2018版高中英语人教版必修五学案(浙江):UNIT 1 USING LANGUAGE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语人教版必修五学案浙江:UNIT USING LANGUAGE 2018 高中英语 人教版 必修 五学案 浙江 UNIT
- 资源描述:
-
1、Using Language课 文 预 读.课文理解1.What made Copernicus frightened and confused?A.The fact that the earth was the centre of the solar system.B.The conclusion that the sun was the centre of the solar system.C.The fact that the earth runs around the sun.D.The fact that God made the world.2.Why didnt Copernic
2、us publish his theory immediately?A.Because he didnt think it complete.B.Because he was afraid of being attacked by the Christian Church.C.Because his friends forbade him to do so.D.Because no one supported his ideas.3.When did Copenicus publish his theory?A.After his death. B.Before he told his fri
3、ends about it.C.As he lay dying in 1543. D.Copernicus theory was never published.4.All the following make it strange if the earth was the centre of the solar system except that .A.some planets in the sky seemed to stop or move backwardB.some planets in the sky appeared brighter at times and less bri
4、ght at othersC.some planets in the sky seemed to go forward in a loopD.the sun goes around the earth5.Whats the Christian Churchs attitude towards Copernicus theory?A.The Christian Church objected to Copernicus theory.B.The Christian Church was in favor of Copernicus theory.C.The Christian Church pa
5、id much attention to the theory.D.The Christian Church thought highly of Copernicus theory.答案1.B2.B3.C4.D5.A.正误判断1.At Copernicus time,Christian Church was in charge of many western countries.()2.Copernicus noticed that observed from the earth,some planets appear in front of or behind the earth.()3.C
6、opernicus didnt show his new theory to his friends until he completed it.()4.His friends were not interested in his ideas.()5.Since he was not afraid of being attacked by the Church Copernicus published his look as soon as he finished working on it.()6.Newton,Einstein, and Hawking are all scientists
7、 who made contributions to the study of the universe.()答案1.T2.F3.T4.F5.F6.T.读第7页课文,匹配各段落及其大意Paragraph 1()A.New observations didnt agree with old theory about the earth.Paragraph 2() B.Copernicus theory is the basis of modern science about the universe.Paragraph 3() C.Copernicus was puzzled as he fou
8、nd the earth was not the center of the solar system.Paragraph 4() D.Copernicus new theory that the sun was the center could explain all the phenomena.Paragraph 5() E.Copernicus improved his theory by collecting observations and using his mathematical knowledge.答案Paragraph 1 CParagraph 2 AParagraph 3
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430069.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
初中语文新人教部编版七年级下册第二单元8 土地的誓言教学课件2025春.pptx
