2020-2021学年高中英语必修3人教版课时作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING—LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语必修3人教版课时作业:UNIT SECTION WARMING UP READINGLANGUAGE POINTS WORD
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(二)Unit 1Festivals around the worldSection Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1(2018全国卷) Generally speaking,your _(arrive) shouldnt be later than the fixed time.答案:arrival2Great changes _(take) place in our school in the past 10 years.答案:have taken3
2、Were looking forward to_(reach) our goal of raising 10,000 yuan for charity.答案:reaching4Li Ming speaks English very well as though he_(be) an Englishman.答案:were5If the task is difficult _ (finish) on time,you need to ask for help.答案:to finish6Either the workers or the boss usually _ (like)eating in
3、this restaurant for lunch.答案:likes7The top of the mountain,_ (cover) with snow,looks beautiful in the distance.答案:covered8The free expressive movements of modern dance were clearly influenced by the _ (beautiful) of nature.答案:beauty9Every year people all over the country hold different _ (celebrate)
4、 to honour the great day.答案:celebrations10The children under 10 are _ (energy) and never show the signs of being tired.答案:energetic.阅读理解ASweetest Day is celebrated on the third Saturday in October as a day to make someone happy.It is an occasion which offers all of us an opportunity to remember not
5、only the sick,the aged,and children who have lost their parents,but also friends,workmates,relatives and neighbors whose helpfulness and kindness we have enjoyed.Over 60 years ago,when a Cleveland man noticed that some people,such as children who lost their parents and patients who lay in bed,too of
6、ten felt forgotten and neglected(忽视),he developed in his mind the idea of showing them that they were remembered.He did this by giving them small gifts.With the help of his friends and neighbors,he gave those people small gifts on a Saturday in October.During the years that followed,other Clevelande
7、rs began to take part in the celebration,which came to be called “Sweetest Day”Over time,the Sweetest Day idea of spreading cheer to the poor,the sick and children who had lost their parents was broadened to include everyone,and became an occasion for remembering others with a kind act or a small gi
8、ft.Soon the idea spreaded to other cities all over the USA.Sweetest Day is not based on any single groups religious beliefs or on a family relationship.It is a reminder that a thoughtful word or deed enriches life and gives it meaning.Because for many people remembering takes the form of gift giving
9、,Sweetest Day offers us the opportunity to show others that we care,in a positive (积极的) way.语篇解读 文章介绍了美国的一个特别的节日(Sweetest Day)的由来,鼓励人们向周围的人展示自己的爱心。1What can we learn from the first paragraph?ASweetest Day is a day to make others happy.BSweetest Day is just an occasion to care about disabled people.C
10、Sweetest Day is an occasion for lovers to express love.DSweetest Day is celebrated on the third Sunday in October.解析:细节理解题。由第一段第一句可知,Sweetest Day就是让他人高兴的一天。答案:A2Which of the following has little relationship to Sweetest Day?AVisiting sick people in hospital.BVisiting children who have lost their par
11、ents.CGiving friends small gifts.DGiving flowers to sweethearts.解析:推理判断题。由整篇文章的叙述可知,在Sweetest Day这一天,人们要记住病人、老人、孤儿、朋友、同事、家人和邻居,因此A、B、C三项的叙述符合文意,而D项(给爱人送花)并没有提及。答案:D3What is Cleveland?AAn island.BA country.CA village in England. DA city in America.解析: 推理判断题。第二段第一句提到了a Cleveland man,第二段最后一句提到了the idea
12、 spreaded to other cities all over the USA,由此推出克里夫兰(Cleveland)是美国的一个城市。答案:D4What do most people usually do to show their care to others according to the passage?AThey give money. BThey give gifts.CThey send regards. DThey offer help.解析: 细节理解题。由第一段和第二段的叙述可知,大多数人在Sweetest Day主要通过送礼物来表达对他人的关心。答案:BB Ind
13、ia is known for many colorful and fun festivals.But none is as popular as the festival of lights,Diwali,which is also called Deepavali.The celebration begins on October 21st,with Dhanteras.For those who love shopping,this is the best day of the celebration.Thats because in addition to honoring Laksh
14、mi,the Hindu goddess of wealth,the day is also considered lucky to buy everythingfrom gold and silver ornaments (装饰品) to new clothes.The following day is Kali Chaudas,or Narak Chaturdashi.For some Indians it is celebrated with good food and fireworks.For others,it is the time to drive out bad spirit
15、s from homes.No matter how it is celebrated,everyones mind is already focused(集中) on the big day that comes afterDiwali!Diwali begins with a visit to temples where prayers (祷告) will be given.Then families and friends get together and celebrate by exchanging gifts and sweets.Those who missed the oppo
16、rtunity to buy gold on Dhanteras can make_up_for_it on this equally lucky day.In the evening,households light up their homes with oil lamps and prepare delicious Indian food.Then starts the real funfireworks!What makes the displays exciting is that everyone gets to create his/her own show by lightin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424424.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级下册语文课件-25 江雪|语文S版 (共15张PPT).ppt
