2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT Section Ⅰ Reading and Thinking习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT PEOPLE OF ACHIEVEMENT Section Reading and Thinking习题含解析新人教
- 资源描述:
-
1、UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENTSectionReadingandThinking课后训练提升一、单句语法填空1.There can be no doubt that you will succeed in your (science) research.答案scientific2.His mother insisted naming his little brother Horace.答案on3.Rudolph said no more.(apparent) he was a man of few words.答案Apparently4.Professors,for
2、the most part,are firmly committed to (teach),not research.答案teaching5.I would really like to have your (object) opinion on this.答案objective6.That was vital your survival on this island.答案to7.We send them some money in (acknowledge) their timely help.答案acknowledging8.conclusion,I would like to say t
3、he film BorninChina is worth seeing.答案In9.He didnt want to commit (him) one way or the other.答案himself10.China has always (insist) that all countries,big or small, should be equal.答案insisted二、完成句子1.重要的是我们应该随时了解事态发展。that we should be kept informed of all developments.答案It is vital2.他已经答应了抚养他哥哥的孩子。He
4、has support his brothers children.答案committed himself to3.中国已经成为世界上最强大的国家之一,这一点已经举世公认。that China has become one of the strongest countries in the world.答案It is universally acknowledged4.约翰坚持付今天的午餐费。John paying for lunch today.答案insisted on/upon5.一进入房间,他就开电脑。his room,he switched on his computer.答案On
5、entering三、单句改错1.In the face of failure,it is vital that he keeps up a good state of mind.答案keepsshould keep2.He committed himself to contribute a lot of money to helping build a school.答案contributecontributing3.There were times when the challenges of writing such a huge novel almost defeat her.答案def
6、eatdefeated4.I had steamed fish,rice,boiling vegetables and some milk.答案boilingboiled5.She had not seen her Daddy all that much,because most he worked on the ships.答案mostmostly6.I took the college entrance exam and committed me to getting into college.答案memyself四、阅读理解Chinas admiration of outstanding
7、 scholars has turned the well-preserved childhood home of TuYouyou,the Chinese pharmacologist(药理学家) who won the Nobel Prize for Physiology or Medicine,into a popular tourist destination.Since it was announced that 84-year-old Tu had become the first Chinese citizen to win this international prize,he
8、r former home in the old town of Ningbo,ZhejiangProvince,has attracted visitors,especially parents and their childreneven though it is not open to the public.The house,whereTu lived until she went to university in Beijing,covers an area of 2,200 square metres and is priced at 150 million yuan($23.6
9、million).It is part of a complex of 37 traditional buildings,including several city- and district-level cultural relic preservation sites,that have been transformed into a high-end art,and commercial zone.“There are continually parents taking their children,from babies to college students,to take ph
10、otos in front of Tus former home.Security guards have been ordered to go on patrol(巡逻) around the clock,” said MrZhao,a salesperson from Ningbo Real Estate Inc.Co.Shanghai resident Xu Lingfei,who was on a trip to Ningbo,took her 9-year-old son to walk around the complex on Wednesday.“Chinese people
11、believe in exams and awards and have a strong preference for high performers.Taking children to visit the former dwelling(住处) places of celebrities(名人) is a way to inspire them to study harder,” Xu said.Something similar happened after Mo Yan won the Nobel Prize for Literature in 2012.Tourists start
12、ed visiting Mos former home in rural Gaomi,ShandongProvince,in an endless stream starting the day after he won the prize.Some even pulled the radishes(樱桃萝卜) planted in front of the house and carried away some bricks.1.Tu Youyous former house is now popular mainly because .A.Tu won the Nobel PrizeB.i
13、t has some cultural relicsC.it covers a large areaD.it is a great art and commercial zone答案A解析细节理解题。根据第一段可知,中国人对于杰出学者的赞赏使得荣获诺贝尔生理学或医学奖的屠呦呦的家乡成了旅游胜地。故选A项。2.Why did Xu Lingfei take her son to visit Tus former home?A.She admired Tu very much.B.She planned to buy the house.C.She intended to take photos
14、there.D.She wanted her son to be inspired.答案D解析细节理解题。根据倒数第二段中的“Takingchildrentovisittheformerdwellingplacesofcelebritiesisawaytoinspirethemtostudyharder”可知,带着孩子来参观名人之前的故居,是一种激励他们更加努力学习的方式。故选D项。3.Where is Mo Yans former home located?A.Shanghai.B.Gaomi.C.Ningbo.D.Beijing.答案B解析细节理解题。根据最后一段可知,他先前山东省高密的家
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425075.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
