2019-2020同步外研英语选修六新突破阶段综合检测(一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语选修六新突破阶段综合检测一 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(一). 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AHave you ever thought of joining a book club and buying new books through the post?Here at the International Book Club we already have many members buying books from us by mail.Immediate benefits(利益):As a special offer,you may choose any reducedprice books from our
2、 new members book list to the value of 6 in total (plus postage)Tick(给打勾) the box on your form to order a free watch.If you reply within seven days,we will send you another free gift carefully chosen from our book list.Order a DVD from the many on offer in our list,at half price.When youve joined:As
3、 a member.Youll enjoy savings of between 30% and 50% off the publishers price on every book you buy,and whats more,theyll come straight to your door.Your free club magazine arrives once a month,to keep you up to date with the latest bestsellers.Being a member:All we are asking you to do while you ar
4、e a member is to choose four books during your first year.After that,you can decide on the number of books you wish to take.In each of our monthly club magazines,we choose a Club Choice booka work of fiction or a reference title which is especially worth buying,and which is offered at a special pric
5、e.However,if you do not want this book,just say no in the space provided on the form.We will always send the book if we do not receive this.So,return your application form today,but hurryits not every day we can make you an offer like this.To apply to become a member,all you need to do is send us yo
6、ur first order from our book list.Please dont send any money now,as we will send you your bill with the books.【语篇解读】本文是应用文。文章是一个国际图书俱乐部的广告。1What can you get as a new member?AA free DVDBA free watch.CTwo gifts from a book list.DSome new books worth 6.B细节理解题。根据Immediate benefits中的“Tick the box on your
7、 form to order a free watch.”可知,新会员可以得到一块免费的手表。2What are you required to do as a member?ABuy monthly club magazines.BPay membership fees every year.COrder four books in the first year.DSend money when you buy the book.C细节理解题。根据Being a member中的“All we are asking you to do while you are a member is to
8、 choose four books during your first year.”可知,作为俱乐部会员,第一年需要购买四本书。3What can we learn about a Club Choice book?AIt is a bestseller.BIt is a mustbuy book.CIt is sold at a high price.DIt is presented in monthly magazines.D细节理解题。根据倒数第二段中的“In each of our monthly club magazines,we choose a Club Choice book
9、”可知,每个月的会员杂志中会介绍一本俱乐部挑选出来的书。BParties and social gatherings no longer excite us the same way they once did.This is not due to a lack of desire to socialize, but the smartphone.At parties, people focus more on their smartphones than on their drinks.According to a recent study from International Data C
10、orporation, over half of all Americans have a smartphone and reach it the moment they wake up, keeping it in hand all day.In addition, too many people are using smartphones while driving and as a result,they get into car crashes.34 percent of teens admit to text while driving, and they confirm that
11、texting messages is the major interruption while driving.Peoples attachment (依恋) to their smartphones is unbelievably becoming more important than the lives of themselves and others.Just as drivers dismiss the importance of focusing while on the road, many people also fail to recognize the significa
12、nce of human interaction.When with their friends, some people pointlessly(无谓地) check or send messages in the presence of their friends, which means that their friends are less important.In addition, relying on our smartphones to make friends does not give us the same advantages as making new friends
13、 in the real world.Facetoface conversations will give us the chance to improve our communication skills in the long run.As many people risk their lives and the lives of people around them just to send a text or mindlessly check their messages,smartphones are in many ways more dangerous to people.The
14、 technology shows the achievement weaken the value of communication.Not only is the smartphone affecting our desire to interact face to face,but it is also lowering peoples ability to communicate.【语篇解读】本文是一篇议论文。智能手机的问世使我们与他人联系更加方便,但也使我们疏远了身边的人。本文主要讲述了:在聚会、开车等各种场合,人们埋头用手机发短信,影响了人际交流,甚至导致了事故的发生。4The p
15、urpose of this text is to Acall for an end to the use of the smartphone while drivingBappeal to us to pay attention to communication skillsCexpress a concern about the overuse of the smartphoneDadvise us to be cautious about the addiction to the smartphoneC写作意图题。本文通过描述人们在社交场合或开车时埋头使用手机这一现象,提出了这一现象背后
16、值得思考的话题:手机的过度使用影响到了人们的日常生活和交流,因此选C。5The second paragraph is developed by Agiving examplesBlisting figuresCcomparing factsDanalyzing the effectsA推理判断题。第二段讲述人们使用手机的情况,比如在聚会上使用手机,以及青少年开车时使用手机发短信的具体事例,因此该段是通过给出一系列的例子来阐述观点的。因此选A。6The author advocates making new friends Aby using smartphonesBin a facetofa
17、ce wayCin different waysDunder a free circumstanceB细节理解题。作者在第三段的结尾说“Facetoface conversations will give us the chance to improve our communication skills in the long run.”,因此选B。7Too much dependence on the smartphone leads to the fact that Aparties and gatherings limit peoples social circleBpeople are
18、 more and more narrowmindedCpeoples communication skills are weakenedDfacetoface communication becomes less importantC细节理解题。最后一段谈到人们埋头使用手机的坏处是“lowering peoples ability to communicate”,C项是对该信息的转述,因此选C。CIn todays society, language plays a key role in defining gender(性别) by vocabulary, and also the non
