2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 2 THURSDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 2THURSDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK THURSDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 2ThursdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015安徽,B)When her five daughters were young,Helene An always told them that there was strength in unity (团结)To show this,she held up one chopstick,representing one person.Then she easily broke it into two pieces.Next,she tied several chopstick
2、s together,representing a family.She showed the girls it was hard to break the tied chopsticks.This lesson about family unity stayed with the daughters as they grew up.Helene An and her family own a large restaurant business in California.However,when Helene and her husband Danny left their home in
3、Vietnam in 1975,they didnt have much money.They moved their family to San Francisco.There they joined Dannys mother,Diana,who owned a small Italian sandwich shop.Soon afterwards,Helene and Diana changed the sandwich shop into a small Vietnamese restaurant.The five daughters helped in the restaurant
4、when they were young.However,Helene did not want her daughters to always work in the family business because she thought it was too hard.Eventually the girls all graduated from college and went away to work for themselves,but one by one,the daughters returned to work in the family business.They open
5、ed new restaurants in San Francisco and Los Angeles.Even though family members sometimes disagreed with each other,they worked together to make the business successful.Daughter Elizabeth explains,“Our mother taught us that to succeed we must have unity,and to have unity we must have peace.Without th
6、e strength of the family,there is no business.”Their expanding business became a large corporation in 1996,with three generations of Ans working together.Now the Ans corporation makes more than 20 million each year.Although they began with a small restaurant,they had big dreams,and they worked toget
7、her.Now they are a big success.【语篇解读】文章通过讲述一个家庭企业的发展历程来强调家庭团结的重要性。Helene和丈夫离开越南时,他们并不富有。Helene 给她的女儿讲述了一个关于团结的故事。几双筷子被绑在一起将会很难被折断,家庭亦是如此。1Helene tied several chopsticks together to show_Athe strength of family unityBthe difficulty of growing upCthe advantage of chopsticksDthe best way of giving a le
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431241.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级上册语文课件-识字4 苗 描喵猫瞄锚∣苏教版(2016).ppt
