2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE 5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE TRIP ALONG THE THREE GORGES SECTION WORD版含答案 2020 年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 5Section Introduction & Reading and VocabularyLanguage Points课时作业.单句语法填空1(浙江卷)The aim of education is to teach(teach) young people to think for themselves and not follow others blindly.2(2018河北衡水中学月考)He was narrowly(narrow) hit by the bus when he was on the way to school.3The
2、house still needed a lot of work, but at least the kitchen was finished.4After class,the teacher stood in the front of the classroom,usually surrounded(surround) by many students.5I traded my watch for a bicycle in the market yesterday.6Didnt you see the sign,saying(say) “NO PHOTOS”?Im really sorry.
3、I didnt.7At the back of the classroom sat(sit) some parents, who came here for some reasons.8When I came in,I saw my daughter sitting(sit) on the chair,seeming to be reading something.9He stood at the edge of the lake, taking pictures of the beautiful sunset.10The village is rather distant(distance)
4、 from here.Look ahead in the distance.Maybe you can just see the lights of the village.单句改错1The hotel which we will stay in is situated in the edge of the town.第二个inat2In a room above the store, where a party was be held, some workers were busy setting the table.was后加to3Will $200 cover the cost of t
5、he damage?Im afraid not.I need in least $100 more.inat4There stand a boy Mary has never seen before, waiting for her.standstands5I saw him crossed the street when the accident happened.crossedcrossing.阅读理解Mom calls to let me know she is waiting for me outside my company.I walk outside to talk with h
6、er for a while and see how things are going today.Each day is an adventure when it comes to my husband Jim, but Mom is his willing friend.Mom parked the car in the shade of a pear tree with the window on the drivers side rolled down.Jim is in the passenger seat.I use a home health service, but they
7、cant offer anyone fulltime.Jims disease has progressed to the point where he cant be left alone,so Mom has come to the rescue.She has other things to do,but willingly volunteers to spend 23 days a week filling in for the hired caregiver.Our house is in the countryside.Therefore, one caregiver refuse
8、d to come back one day after work.Of course, it creates a bad situation.If a caregiver doesnt show up or shows up late, Mom will come.She likes the loneliness that some of the hired workers dislike.When I get home from work, we have dinner and Mom brings out her guitar.She sits on a kitchen chair, p
9、laying the guitar and singing.“How did things go today?” I ask Mom.“Well,Id say its been a good day,” she replies.“We watched several TV programs.Jim only wandered out down the road three times today.” Actually,chasing Jim when he wanders out the door and down the road usually angers most of the hir
10、ed caregivers.The next morning, Mom gets up early.“See you next week,” she says.About ten oclock, my phone rings.Its my mom.“Sharon called a little while ago and said she couldnt come today.Shes having some kind of issue with her daughter.”“Again?” The service never has a backup.“Okay.Ill take off t
11、he rest of the day and come home.”“Dont do that!” Mom says.“Ill just stay another day.” I feel tears in my eyes. “Thanks, Mom.I love you.”【解题导语】作者的丈夫得了病,必须有人照看。作者的母亲总在作者最需要的时候站出来帮助女儿。1Why does the writer think each day is an adventure?ABecause her mother often shows up suddenly.BBecause she faces ch
12、allenges in her company.CBecause her husband is in bad health condition.DBecause she doesnt get along well with her husband.解析:选C细节理解题。根据第一段中的“Each day is an adventure when it comes to my husband Jim.”及综合下文内容可知,作者的丈夫得病了,这让她感到每天都是冒险。2What can be inferred from Paragraph 4?AThe writers mother ignores J
13、im sometimes.BThe writers mother is very good at singing.CTaking care of Jim is not an easy job.DThose caregivers arent so responsible.解析:选C推理判断题。根据第四段中的“Actually,chasing Jim when he wanders out the door and down the road usually angers most of the hired caregivers.”可知,照顾Jim并非是一项简单的工作。3How does the
14、writer feel after answering her moms call?AAngry.BSad.CSurprised.DTouched.解析:选D推理判断题。根据最后一段中的“Mom says.Ill just stay another day. I feel tears in my eyes.Thanks,Mom.I love you.”可知,因为护理人员再次请假,所以母亲决定再照顾Jim一天,这让作者很感动。4What does the underlined word “backup” in the last paragraph refer to?AA caregiver th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-428710.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
