2019届高考英语一轮复习练习:29 “阅读+七选五+完形”组合练.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考英语一轮复习练习:29 “阅读七选五完形”组合练 2019 高考 英语 一轮 复习 练习 29 阅读 七选五 完形 组合
- 资源描述:
-
1、题组层级快练(二十九)“阅读七选五完形”组合练(时间:35分钟).阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。(原创)Suffering from malnutrition(营养不良), Regelyn often felt tired and sometimes didnt want to attend school. Some classmates even laughed at her because of her extremely thin frame.来源:1ZXXKWith a limited income selling boiled corn,
2、 Regelyns parents had difficulty providing food for her and her four sisters and brothers. Thanks to the healthy meals she received through the nutrition program, Regelyn returned to a normal weight.When she was 10 years old, she graduated from the Children International nutrition improvement progra
3、m. “I feel very happy because now I am strong .” reports a nowhealthy teenaged Regelyn.Regelyns mother, Arlenda, received nutrition education on planning a balanced diet and cooking simple but nutritious meals. While the family may still struggle to afford decent(相当好的)food, Arlenda hopes she can bet
4、ter use the familys income to provide enough healthy food. “We are not asking for delicious meals every day, but just nutritious food enough to feed all seven of us three times a day,” Arlenda explained.Regelyn and her family are not alone. Around the world, countless families continue to feel the p
5、ain of hunger. Regular financial contributions to Children International help offer money to important programs that give children like Regelyn chances to have the basic essentials of life essentials they might never have if there are no such programs.1. Regelyn used to be tired because _A. she had
6、to work to support her familyB. she was seriously illC. she was weak because of malnutritionD. she didnt want to go to school2. From the passage we can know “essentials” probably means _A. necessary thingsB. interesting thingsC. unimportant things D. useful things3. From paragraph four we can learn
7、that _A. Arlenda received education on how to cookB. it is not easy for Regelyns parents to provide the whole family with nutritious foodC. Arlenda can cook delicious food for the family every dayD. with the help of the program, Regelyns family has become very rich4. The best title of the passage ma
8、y be _A. Nutrition for a Brighter FutureB. Children InternationalC. Regelyns FamilyD. Delicious Food Every Day答案与解析【文章大意】Regelyn是一个因家庭贫穷而营养不良的孩子,在儿童国际营养项目的帮助下身体得以恢复,世界上还有很多被饥饿所困的家庭,本文呼吁人们通过儿童国际给这些家庭提供帮助。1. 答案C解析从第一段Suffering from malnutrition, Regelyn often felt tired .可知Regelyn是因为营养不良导致身体虚弱。2. 答案A解
9、析从全文可知这些孩子身处贫穷之中,所以他们所需要的是“生活必需品”。3. 答案B解析从第四段第二句话While the family may still struggle to afford decent(相当好的) food.可知B项正确。4. 答案A解析从全文可知,因为营养不良导致Regelyn不能正常上学,儿童国际救助组织的资助使得Regelyn及更多的人身体恢复健康,能够正常上学,所以A选项最佳。.阅读填空根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。 Building Trust in a Relationship AgainTrust is a
10、learned behavior that we gain from past experiences. _1_ Trust is a risk. But you cant be successful when theres a lack of trust in a relationship that results from an action where the wrongdoer takes no responsibility to fix the mistake.Unfortunately, weve all been victims of betrayal(出卖,背叛). Wheth
11、er weve been stolen from, lied to, misled, or cheated on, there are different levels of losing trust. _2_ Theyve been too badly hurt and they cant bear to let it happen again. Its understandable, but if youre willing to build trust in a relationship again, we have some steps you can take to get you
12、there.Learn to really trust yourself. Having confidence in yourself will help you make better choices because you can see what the best outcome would be for your wellbeing._3_ If youve been betrayed, you are the victim of your circumstance. But theres a difference between being a victim and living w
13、ith a “victim mentality”. At some point in all of our lives, well have our trust tested or violated._4_ Once trust is lost, what is left? Instead of looking at the situation from this hopeless angle, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life. _5_ Instead, its
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