19、verbal (非语言的) vocabulary. Each one of these different types of ways of communicating is obviously different between men and women.Many different studies show that men tend to talk much more than women. It has also been proven that women tend to speak faster than men; this is due to the fact that wom
20、en tend to be interrupted more often than men are, and also have the ability to speak more clearly, precisely, and more quickly than men. In one study it was found that women spoke for an average of three minutes describing a painting, as opposed to the thirteenminute average it took men to describe
21、 it.Men and women also tend to have a very different nonverbal way of communicating, which can also make it very hard for one another to understand what the opposite sex is trying to say. Mens body language is much more reserved when they are talking to women. Men tend not to make as much eye contac
22、t and they generally stay farther away from women when talking to them. Men avoid other peoples body space while talking, and they also tend to sit back when talking. All of these have given off the impression of disinterest or boredom. Women are by far better listeners and much more enjoyable to ta
23、lk with and they tend to raise more topics for conversation.Women also make it clearer whether or not the conversation is going somewhere or just stuck in neutral. After learning about our styles of communicating with each other, I have decided that although men have not quite mastered communicating
24、, what fun would it be if we all spoke the same “language”? The little games men and women play with each other while conversing would be lost. The question everyone asks himself or herself after talking with someone of the opposite sex, “I wonder if theres something there?” would no longer exist.【语
25、篇解读】本文主要介绍了男性和女性因性别差异而导致在沟通方式上也有所不同的现象。8What does the underlined word “this” in Paragraph 2 refer to?AThe differences between mens and womens languagesBThe different speed of mens and womens speech.CThe ability of mens and womens spoken language.DThe nonverbal vocabulary of men and women.B代词指代题。由thi
26、s承接第二段中的“It has also been proven that women tend to speak faster than men”可推知,此处的this指代女性比男性说话快的现象,故选B。9In what way do men and women differ according to the third paragraph?ASpeed of understanding.BUnderstanding of speech roles.CPoliteness of communication.DApplication of body language.D推理判断题。根据第三段的
27、整体内容,尤其是该段第二句“Mens body language is much more reserved when they are talking to women.”可推知,本段主要讲的是男性和女性在非语言表达方式上的不同,即肢体语言使用上的差异,故选D。10What is the authors attitude to the differences between mens and womens communication?ACautious.BFavorable.CAmbiguous. DSkeptical.B观点态度题。根据最后一段第二句和第三句“After learning
28、about our styles of communicating with each other,I have decided that although men have not quite mastered communicating,what fun would it be if we all spoke the same language?The little games men and women play with each other while conversing would be lost.”可推知,作者对男性和女性在沟通的差异性上持赞成态度,故选B。cautious“谨
29、慎的”;favorable“赞成的”;ambiguous“模棱两可的”;skeptical“怀疑的”。11What is the best title for the text?AWomen, born excellent talkersBMens and womens social rolesCVocabulary and communicationDOpposite gender, different languageD标题判断题。根据第一段的话题导入,并结合全文的整体内容可推知,本文主要讲的是男性和女性因性别差异而导致在沟通方式上也有所不同,故选D。DThe word or phrase
30、 that you use to open your email account may provide a key to your personality as well as to your correspondence (信件), according to a British psychologist.Helen Petrie, professor of humancomputer interaction (交互作用) at City,University in London, analysed the responses of 1,200 Britons who participate
31、d in a survey funded(提资金) by CentralNic, an Internet domain name company.The results were recently published on CentralNics website.Petrie identifies three main password “types”“Family oriented” respondents numbered nearly half of those surveyed.These people use their own name or nickname, the name
32、of a child, partner, or pet or a birth date as their password.They tend to be occasional computer users and have strong family ties.“They choose passwords that symbolize people or events with emotional value,” says Petrie.One third of respondents were “fans”, using the names of athletes, singers, mo
33、vie stars, fictional characters, or sports teams.Petrie says fans are young and want to attach themselves to the lifestyle represented by a celebrity.Two of the most popular names were Madonna and Homer Simpson.The third main group of participants are “cryptics” because they pick confusing passwords
34、 or a random (随机的) string of letters, numbers, and symbols such as “Jxa 157”Petrie says cryptics are the most securityconscious group.They tend to make the safest but least interesting choices.Passwords are revealing for two reasons.First,because they are invented on the spot.“Since you are focused
35、on getting into a system, for example your email account,youre likely to write down something that comes quickly to mind,” says Petrie.“In this sense passwords take advantage of things that are just below the surface of consciousness.Also,to remember your password, you pick something that will stick
36、 in your mind.You may unconsciously choose something of particular emotional importance.”【语篇解读】本文是说明文。研究表明,密码可以揭示人们的个性。12How did Petrie draw her conclusions?ABy observing participants reactions.BBy interviewing 1,200 people.CBy studying survey results.DBy doing an experiment.C细节理解题。由第一段中的“analysed t
37、he response of 1,200 Britons who participated in a survey”可知,Helen Petrie分析了参与调查的1 200位英国人的答复,得出“密码会揭示人的个性”的结论。13What do we know about people whose passwords are “family oriented”?AThey probably have large families.BThey are likely to be animal lovers.CThey tend to be social and emotional.DThey are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433191.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
委托融资服务战略合作合同协议范本.pdf
