2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练8 阅读强化训练(八) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练8 阅读强化训练八 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(八)(建议用时:25分钟) 阅读理解A fresh and gentle wind on your face,soft sand under your feet and blue waters as far as the eye can see.Is there any other Olympic sport that is played in such pleasant conditions as beach volleyball?“Ive gone to a lot of beautiful places,and met a lot of beautiful people.T
2、hat wouldnt have happened if I had been playing another sport,” said Randy Stoklos, Americas famous beach volleyball player.The sport began as a fouraside game on beaches in Southern California in the 1920s.The first recorded twoman game took place there in 1930,and the first tournament was held in
3、Los Angeles 18 years later.The winners were awarded a case of Pepsi.In the 1950s,women started playing and the sport soon spread to Europe and South America.Yet at that time,beach volleyball was more an entertainment show than a sport,with beauty contests included.The Association of Volleyball Profe
4、ssionals was founded in 1983 and beach volleyball developed into a fast,athletic sport.Its worldwide popularity won beach volleyball a place at the 1996 Olympics in Atlanta,where 24 male teams and 16 female teams took part.At present,the US. and Brazil are the best in the world at beach volleyball.T
5、he game came to China in the early 1990s and there have been national tournaments since 1994.It became an official event at the Eighth National Games in 1997.Chinas You Wenhui and Wang Lu finished ninth in the womens beach volleyball world championships in Brazil.【解题导语】本文是一篇说明文,主要讲述了沙滩排球的历史。1The pas
6、sage is mainly about _Athe history of beach volleyballBhow to play beach volleyballCthe importance of beach volleyballDwomens beach volleyball in ChinaA解析:主旨大意题。文章前两段的目的是引出话题“沙滩排球”,而第三、四两段则主要是讲述了沙滩排球的历史。2According to the passage,which of the following statements is TRUE?ABeach volleyball was first p
7、layed like other Olympic sports.BBeach volleyball began on beaches in Southern California.CBeach volleyball has always been an entertainment show rather than a sport.DWomen started playing beach volleyball in South America in 1945.B解析:细节理解题。根据第三段第一句可知B项正确。其余三项均描述错误。3According to the passage,we can l
8、earn that _Ain 1996,beach volleyball became an official event in ChinaBChinas beach volleyball team is the best in the worldCChinas beach volleyball players won the first place in BrazilDbeach volleyball came to China in the early 1990sD解析:细节理解题。根据最后一段第一句可知D项正确。 完形填空The bell for the beginning of the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430216.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
