2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 2 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语一轮复习外研版练习:必修2 MODULE WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分必修二Module 2. 阅读理解A (2016四川D) A warm drink of milk before bed has long been the best choice for those wanting a good nights sleep. But now a study has found it really does help people nod offif it is milked from a cow at night. Researchers have discovered that “night milk” contains more melatonin
2、 (褪黑激素) , which has been proven to help people feel sleepy and reduce anxiety. The study, by researchers from Seoul, South Korea, involved mice being fed with dried milk powder made from cows milked both during the day and at night. Those given night milk, which contained 10 times the amount of mela
3、tonin, were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime, according to the study published in The Journal of Medicinal Food. Night milk quickened the start of sleep and caused the mice to sleep longer. While the effect of cows milk harvested at different time ha
4、s not been tested on humans up to now, taking melatonin drugs has been suggested to those who are struggling to fall asleep at night. Previous studies have also indicated that milk can be excellent for helping sleep because of the calcium content, which helps people to relax. Milk is also sugarfree
5、and additivefree with nutritionists recommending skimmed milk as the best choice before bed as it is the least fattening. The more fat you take in before bedtime, the greater burden you will put on your body at night. 文章大意:这是一篇研究报告。文章指出在夜间取自奶牛的牛奶“night milk”,含有大量的褪黑激素,能帮助人们入睡,减少焦虑。1According to the
6、text, the mice fed with daytime milk _B_. Astarted sleep more easilyBwere more anxiousCwere less activeDwoke up later解析考查细节理解。根据第四段中的“Those given night milk,which contained 10 times the amount of melatonin,were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime”可知,饮用在
7、白天取自奶牛牛奶的老鼠更焦虑。故选B项。2Which of the following is true of melatonin according to the text?_D_AIts been tested on mice for ten times. BIt can make people more energetic. CIt exists in milk in great amount. DIts used in sleeping drugs. 解析考查细节理解。根据第六段中的“taking melatonin drugs has been suggested to those w
8、ho are struggling to fall asleep at night”可知,褪黑激素被用在安眠药中。故选D项。3What can be a suitable title for the text? _A_ANight Milk and SleepBFat, Sugar and HealthCAn Experiment on MiceDMilk Drinking and Health解析考查主旨要义。根据第一段中的“But now a study has found it really does help people nod offif it is milked from a c
9、ow at night”和第二段以及第五段内容可知,全文围绕“Night Milk and Sleep”展开,告诉读者饮用在晚上取自奶牛的牛奶有助于睡眠。故选A项。4How does the author support the theme of the text? _D_ABy giving examples. BBy stating arguments. CBy explaining statistical data. DBy providing research results. 解析考查推理判断。通读全文可知,文中作者通过提供研究结果来支持文章的主题。故选D项。BAmanda took
10、 whatever pills she could get, largely because she was finding life hard to take. “There were a lot of problems,” she says. She had just found out that her parents were splitting (分开) . It took her by surpriseand she was shocked. “I woke up one morning, and they told me. ” “On a few occasions during
11、 her two years of going to pharming parties (品药聚会) , my heart would race so fast that it felt like it was going to explode. I felt weak and confused sometimes and even passed out several times,” she recalls. “But I picked up from the ground because I had a lot of pride in my drinking and drugging. I
12、 was really crazy about it and proud of the fact that I could take more than a lot of people. I could come home and have a conversation with my parents. ” Finally, though, things got out of control. “I couldnt go a day without taking something,” she recalls, “and after a while, the pills upset my st
13、omach;it hurt all the time, and I hardly ate. Finally, I couldnt take it any more. I went to my parents and told them I needed help. ”Amanda entered a treatment program and has been calm since her release last January. “Detox (戒瘾) was the worst four days of my entire life,”she says. “I was throwing
14、up all the food and had the shakes. ”She doesnt care about drugs. “Im so hurt from this,” says Amanda,who has ulcers (溃疡) and damaged kidneys from the drugs and alcohol. “I have to struggle daily to stay calm. But in some ways,I feel lucky I went through it, and Im out of it now. ” Amanda wrote a so
15、ng called “Goodnight to the Moonlight”. Amanda says,“Its about how it feels to be taking drugs and alcohol, how it hurts, how it makes you feel like youre losing yourself. ”5. What is the purpose of writing the passage? _D_ ATo tell us that parents have a great influence on their children. BTo warn
16、us that drugs are a danger to our health and mind. CTo tell us once you pick up bad habits,it is hard to get rid of them. DTo tell us that as long as you are determined,you will overcome any difficulty. 解析主旨大意题。本文叙述了阿曼达受父母离婚的影响,对生活失去希望并开始吸毒,身体受到严重损害,曾一度达到失控的境地,但最终戒毒成功的故事。由此可推出作者的写作目的:告诉我们只要有坚强的意志,就能
17、克服任何困难。6The underlined expression “passed out” ( Paragraph 2) probably means _B_. Aleft out Bsuddenly became senseless Csuddenly kicked out Dwanted to give up解析词义猜测题。由下文“But I picked up from the ground because I had a lot of pride in my drinking and drugging. ”可知pass out的意思为“昏厥,晕倒”,故答案为B项。7Which of
18、the following is NOT the side effect of taking drugs on her health?_D_ AHer stomach felt upset and she couldnt eat anything. BShe became addicted to drugs and couldnt live without them. CShe felt confused and almost broke down. DShe was able to help herself even though she was addicted. 解析细节理解题。由第三段
19、中“Finally, though, things got out of control. ”和“Finally, I couldnt take it any more. I went to my parents and told them I needed help. ”可知阿曼达吸毒已达到无法控制的程度,她需要父母的帮助。故D项表述错误。其他三项文中均有表述。8It can be inferred from the last paragraph that _A_. AAmanda had such a strong will that she didnt lose herselfBher
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431075.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
