2019年高考英语一轮精选练Unit2Workingtheland试题新人教版必修420180828567.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 精选 Unit2Workingtheland 试题 新人 必修 420180828567
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Working the land李仕才一、阅读理解。(2018河南洛阳高三统考)Good reads recommends the following books you want to read for the event to come.1The Lyrics:19612012By Bob DylanSimon & Schuster, $60What its about: This heavy, welltimed publication contains lyrics by the songwriter who just won the Nobel Prize in Lit
2、erature, from his first album, Bob Dylan, through Tempest.Whats to love: The times may be changing, but Dylans fans are constant, traditional devotees who will want this epic collection for their shelves, to sit beside those beloved old large papers.2Taylor Swift: This Is Our SongBy Tyler ConroySimo
3、n & Schuster, $28What its about: An elegant fanzine celebrating all things about Taylor Swift, especially the pop stars countless fans.Whats to love: Mom and/or Dad, the fan of Taylor Swift, will think youre pretty cool if he or she discovers this temple to Taylor under the Christmas tree(even if it
4、 is a book)3Misty CopelandBy Gregg DelmanRizzoli, $39.95What its about: Starfigure female ballet dancer Misty Copeland strikes a pose(95, to be exact) in photos taken between 2011 and 2014, in the casual setting of dance studios.Whats to love:Since becoming the first African American woman to be nam
5、ed a principal dancer with the American Ballet Theatre, Copeland has become a cultural phenomenon, and Delmans arresting pictures capture(捕捉) her muscular power and elegance.4 NatGeo: The Most Popular Instagram PhotosBy National GeographicNational Geographic, $19.95What its about: National Geographi
6、cs popular Instagram account (nearly 63 million followers) comes to book form in this title filled with eyepopping images from around the world.Whats to love: Heres proof that NatGeos talented photographers have conquered social media while maintaining the usual quality of their work.And for fans of
7、 more traditional coffeetablesize books, check out National Geographics Wild, Beautiful Places:PicturePerfect Journeys Around the Globe($40)【解题导语】本文主要推荐了几本在圣诞节期间值得阅读的书。1Which author is noted for literature achievements?ABob Dylan.BTyler Conroy.CGregg Delman. DNational Geographic.A解析:细节理解题。根据第一本书下的“T
8、his heavy, welltimed publication.from his first album, Bob Dylan, through Tempest.”可知, Bob Dylan在文学方面的造诣很高。2For what event are the books most probably recommended?ANew Years Day. BChristmas Day.COnes anniversary. DLiterature awards.B解析:推理判断题。根据第一段及第二本书下的“Mom and/or Dad.under the Christmas tree(even
9、if it is a book)”可推知, 本文所介绍的书都是为即将到来的圣诞节而推荐的。3How much would a photographer normally spend on his favourite books listed?A$39.95. B$19.95.C$59.9. D$99.9.D解析:细节理解题。根据第三本书下的“and Delmans arresting pictures capture(捕捉) her muscular power and elegance”和第四本书及其下的“And for fans of more traditional coffeetabl
10、esize books.PicturePerfect Journeys Around the Globe($40)”可知, 摄影爱好者会对最后介绍的两本书感兴趣,还会对Wild, Beautiful Places:PicturePerfect Journeys Around the Globe感兴趣,买这三本书他要花$39.95$19.95$40$99.9。4Which book would a pop stars fan probably buy?AThe Lyrics: 19612012.BTaylor Swift: This Is Our Song.CMisty Copeland.D N
11、atGeo: The Most Popular Instagram Photos.B解析:细节理解题。根据第二本书下的“An elegant fanzine celebrating all things about Taylor Swift, especially the pop stars countless fans.”可知, 流行音乐歌手的粉丝们会买Tyler Conroy写的书。二、单句语法填空1If you are the last man (leave) the room, remember to turn off the light.答案:to leave2You can eas
12、ily engage yourself in reading, get fun out of it, and gradually build confidence.答案:up3I regret (tell) you that your problems are beyond my power. Youll have to turn to some other one, Im afraid.答案:to tell4The high cost of (equip) prohibits many people from taking up this sport.答案:equipment5 (occup
13、y) herself with routine office tasks, she had no time to attend to her children.答案:Occupying6The discovery of new evidence led to the thief (catch)答案:being caught7It sounds like something is wrong with the cars engine. If , wed better take it to the garage immediately.答案:so8(2018四川成都诊断性检测)Dont come
14、tomorrow. Id rather you (come) next weekend.答案:came9 (struggle) to build an online business on their own, they believed they needed Amazons Internet orderfulfillment skills.答案:Having struggled10With his attention (focus) on his homework, he forgot all about what I had told him.答案:focused三、完形填空。(2018
15、湖北高三起点考试)From childhood,Moira loved to write. Throughout school she 1 writing, but pursuing(追求) it 2 was never a possibility. Her father was a doctor, her mother a nurse.“Medicine was a fairly 3 option,” Moira says. “And writing was a career where it wasnt a 4 that youd have high income.”She became
16、a doctor but still wanted to do some writing. However, being a doctor was so 5 that she didnt take up writing until her thirties. She 6 a novela fictionalized version of her travels in China after university. She got excellent 7 . Moira sent it off to as many agents as she could find, and found one
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429562.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【执业药师考试】执业药师药事管理与法规-84.pdf
