2019_2020学年高中英语课时分层作业九Module3AdventureinLiteratureandtheCinemaPeriod1Introduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 课时 分层 作业 Module3AdventureinLiteratureandtheCinemaPeriod1Introduction
- 资源描述:
-
1、课时分层作业 九Module 3Period 1阅读理解Our boat floated on, between walls of forest too thick to allow us a view of the land we were passing through, though we knew from the map that our river must from time to time be passing through chains of hills which crossed the jungle plains. Nowhere did we find a place
2、 where we could have landed: where the jungle did not actually spread right down into the river, banks of soft mud prevented us going ashore. In any case, what would we have sailed by landing? The country was full of snakes and other dangerous creatures, and the jungle was so thick that one would be
3、 able to move forward only slowly, cutting ones way with knives the whole way. So we stayed in the boat, hoping that when we reached the sea, a friendly fisherman would pick us up and take us to civilization. We lived on fish, caught with a home-made net of string (we had no hooks), fruits and nuts
4、we could pick up out of the water. As we had no fire, we had to eat everything, including the fish, raw. I had never tasted raw fish before, and I must say I did not much enjoy the experience: perhaps sea fish, which do not live in the mud, are less tasteless. After eating my raw fish, I lay back an
5、d dreamed of such things as fried chicken and rice, and ice-cream. In the never-ending damp heat of the jungle, ice-cream was a particularly frequent dream. As for water, there was a choice: we could drink the muddy river water, or die of thirst. We drank the water. Men who have just escaped what ha
6、d appeared to be certain death lose all worries about such small things as diseases caused by dirty water. In fact, none of us suffered from any illness as a result. 【语篇概述】本文讲述了作者划船漂流的经历; 一路经过了茂密的森林和山脉, 经历了没有食物和水源的情况。1. What they could see in the boat was only _. A. high wallsB. villages from time t
7、o time C. vast landD. heavy woods【解析】选D。细节理解题。由文章开头的Our boat floated on, between walls of forest too thick to allow us a view of the land we were passing through, though we knew from the map that our river must from time to time be passing through chains of hills which crossed the jungle plains. 可以看
8、出两旁只有茂密的森林, 其他什么都看不见。2. The passage implies(暗示)that the forest was _. A. rich in fruits and fish to be servedB. not very thick as they could advance slowly by cutting the branchesC. full of various dangerous beingsD. full of ancient trees【解析】选C。推理判断题。从第一段的The country was full of snakes and other dan
9、gerous creatures, and the jungle was so thick that one would be able to move forward only slowly, cutting ones way with knives the whole way. 可知C项正确, B项不正确。由第二段开头可知A项不正确, D项文中没有提及。【语言素养训练】. Summarize the general idea of the passage. The passage mainly tells us the writers experiences of floating on
10、a river with thick forest and hills around. . Read the passage carefully and answer the following questions. 1. What did they hope when they stayed in the boat? They hoped that when they reached the sea, a friendly fisherman would pick them up and take them to civilization. 2. Did they enjoy the exp
11、erience? Not at all. . 阅读理解The writer Margaret Mitchell is best known for writing Gone with the Wind, first published in 1936. Her book, and the movie based on it, tells a story of love and survival during the American Civil War. Visitors to the Margaret Mitchell House in Atlanta, Georgia, can see w
12、here she lived when she started writing the story and learn more about her own life. Our first stop at the Margaret Mitchell House is an exhibit area telling about the writers life. She was born in Atlanta in 1900. She started writing stories when she was a child. She started working as a reporter f
13、or the Atlanta Journal newspaper in 1922. One photograph of Ms Mitchell, called Peggy, shows her talking to a group of young college boys. She was only about one and a half meters tall. The young men tower over her, but she seems very happy and sure of herself. The tour guide explains, “Now in this
14、picture Peggy is interviewing some boys from Georgia Tech, asking them such questions as Would you really marry a woman who works? And today it would be Would you marry one who doesnt? ”The Margaret Mitchell House is a building that once contained several apartments. Now we enter the first floor apa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424110.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022九年级语文上册 第六单元 名著导读教学课件 新人教版.pptx
