare was twenty-one,he went to London to try his fortune in that great city,and a very interesting place was the London of his day.There was the famous London Bridge and St.Pauls Cathedral,and palaces and markets and long streets full of shops.Then,too,there

    9、 were the daily crowds where could be seen people from all over the world.Knights,scholars and the highwayman(拦路强盗) or thief,who had been infamous for his clever robberies,passed by each other.Here,also,were noblemen dressed in gold,from Italy and Spain and France;slaves from Spanish America,sea cap

    10、tains and ministers,soldiers and servantsall held by chance or interest within the gray walls which circled London,and whose gates gave welcome to as strange a crowd as could be found in the world.Into this curious crowd came Shakespeare,quick to see and eager to learn.And before long all these stra

    11、nge sights were as familiar to him as the faces of his own towns residents.Each one told its story to him so plainly that,as before he had learned the secrets of the fields and woods,so now he learned men and mens interests that make up the great world.And he learned these lessons so well that when

    12、he came to write his plays,he made such use of them as no writer ever made before or since;for it is the use of this knowledge of the world,combined with his own genius,that makes Shakespeare the greatest dramatist that has ever lived.【语篇解读】本文是一篇记叙文,介绍了文学巨匠莎士比亚年轻时初到伦敦的经历。这座奇怪却有趣的城市令他学到了很多,也为他后来从事写作提

    13、供了很多的素材。1.What was London like in Shakespeares eyes when he first went there?A.Dirty and small.B.Strange and interesting.C.Infamous and terrible.D.Familiar and modern.答案B解析细节理解题。根据第一段以及第五段第二句可知莎士比亚刚到达伦敦时,在他眼中这是一个奇怪而有趣的地方,故选B项。2.Which of the following best describes Shakespeare?A.Shakespeare got insp

    14、iration to write from his hometown,London.B.Shakespeare was eager to make friends with the noblemen in London.C.Shakespeare was good at observing and learning from the daily life.D.Shakespeare became the greatest dramatist owing to his own genius.答案C解析推理判断题。根据第五、六两段的内容可知年轻的莎士比亚善于观察,并且热衷于在生活中学习,故选C项。

    15、3.What does the word “one” in paragraph 5 refer to?A.Crowd.B.Sight.C.Face.D.Resident.答案B解析词义猜测题。本句承接上句,由此可知指代上一句中的sight。4.The passage probably comes from .A.a posterB.a textbookC.an advertisementD.an announcement答案B解析推理判断题。本文介绍了莎士比亚初到伦敦时的经历,以及这些经历对于他的文学创作的影响,最有可能出自一本教科书,故选B项。B主题语境:个人经历When I was a b

    16、oy,my parents and I traveled from New York City to the Pennsylvania countryside for a week-long taste of rural life.We stayed in a guesthouse on a farm,joining the daily routines and eating meals with the farmer and his family.We got up early to see the cows as they were milked.I even tried my hand

    17、at milking one,and then joined the farmer as he released the cows into the field afterward.Decades later I still have vivid memories of that trip which made me realize the value of a vacation,of seeing new things,meeting new people and sharing memorable experiences with family members.To this day,I

    18、still consider that family trip when I plan to take time off with my wife and kids.Vacations are a time for resting and connecting.As a bank manager,I spend much of my workday encouraging my customers to save their money.One of the reasons I give is that we should all have enough for a family vacati

    19、on every year.In our busy lives,family is what we should be saving our money and time for.For my family,our vacation starts when we begin planning the trip.We talk about destinations and our budget (预算) ahead of time.Among the things we discuss:Can we save money by renting a house instead of spendin

    20、g six nights in a hotel?Would it be better to buy groceries and cook for ourselves rather than eat out every night?Involving (使参与) the kids in planning the vacation makes sure that they have a great vacation too.I prefer to visit historical sites and museums while they love to fish and swim.So I bui

    21、ld in some relaxation time for us all so that the vacation can work for everyone.Each year,setting aside vacation time to spend together is especially important to us.A relaxing environment opens the doors to all kinds of conversationsdeep,silly or meaningful.Theres no pleasure from the usual everyd

    22、ay tasks.What matters is that everyone is having a great time.【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文。作者由小时候的一次和父母去农村体验生活意识到度假的价值认识新事物,结识新朋友,与家人分享难忘的经历。这让作者在后来给自己的家庭计划假期的时候,也让家人们参与其中,这样确保每个人都有一个美好的假期。5.Why did the author and his parents go to the countryside when he was young?A.To milk the cow.B.To meet the farmer and his

    23、family.C.To experience the country life.D.To enjoy the scenery.答案C解析细节理解题。根据第一段第一句“When I was a boy,my parents and I traveled from New York City to the Pennsylvania countryside for a week-long taste of rural life.”可知,作者小时候和他的父母去农村是为了体验乡村生活。故选C项。6.Which of the following is NOT true according to the p

    24、assage?A.The author encouraged his customers to save their money for family vacations.B.The author met new people and new things during the trip.C.The trip helped the author understand the meaning of vacations better.D.The author involved his kids in planning the vacation to cut their budget.答案D解析细节

    25、理解题。根据倒数第二段中的“Involving the kids in planning the vacation makes sure that they have a great vacation too.”可知,作者让孩子参与假期计划是为了确保孩子有一个美好的假期,并不是为了节省预算。故D选项错误。7.What is this passage mainly about?A.The author had a good time in the countryside.B.The author advised others to spend vacations with their famil

    26、ies.C.The author tried to enjoy the holidays with his family.D.The author realized the value of family vacations and put it into practice.答案D解析主旨大意题。根据第二段第一句“Decades later I still have vivid memories of that trip which made me realize the value of a vacation,of seeing new things,meeting new people and sharing memorable experiences with family members.”以及下文中作者将那次对家庭度假的价值的认知付诸实践到自己的家庭生活中。可知D项“作者认识到家庭度假的价值,并将其付诸实践。”最符合文章中心。故选D项。7

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423738.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1