2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION C USING LANGUAGE (Ⅰ) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2SECTION CUSING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版 选择性
- 资源描述:
-
1、Section CUsing Language ()课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.Doctors in the hospital say they have implanted an (人工的) heart into a 46-year-old woman.答案artificial 2.We can p that human beings will have a wonderful future eventually.答案predict3.The f said that theres a possibility of snow tonight.答案forecast4.You will b
2、e asked to fill in a form with details of your birth and (职业).答案occupation5.Now you have an o to develop a greater understanding of each other.答案opportunity.单句语法填空1.Next Friday I will go to another concert where they (play) something by Mozart at that time.答案will be playing2.What are you doing,Jack?
3、Make a model plane.I (show) it in the science class at 10 oclock tomorrow morning.答案will be showing3.What will you do tomorrow evening?I (watch) my favourite program at eight oclock tomorrow evening.答案will be watching4.Please dont call me between 8:00 and 10:00 tomorrow.I (have) my classes then.答案wi
4、ll be having5.Mr Smith will not be able to attend the meeting tonight because he (have) an appointment then.答案will be having6.I (fly) to the United States at 10 oclock next Friday.答案will be flying.完成句子1.对于将来要发生什么做出预测是很难的。It is difficult to what will happen in the future.答案make predictions2.我预测,在未来将有
5、越来越多的机器人进入到我们的家庭。 that more and more robots will go into our homes.答案I predict3.在那里,我们将有机会和著名的科学家合影。We will to take photos with famous scientists.答案have the opportunity4.明天下午两点不要来看我,那时我将在做化学实验。Dont call on me at 2 tomorrow afternoon because I a chemical experiment then.答案will be doing5.我们不知道在遥远的将来我们
6、的世界会是什么样子。We dont know what our world will be like .答案in the distant future能力提升.完形填空A story spread around that a 13-year-old boy fell into a river of sewage(下水道)and was saved by rescuers.The boy,Phil,was 1 more than 12 hours in the citys dangerous underground sewage system.It is 2 with waste liquids
7、 and other waste materials,which were poisonous.Phil had been playing at a public park with other3 during a family gathering on Sunday.At one point,the children were on pieces of wood that 4 an opening leading to the sewage system.One of the wooden boards 5.The boy fell about eight meters down and l
8、anded in fast-moving waste water.The other children6 told adults what had happened.The adults then called an emergency telephone line for help.Rescuers immediately began 7 Phil underground.They set cameras on floatation devices,which they put into the sewage system.Rescuers finally8 Phil after seein
9、g images of handprints on a pipe.A crew of sanitation(卫生系统)workers hurried to the 9 and opened a hole.The first thing they heard was “Help!”The crew lowered down a10 rope to Phil.The boy held onto the rope while workers 11 him up.By the time workers found Phil,about 700 meters of pipes had been 12 d
10、uring a 12-hour period.Phil was found less than two kilometers from where he fell in.He was taken to a 13 for a full physical examination and to be reunited with his 14.More than 100 people took part in the15 of Phil.Phil was able to find a small area of breathable air and waited there until he was
11、found.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个13岁的男孩掉入下水道系统,最终在卫生系统救援人员的帮助下得救的故事。1.A.keptB.hiddenC.trappedD.shut答案C解析根据前句“A story spread around that a 13-year-old boy fell into a river of sewage and was saved by rescuers.”可知,男孩Phil被困超过了12小时。2.A.filledB.facedC.comparedD.occupied答案A解析结合常识可知,下水道内充满脏水。fill充满;face面对;com
12、pare对比;occupy占据。3.A.visitorsB.kidsC.strangersD.parents答案B解析根据后句“At one point,the children were on pieces of wood that an opening leading to the sewage system”可知,Phil在一个公园和其他的小孩一起玩。4.A.carvedB.fixedC.connectedD.covered答案D解析孩子们在木板上玩,木板覆盖着通向下水道的入口。carve雕刻;fix修理;connect连接;cover覆盖。5.A.brokeB.sankC.existe
13、dD.survived答案A解析根据后句“The boy fell about eight meters down”可知,这里指的是“其中一块木板破了”。break破碎;sink下沉;exist存在;survive存活。6.A.seriouslyB.eventuallyC.quicklyD.exactly答案C解析根据常识可知,其他孩子赶快(quickly)告诉大人发生的事。seriously严重地;eventually最终;quickly快地;exactly确切地。7.A.searching for B.caring aboutC.turning toD.calming down答案A解析这
14、里指“救援人员立即开始寻找(search for)Phil”。 search for寻找;care about关心;turn to求助于;calm down冷静下来。8.A.liftedB.stuckC.foundD.caught答案C解析根据“after seeing images of handprints on a pipe”可知,救援人员最后找到Phil,下文“By the time workers found Phil”给出了提示。9.A.waterB.areaC.blockD.street答案B解析这里指“一组卫生系统的人匆忙赶到那片区域(area)”。10.A.thinB.sho
15、rtC.looseD.long答案D解析上文提到8米深,所以需要用很长(long)的绳子。11.A.pulledB.packedC.pickedD.waked答案A解析根据上文提到的绳子可知,他们把Phil拉(pulled)了上来。12.A.judgedB.selectedC.removedD.inspected答案D解析此处指在12个小时内检查了大约700米的管道。13.A.parkB.schoolC.hospitalD.club答案C解析根据“a full physical examination”可知,Phil被带到医院进行全身检查。14.A.friendsB.familyC.class
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-426237.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
