2019-2020同步新教材外研英语必修一新突破课时分层作业9 DEVELOPING IDEAS .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步新教材外研英语必修一新突破课时分层作业9 DEVELOPING IDEAS 2019 2020 同步 新教材 英语 必修 一新 突破 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)语言知识练习固基础.单句语法填空1In spite of the peoples opinions(opinion),she ended up the winner.2His success is entirely(entire)due to hard work.3The lecture series falls(fall)naturally into 3 parts.4There were millions of people in the square.5He remained cheerful throughout the trip.6Diet and exercise
2、 are obviously(obvious)important.7Despite all our efforts ,we still lost the game.8These people have been presented medals(medal)for long service.9He aims to be(be)a successful writer.10The train is being switched onto another track.单句改错1If I am you I would give the dog another name.amwere2Her aim w
3、as do two years work in one year.was后加to3He came to the meeting although his illness.althoughdespite4I entire agree with you.entireentirely5It is estimated that the damage was over two millions dollars.millionsmillion高考题型练习提能力.阅读理解John Constable was born in Suffolk, England,on 11 June 1776.His famil
4、y hoped that he would join his fathers business,but he showed great interest in art when he was very young.Finally,his family allowed him to enter the Royal Academy School,a very famous art college in England,at the age of twentytwo.At the Royal Academy,he was a good student,spending all his spare t
5、ime drawing and reading.He showed his first painting in 1802.Constable believed the greatest art came from using the inspiration (灵感) of nature, rather than using various techniques (技巧) and imagination on art.In his lifetime,Constable never had much money.His fame only grew after his death. He was
6、unable to earn a living from the paintings.To support his family,Constable often drew portraits (肖像) of others.But it was something he never really enjoyed.He was attracted by the beauty of the British countryside.He sold more paintings in France than in his home country,England,at first.But when gi
7、ven the chance to travel to sell his paintings abroad,he said he would rather “be a poor man in England than a rich man abroad”After his wifeMariadied,he painted The Hay Wain.He said this picture was painted for a very particular personthe person for whom he has all his life painted.Constable died i
8、n 1837 and was buried (埋葬)alongside his wife,Maria.During his lifetime he got little praise in his home country for painting countryside scenery.Yet he is now considered to be one of the greatest British artists.【语篇解读】康斯太布尔是英国的风景画家,这篇文章向我们介绍了他的生活经历。1John Constable studied painting because Ahe had gr
9、eat interest in itBhis parents hoped he would study itChe wanted to make more moneyDhe liked the Royal Academy SchoolA细节理解题。根据文章第一段“but he showed great interest in art”可知,康斯太布尔对绘画有很大的兴趣。2At the Royal Academy, John Constable Awasnt a good studentBstudied hard and was an excellent studentCdidnt get on
10、 well with his classmatesDbecame very famousB细节理解题。根据文章第二段可知,在皇家学院,康斯太布尔是一名好学生,他把所有的业余时间用在了绘画和读书上,说明他刻苦努力。3Which of the following statements about John Constable is TRUE?AHe thought technique was the most important in art painting.BHe became very rich by painting.CHe was interested in drawing portra
11、its.DHis paintings sold better in France than in England at first.D细节理解题。根据文章第三段“.rather than using various techniques.”可知A项错误;根据文章第四段“.Constable never had much money.”及“.Constable often drew portraits(肖像)of others.But it was something he never really enjoyed.”可知B、C项错误;根据文章第五段“He sold more paintings
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433220.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
