2019届高三二轮复习英语专项练习:“完形 语法填空 短改”组合练二 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三二轮复习英语专项练习:“完形 语法填空 短改”组合练二 WORD版含解析 2019 届高三 二轮 复习 英语 专项 练习 完形 语法 填空 组合 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、组合练二(限时35分钟).完形填空(2018合肥第二次教研质量检测)My mom has been and will always be my biggest inspiration.She is a single parent of eight children, and I have no idea how she 1 .Throughout the years, my mom has overcome many hardships which could easily 2 someone with little faith.Even 3 doctors questioned if my
2、little sister Jessica would live to see the age of 1, my mom never lost 4 .After countless visits to multiple doctors, my mom 5 to bring her home and make the best of my sisters life 6 receiving the same results from different hospitals.Jessicas numerous hospital visits definitely 7 her, but my mom
3、never showed signs of 8 .Her strength helped Jessica through every 9 time.No matter how confused Jessica was, my mom always made her feel as if there was absolutely nothing to 10 , which enabled Jessica to live the life of a 11 child.She attended a public school, went to parties to dance around exci
4、tedly.We actually 12 that she was even sick. 13 , things began to take a turn for the worse.Around her 6th birthday, Jessica lost sight, which 14 the loss of sensation in her left arm at the age of 5.However, that was it and doctors had no 15 .The whole family were heartbroken and 16 , at a point of
5、 no return.Once again, my mom found a way to 17 us all.She made it her job to let us know that she had a strong support system.She decided to 18 her job and attend to her every need.With my mom sleeping by her side every single night, I noticed their 19 grow stronger than anything.Now Jessica is 20
6、years old and is enjoying her college life.My mom gets us to realize that no matter how 20 our trials may appear, we have a support system.We are a family that will always be there for one another.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一位有着8个孩子的单亲妈妈的励志故事。1A.failedBsurvivedCgraduated Ddeveloped解析:选B根据第一段内容可推知,作者的母亲作为一
7、位有着8个孩子的单亲妈妈,能够把孩子们都拉扯大实在是令人难以想象。survive“从(困难)中挺过来”符合语境。2A.guide BpushCrefresh Ddiscourage解析:选D根据空格后的“with little faith”可推知,那些困难很容易让缺乏信心的人灰心。discourage“使灰心”符合语境。3A.until BwhenCunless Dsince解析:选B根据语境可知,此处when引导时间状语从句,表示“当时”,与上文中的“Throughout the years”呼应。4A.hope BcontrolCinterest Dpatience解析:选A根据下文可知,
8、杰茜卡后来上了学,去参加派对。由此可推知,在医生质疑杰茜卡能否活到一岁时,作者的母亲从没有放弃希望,而是坚持带她去治疗。5A.refused BthreatenedCdecided Dhesitated解析:选C根据上文中的“After countless visits to multiple doctors”可推知,后来母亲做了决定,不再带杰茜卡去医院了,而是让她回家,尽情享受生活。6A.far from Bregardless ofCapart from Dinstead of解析:选D根据空后的“receiving the same results from different hosp
9、itals”可推知,作者的母亲在去医院和把孩子带回家之间,做出了选择。instead of“而不是”符合语境。7A.upset BdestroyedCsatisfied Drelieved解析:选A一个小孩子去医院次数多了,肯定会心烦意乱,与下文中的“No matter how confused Jessica was”呼应。upset“使烦恼,使心烦意乱”符合语境。8A.wisdom BcuriosityCweakness Dsympathy解析:选C由空处与下文中的“Her strength”形成呼应可推知,作者的母亲并没有因为孩子去医院次数多而表现出软弱的迹象。9A.ripe Btoug
10、hClonely Dprecious解析:选B由空处与上文中的“Jessicas numerous hospital visits”呼应可推知,作者的母亲帮助杰茜卡度过每一个艰难的时刻。tough“艰难的,困难的”符合语境。10A.worry about Brely onClearn from Dshow off解析:选A由上文中的“Her strength helped Jessica through every 9 time.”可推知,母亲的力量使杰茜卡无论多么困惑,都感到好像完全没有什么要担心的,这与下文杰茜卡可以正常的上学、参加派对、跳舞等形成呼应。11A.difficult Bsup
11、erCgifted Dregular解析:选D根据下文中的“She attended a public school, went to parties to dance around excitedly.”可推知,杰茜卡在母亲的帮助下,像一个正常的孩子一样生活。12A.forgot BdeclaredCdiscovered Dsensed解析:选A根据空后的“she was even sick”可推知,杰茜卡在母亲的帮助下能像一个正常孩子一样生活让我们都忘记了杰茜卡还有病的真实状况了。13A.Hopefully BSuddenlyCGratefully DSeriously解析:选B根据上文可
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425163.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
