2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT 1 TALES OF THE UNEXPLAINED SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步练习:UNIT TALES OF THE UNEXPLAINED SECTION 知能演练轻松
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家 品句填词1The world we live in is full of _(无法解释的)mysteries.答案:unexplained2The economy of that area is developing at an _(令人惊叹的) speed.答案:amazing3The _(消失) of the boy made the whole family unhappy.答案:disappearance4The problem seemed very _(令人困惑的)Few students could work it out.答案:puzzling
2、5As an old teacher he has _(见证) the great changes that have taken place in the school in the past thirty years.答案:witnessed6But just for the sake of argument, lets _(假设) that its true.答案:assume7They say that the traffic accident _(发生) at midnight.答案:occurred8Since the 1990s, China has _(建造) many har
3、bors for importing and exporting goods.答案:constructed9There seems to be no _(可能性) that Wang Lei can win the first prize in the match.答案:possibility10They are collecting enough _(证据) against the murderer at present.答案:evidence 单句改错1Did you look up the time of the highspeed trains to Shanghai?Yes, the
4、 early train is due to leaving at 5:30 am._答案:leavingleave2From the puzzling expression on the managers face, I knew he was puzzled about the plan I worked out, so I had to make some changes._答案:puzzlingpuzzled3It suddenly occurred to me whether I hadnt locked my car._答案:whetherthat4It was first ass
5、uming that he was the murderer, but later it turned out to be a false assumption._答案:assumingassumed5Imagine you are a reporter and your partner is a witness for an accident. _答案:forto 完成句子1_(站在树下的) is our monitor,who will be sent to Australia next month.答案:Standing under the tree2_(一去不返) the days w
6、hen women were looked down upon.答案:Gone are3_(除非加以改变),this law will make life difficult for farmers.答案:Unless (it is) changed4He opened his mouth as if _(仿佛要说些什么)答案:to say something5_(虽然网络有很大的帮助),I dont think its a good idea to spend too much time on it.答案:While the Internet is of great help 课文语法填空J
7、ustin went 1._(miss), which many people showed great interest in due to the 2._(appear) of a UFO.The police were 3._(puzzle) about the reason 4._ he went missing and were looking 5._ the case.Kelly said that Justin did return home that night 6._ she heard him put on his favorite CD.His not 7._(show)
8、 up at the family lunch the next day frightened his parents.Nothing 8._(hear) from him since.The police havent dismissed the possibility 9._ he was taken by the aliens and it was thought that someone made up the story.They are stepping up their search for hard evidence 10._(solve) the mystery of his
9、 disappearance.答案:1.missing2.appearance3.puzzled4.why5into6.and7.showing8.has been heard9.that10.to solveA卷 单句语法填空1The more he explained, the more _(puzzle) I was.答案:puzzled2We are lucky to be among the generation of people _ have witnessed and experienced the great social changes in our country.答案:
10、who3Once _(heat), the water can change into gas.答案:heated4They rented the old house on the _(assume)that the landlord would paint it.答案:assumption5It never occurred _ us that this country would win Thomas Cup Badminton Championship.答案:to6It is an amazing discovery so that we are _(amaze)at it.答案:ama
11、zed7A medical team _(make)up of nine doctors and twelve nurses will be sent to there.答案:made8Is Metro Line 2 still under _(construct)? Yes.It will be completed by the end of September.答案:construction9Suddenly,a tall man driving a golden carriage seized the girl and took her away,_(disappear) into th
12、e woods.答案:disappearing10It has become _(evidence) to us that a mistake has been made.答案:evident 阅读理解I went to see my college counselor(指导老师) in my first year at college. I had been told I couldnt transfer(转学) until I met with him. Id decided to change my school, my major, and go west. I knew where
13、I wanted to go and what I wanted at this point.I was going to transfer to what had been my firstchoice school. Now I could go to it with a college semester of straight as in a very good program. Yes, Id done well at my school, but I found it really unsuitable for me.The counselor shook his head at m
14、e. He didnt even know me, and he hardly listened or cared. He said Id feel lost with a school of over 27,000 students. Well, I wanted to say I felt pretty lost and alone here, at his little school, but I didnt want to be rude.I couldnt get a word in, anyway. “And you want to go to law school,” he sa
15、id in a mocking(嘲笑的) tone! He told me Id be just another unneeded lawyer out in the world. In two minutes, he seemed to lay out my entire life path just because I had the realization that I picked the wrong college. I was trying to make a change to do the best thing for me.I transferred anyway and I
