2019-2020学年英语北师大版必修4习题:第十单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语北师大版必修4习题:第十单元检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 北师大 必修 习题 第十 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第十单元检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIn ancient Egypt,a shopkeeper discovered that he could attract customers to his shop simply by making changes to its environment.Modern businesses have been following his lead,with more
2、tactics(策略).One tactic involves where to display the goods.For example,stores place fruits and vegetables in the first section.They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品) later in their trip.In department stores,the womens shoe s
3、ection is generally next to the womens cosmetics(化妆品) section:while the shop assistant is going back to find the right size shoe,bored customers are likely to wander over and find some cosmetics they might want to try later.Besides,businesses seek to appeal to customers senses.Stores notice that the
4、 smell of baked goods encourages shopping,so they make their own bread each morning and then fan the bread smell into the store throughout the day.Music sells goods,too.Researchers in Britain found that when French music was played,sales of French wines went up.When it comes to the selling of houses
5、,businesses also use highly rewarding tactics.They find that customers make decisions in the first few seconds upon walking in the door,and turn it into a business opportunity.A California builder designed the structure of its houses smartly.When entering the house,the customer would see the Pacific
6、 Ocean through the windows, and then the pool through an open stairway leading to the lower level.The instant view of water on both levels helped sell these $10 million houses.1Why do stores usually display fruits and vegetables in the first section?A.To save customers time.B.To show they are high q
7、uality foods.C.To help sell junk food.D.To sell them at discount prices.答案C解析细节理解题。由第二段第三句可知,把水果蔬菜摆放在第一购物区会使顾客非常开心,促使他们在接下来的购物行程中购买垃圾食品。故选C项。2According to Paragraph 3,which of the following encourages customers to buy?A.Opening the store early in the morning.B.Displaying British wines next to French
8、 ones.C.Inviting customers to play music.D.Filling the store with the smell of fresh bread.答案D解析细节理解题。第三段讲述了第二个营销策略,抓住顾客的感官,分别讲述了用烤面包的香味吸引顾客和用音乐促销的例子。故选D项。3What is the California builders story intended to prove?A.The house structure is a key factor customers consider.B.The more costly the house is,
9、the better it sells.C.An ocean view is much to the customers taste.D.A good first impression increases sales.答案D解析推理判断题。由最后一段第二句可知,顾客买房的决定在刚进门的几秒钟之内就做好了,建筑师巧妙设计刚进门的布局就是要给顾客留下良好的第一印象,提高楼房销售量,故D项正确。4What is the main purpose of the passage?A.To explain how businesses turn people into their customers.B.
10、To introduce how businesses have grown from the past.C.To report researches on customer behavior.D.To show dishonest business practices.答案A解析主旨大意题。通读全文可知,本文从三个方面介绍了现代营销策略。B项“介绍商业是如何从过去发展而来的”,C项“对顾客行为的研究进行报道”,D项“展示不诚信的商业行为”,均不符合主旨。BThomas Edison was one of ten said to be the greatest genius of his ag
11、e.There are only a few men in all of the history,who have changed the lives of other men as much as the inventor of the first useful electric light.But Edison could never be happy only because someone said he was a genius.“There is no such thing as genius,” Edison said.He said that what people calle
12、d genius was mostly hard work.But Edison was a dreamer as well as a worker.From his earliest days as a child he wondered about the secrets of nature.Nature,he often said,is full of secrets.He tried to understand them;then,he tried to learn what could usefully be done with them.Edison enjoyed thinkin
13、g.He knew that most people will do almost anything instead of the difficult work of thinking,especially if they do not think very often.But he knew,too,that thinking can give men enjoyment and pleasure.Edison could not understand how anyone could be uninterested in life.As he loved to think,he also
14、loved to work.On the day he became 75 years old,someone asked him what ideas he had about life.“Work,” he answered.“Discovering the secrets of nature and using them to make men happier.” He said he had enough inventions in his mind to give him another 100 years of work.5Which of the following is NOT
15、 true according to the passage?A.Edison invented the electric light.B.Many other people have changed Edisons life.C.Edison has changed the life of many other people.D.Only a few men in history can change other peoples life.答案B解析根据第一段可以判断A、D项正确。爱迪生的发明改变了人们的生活,故C项也正确,B项说法是错误的。6Edison thought.A.he coul
