2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 5 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语一轮复习外研版练习:必修2 MODULE WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分必修二Module 5.阅读理解A (2016新课标 D) Bad news sells.If it bleeds, it leads.No news is good news, and good news is no news.Those are the classic rules for the evening broadcasts and the morning papers.But now that information is being spread and monitored (监控) in different ways, researchers are discover
2、ing new rules.By tracking peoples emails and online posts, scientists have found that good news can spread faster and farther than disasters and sob stories.“The if it bleeds rule works for mass media,” says Jonah Berger, a scholar at the University of Pennsylvania.“They want your eyeballs and dont
3、care how youre feeling.But when you share a story with your friends, you care a lot more how they react.You dont want them to think of you as a Debbie Downer.” Researchers analyzing wordofmouth communicationemails,Web posts and reviews, facetoface conversationsfound that it tended to be more positiv
4、e than negative (消极的) , but that didnt necessarily mean people preferred positive news.Was positive news shared more often simply because people experienced more good things than bad things? To test for that possibility, Dr.Berger looked at how people spread a particular set of news stories: thousan
5、ds of articles on The New York Times website.He and a Penn colleague analyzed the “most emailed” list for six months.One of his first finds was that articles in the science section were much more likely to make the list than nonscience articles.He found that science amazed Times readers and made the
6、m want to share this positive feeling with others.Readers also tended to share articles that were exciting or funny, or that inspired negative feelings like anger or anxiety, but not articles that left them merely sad.They needed to be aroused (激发) one way or the other, and they preferred good news
7、to bad.The more positive an article, the more likely it was to be shared, as Dr.Berger explains in his new book, “Contagious: Why Things Catch On.”文章大意:本文讲述了科学家对大众传媒的新发现:好消息比坏消息传得更快、更远,越积极乐观的信息越容易被大众分享。1What do the classic rules mentioned in the text apply to?_A_ANews reports.BResearch papers.CPriva
8、te emails.DDaily conversations.解析考查细节理解根据第一段的内容尤其是“Those are the classic rules for the evening broadcasts and the morning papers”可知,新闻报道惯常报道坏消息来吸引人们的眼球。2What can we infer about people like Debbie Downer?_C_ATheyre socially inactive.BTheyre good at telling stories.CTheyre inconsiderate of others.DThe
9、yre careful with their words.解析考查推理判断根据第二段可知,大众传媒想要吸引你的眼球而不关心你的内心感受,但是当你和朋友分享故事时,你对他们的反应要关心得多,你不希望他们把你看作Debbie Downer。由此可以推断,Debbie Downer和大众传媒是一样的,不会去关心他人的感受,故选C项,inconsiderate意为“不为别人着想的,不考虑他人的”。3Which tended to be the most emailed according to Dr.Bergers research?_B_ASports news.BScience articles.
10、CPersonal accounts.DFinancial reviews.解析考查细节理解根据第三段中的“One of his first finds was that articles in the science section were much more likely to make the list than nonscience articles”可知,选B项。4What can be a suitable title for the text?_D_ASad Stories Travel Far and Wide.BOnline News Attracts More Peopl
11、e.CReading Habits Change with the Times.DGood News Beats Bad on Social Networks.解析考查标题判断本文第一段的最后一句概括了文章的主要内容:通过追踪人们的电子邮件和网上的帖子,科学家已经发现好消息要比坏消息传得更快更远。下文是对这一发现的具体介绍,故选D项。B (2016广东省金平区高三调研) What transportation do you use to get around town? Perhaps you should try a Segway!The Segway is perfect for shor
12、t journey. It is an electric vehicle that consists of a platform between two wheels, with a pole that connects the platform to the handlebars. To ride it, you step up onto the platform, and control the Segway by moving your body. Lean forwards to go faster, and backwards to slow down.On older models
13、, direction is controlled by a twist grip on the left handlebar. This varies the speeds between the two motors; a decrease in the speed of the left wheel would turn the Segway to the left. With newer models you simply lean to the left or right. Meanwhile, a gyroscope detects your movements and preve
14、nts the machine from falling over. The Segway has a maximum speed of 19 km per hour and a range of about 38 km. After that, you need to plug it in and recharge the battery.Segways are helpful in various situations. People with mobility problems can now enjoy walks in the country with their friends a
15、nd family. Some golfers use them as an alternative to the golf cart. And dog owners now have an easier way to take the dog to the park. A few police forces use Segways, too. They allow officers to move quickly while maintaining contact with the public. They are also becoming a common sight on airpor
16、t. However, the most popular use is in tourism, particularly for city tours. Visit any major tourist city in summer, sit outside a cafe for a while and there is a good chance you will see a group of tourists passing on Segways.文章大意:本文向我们介绍了两轮平衡车。5What is the Segway according to this passage?_D_A.A p
17、ole that connects two handlebars.B.A newly appeared public traffic vehicle.C.A bicycle with a platform between two wheels.D.An electric twowheeled vehicle for short trips.解析推理判断题。由第二段前两句话可推知,Segway是适合短途旅行的两个轮子的交通工具。6What controls the speed of a Segway?_C_AThe two handlebars.BThe twist grip on the le
18、ft.CThe drivers body movement.DA gyroscope on the vehicle.解析细节理解题。由第二段最后两句话“To ride it, you step up onto the platform, and control the Segway by moving your body. Lean forwards to go faster, and backwards to slow down.”可知,司机移动身体可以控制Segway的速度。7How far can you travel on a Segway at most?_C_ALess than
19、19 km.BAbout 19 km.CAbout 38 km.DMore than 38 km.解析细节理解题。由第三段第五句话“The Segway has a maximum speed of 19 km per hour and a range of about 38km”可知,Segway最远距离是38公里。8What does the last paragraph mainly discuss?_D_AWhat a Segway is like.BWhere to find a Segway.CHow to control a Segway.DWhen a Segway is us
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431079.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