16、 can say I did it right. Teens and parents shouldnt feel the original big college decision is the endall, beall of life. You can always admit you have made a mistake and want to make a change.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者在大一时意识到自己所上的大学并不适合自己,所以决定转学。1In the first year of college, the author realized that_.Ahe ha
17、d gone to a wrong collegeBhis college was really suitable for himCgetting high grades at college was necessaryDcollege life was so different from high school lifeA解析:细节理解题。根据第一段中的Id decided to change my school, my major, and go west.及第二段中的Yes, Id done well at my school, but I found it really unsuita
18、ble for me.可知,作者意识到自己选错了学校。2Why did the author go to the counselor?ATo thank him for his help.BTo talk about his transfer.CTo complain about his school.DTo ask some questions about learning.B解析:细节理解题。根据第一段的第一、二句可知,作者去见指导老师是为了谈转学的事情。3How did the counselor respond after hearing the authors idea?AHe sh
19、owed great interest.BHe worried about his future.CHe offered practical suggestions.DHe expressed an opposite opinion.D解析:推理判断题。根据第三段中的The counselor shook his head at me.He said Id feel lost with a school of over 27,000 students.及第四段中的He told me Id be just another unneeded lawyer out in the world.可知,
20、作者的指导老师不赞成作者转学。4How did the author most probably find the counselors opinion?AHelpful.BSincere.CConfusing.DDisappointing.D解析:推理判断题。根据第四段中的In two minutes, he seemed to lay out my entire life path.I was trying to make a change to do the best thing for me.可知,作者和指导老师的意见不一致,他没有采纳老师的意见,据此可知,他对指导老师的意见很失望。
21、完形填空Since I became a mother, I cannot remember when I had quality time for myself. All my time was _1_ to looking after my family, doing the chores and earning a living. Whenever I was invited to go out, I _2_ directly and told them that I had a family to _3_As time passed, I realized that the chore
22、s were _4_. Even if I tried to finish all of them, new ones would _5_ later. I tried to share _6_ with my husband and kids, but I still felt that I had no _7_ for myself. I hoped I could have an hour to do something I liked without being constantly _8_9_, after 10 years of waiting, my dream finally
23、came true. I was told to have a(n) _10_ to travel to a new country. Since my husband was _11_ those days, I only paid for my airfare(机票). My husband will take our kids to meet me later after he finishes all his work. Now, I am _12_ in a big apartment. I can do whatever I really want, but _13_ it doe
24、snt make me happy at all. I _14_ my family members. In order to _15_ the loneliness within me, I try to sleep earlier every night.Then I come to realize that making time for me doesnt _16_ that I have to be away from those I love. I can still have a “me time” _17_ I have the kids around me and many
25、chores to do. I have learned that life wouldnt be the same without the people you _18_ around you. To my _19_, my husband and kids will _20_ me soon and Im sure we will have a great time together.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者一直渴望拥有属于自己的时间,然而当作者一个人身处异乡时,她却感到非常孤单。那时她才真正意识到和家人在一起是多么幸福。1A.turnedBappointedCdevotedDa
26、ddedC解析:根据I cannot remember when I had quality time for myself可知,作者所有的时间都花在了照顾家人、做家务和挣钱上。2A.refusedBacceptedCcomplainedDadmittedA解析:根据下文作者告诉他们自己要照顾家人可推测,当别人约她出去的时候,她都是直接拒绝。3A.look forBcare forCworry aboutDrely onB解析:根据前面的looking after my family, doing the chores and earning a living可知,此处是指照顾家人。care
27、for.意为“照顾”。4A.endlessBunpracticalCuselessDdifficultA解析:根据语境可知,此处是表达作者觉得家务是无穷无尽的。5A.show offBcome upCset outDbreak inB解析:根据语境可知,此处表达作者尽量把所有的家务干完,但是新的又会出现。6A.experienceBhappinessCinterestsDresponsibilitiesD解析:根据上文的关键词chores和下文的with my husband and kids可推测,作者是跟家人分担(做家务的)责任。7A.moneyBspaceCconsiderationDt
28、imeD解析:根据下文的I hoped I could have an hour to do something I liked可知,此处表达作者虽然和家人一起分担责任,但是她还是没有自己的时间。8A.delayedBaskedCinterruptedDignoredC解析:根据语境可知,此处表达作者不想被打扰。9A.FortunatelyBNaturallyCSimilarlyDDoubtfullyA解析:根据下文的my dream finally came true可知,此处是表达“幸运的是”。10A.dreamBopportunityCchallengeDaimB解析:根据上文的my d
29、ream finally came true可知,作者期待这次旅行,所以认为它是一个机会。11A.presentBbusyCanxiousDsickB解析:根据下文的after he finishes all his work可推测,作者的丈夫当时很忙。12A.cheerfulBscaredCupsetDaloneD解析:根据上文可知,作者的丈夫和孩子刚开始没有追随作者,所以她自己独自在大房间里住。13A.interestinglyBthankfullyCsuddenlyDsurprisinglyD解析:根据转折词but可推测,作者对于这个结果感到惊讶。14A.missBunderstandC
30、appreciateDvalueA解析:根据前后语境可知,此处表达作者很想念她的家人。15A.recognizeBdescribeCacceptDforgetD解析:根据下文的I try to sleep earlier every night可推测,作者是想忘掉孤独。16A.showBmeanCreportDexplainB解析:根据下文的life wouldnt be the same without the people.可知,此处表达作者意识到有自己的时间并不意味着和自己所爱的人分离。17A.unlessBsinceCwhileDbecauseC解析:根据语境可知,此处表达“当我的孩子
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430179.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省元氏一中高一英语课件 UNIT 1 FRIENDSHIP(1).ppt