16、d be happy if he was a geniusB.genius plays the most important part in ones successC.hard work could do better than geniusD.genius could do better than hard work答案C解析根据第一段最后一句话,爱迪生认为努力比天赋更重要,所以C项正确。7Edison was.A.very much interested in natureB.interested in discovering the secrets of natureC.interes
17、ted in changing peoples ideasD.uninterested in making people happier by discovering the secrets of nature答案B解析从第二段可知,爱迪生总是想了解大自然的秘密,并想用它们服务于人类,因此,B项正确。8In Edisons opinion,.A.thinking can supply people with enjoyment and pleasureB.peoples success lies mostly in geniusC.hard work is the second importa
18、nt thing in making people successfulD.there are few secrets for him to discover later答案A解析根据倒数第二段,爱迪生认为思考可以给人带来愉悦。B、C两项观点和本文不符,根据最后一段可知,D项说法错误。CThe first day of school we were challenged to get to know a new classmate.I looked around when a gentle hand touched my shoulder.I found a little old lady w
19、ith a warm smile.She said,“Hi!Im Rose.Im 87 years old.Can I give you a hug?” I laughed and heartily responded,“Of course!”“Why are you in college at such a young,innocent(天真无邪的) age?” I asked.She jokingly replied,“Im here to meet a rich husband,get married,have children,and then travel around.”“Not
20、serious?” I asked.I was curious why she took on this challenge at this age.“I always dreamed of having a college education and now Im getting one!” she told me.We became friends instantly.Over the year,Rose became a campus icon(偶像) and she easily made friends wherever she went.She loved to dress up
21、and she enjoyed the attention from the other students.At the end of the semester(学期),we invited Rose to speak at our football banquet.Ill never forget what she taught us.“We do not stop playing because we are old;we grow old because we stop playing.Here are the secrets of staying young.You have to l
22、augh and find humour every day.Youve got to have a dream.When you lose your dreams,you die.Unfortunately we have many people like this walking around!” she said.“There is a huge difference between growing older and growing up.Anybody can grow older.That doesnt take any talent or ability,” she added,
23、“but growing up requires finding the opportunity in change.Have no regrets.The elderly usually dont regret what they did,but rather things they did not do.”One week after graduation that year,Rose died peacefully in her sleep.She taught us by example that its never too late to be all you can possibl
24、y be.9Why was Rose in college at 87?Because.A.she wanted to meet a rich husbandB.she wanted to get married and have childrenC.she wanted to travel aroundD.she dreamed of having a college education答案D解析根据文章第四段可知A、B、C三项是Rose开的玩笑。由第六段可知D项正确。10According to the passage,Rose loved to do the following EXCE
25、PT.A.dressing upB.enjoying the attention from the other studentsC.playing footballD.making friends答案C解析根据第七段可知A、B、D三项正确。C项在文章中未提及。11According to what Rose said,we can know that to stay young you must not.A.laugh B.be humourousC.have a dreamD.lose your dream答案D解析根据文章倒数第三段中的“When you lose your dreams,
26、you die.”可知梦想是保持生命活力的关键因素。12According to the last paragraph but one we know .A.growing older is quite different from growing upB.growing older needs talentC.growing up doesnt require abilityD.the elderly usually have no regrets答案A解析根据倒数第二段第一句可知A项正确。DThank you for shopping with usChanged your mind?If
27、 you bought your product in one of our stores and have now changed your mind,we will exchange or refund it within seven days of purchase.The product must be:unopenedunusedreturned completely with any free gifts you received with the productGet in touch with your local store with your receipt(收据) det
28、ails to arrange your refund or exchange.Your guaranteeThe following are guidelines.We treat each case in its own circumstances.We will always offer you the choice of an exchange or refund if your product develops a fault within 28 days of delivery.To receive a refund,the product must be in an “as ne
29、w”condition complete with free gifts supplied with it.If possible,please return the product in its original packaging.If your product develops a fault within 12 months of purchase,we will offer a repair service.To obtain a repair for your product,call the relevant helpline number on the back page of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429999.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
江苏省南京市中华中学2022-2023学年高二下学期期末数学试卷.pdf
