2019-2020同步外研英语必修二新突破课时分层作业10 MODULE 5 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修二新突破课时分层作业10MODULE SECTION 、 WORD版含解析 2019 2020 同步
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1It is the second time that the city has hosted (host) the Asian Games.2As is known to all, humans will never be replaced with/by robots.3The government encourages industries in this area.Yes. And it has produced (produce) a good result;all the rural villagers have
2、found jobs.4The famous church,founded (found)in the eleventh century,lies about a mile away from here.5When I heard of the delightful news that my brother had passed the driving test,I felt very delighted(delight)6Your opinion on this matter is similar to ours in many ways.7The dish has a special fl
3、avor(风味)You can hardly imagine how it tastes until/unless you really taste it.8The high official was put into prison for financial(finance) reasons.9This band is very important for the cultural(culture) life of the city.10Because sleepiness is such a problem for teenagers, some school districts have
4、 decided to start high school classes later than they used to. .完成句子1我们现在应该专注于学习,因为失去的时间永远不会回来。We should concentrate on our study now, because lost time will never return.2这是我第二次犯同样的错误。This is the second time I have made the same mistake3我正在玩游戏,这时父母进来了。I was playing games when my parents came in.4既然
5、你不能帮助我,我就向其他人求助。Now that you cant help me, I will turn to others for help.5人们相信,将来人类可以乘坐宇宙飞船在宇宙漫步。Its believed that human beings can walk in the universe in spaceship in the future.高考题型练习提能力.阅读理解ASeventeen is my favorite magazine.There are many things to learn from this magazine.Here are the section
6、s I find most helpful:fashion,beauty,health,love life,and your life.These sections aid me in making decisions,because unfortunately Im very indecisive(犹豫不决的)This magazine tells girls how to deal with problems in their teenage years.What inspires me most is the stories about the heroism(英雄气概)shown by
7、 teenagers.They show me that no matter where you are,you can help others in trouble.I hope to be a hero to many people in the future.Even if I dont get a huge spread of my picture in my favorite magazine,the satisfaction of helping others will be enough. The freebies(免费赠品)are another reason why I en
8、joy it.Every month there is a calendar in the magazine that offers free prizes every day.All that is required to win them is to type the keyword in the form on the magazines website.Winning anything from a pair of underwear to a $1,000 gift card is very easy!A funny aspect of Seventeen is the“Trauma
9、rama”Readers share their shameful stories with other readers,and we all get a good laugh out of it.Its interesting that the entire world has a chance to read about your humiliation,which you considered painful before,but now youre in a place where you can laugh at it too.S is the website that corres
10、ponds(与一致)with the magazine.I visit the site regularly,not only to read more articles,but to play the games.This website has some of the best Internet games out there.To sum this whole thing up,Seventeen is my favorite magazine because it is inspiring and interesting.After reading this magazine you
11、will be buying new products because of the ads,and changing your style because of the articles.【语篇解读】Seventeen是一本少女杂志,同时也是作者最喜爱的杂志。1Whats the purpose of the writer?ATo tell us why she likes Seventeen.BTo advise us to buy Seventeen.CTo encourage us to read Seventeen.DTo advise us to write articles fo
12、r Seventeen.A写作意图题。本文作者从许多方面向读者介绍了她为什么喜欢杂志seventeen。2The magazine Seventeen is mainly for Amiddleaged menBmiddleaged womenCyoung boysDyoung girlsD细节理解题。根据第一段末句可知:这本杂志主要是面向少女的。3What encourages the writer most in the magazine is Asome heroic storiesBthe free prizes every dayCthe shameful storiesDthe g
13、ames on the websiteA细节理解题。根据第二段首句可知:让作者最受鼓舞的是这本杂志讲述的一些展示青少年英雄主义的故事。4If you want to get the freebies,you have to Acall the editors of the magazineBfill in the form and send it backCsend emails to the editors of the magazineDgo online and type the keyword in the formD细节理解题。根据第三段第三句可知,读者如果想获得免费赠品,需登陆该杂
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433094.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(安徽专版)2022春八年级语文下册 第1单元 1社戏课件 新人教版.ppt
