2019-2020学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first 核心素养提能练 外研版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 Unit Earth first 核心素养提能练 外研版必修第二册 2019 2020 学年 新教材 高中英语 核心 素养 提能练 外研版 必修 第二
- 资源描述:
-
1、核心素养提能练.阅读理解About 97% of the worlds water is salty and is found in our oceans and seas.But,as we cant drink sea water,how can it be important?Every part of our seas and oceans contains an amazing number of animals and fish that live at different ocean depths.Most of the different species of animals
2、and fish depend on simple plants for their food.These simple plants called algae(海藻)drift near the surface of the ocean and use sunlight to turn carbon dioxide and water into food and oxygen.In fact,the algae produce over half of the oxygen people breathe.How important seawater is!Each plant or anim
3、al in our seas and oceans is an important link in a food chain.The algae are eaten in large amounts by microscopic animals,which are in turn consumed by larger animals.These food chains are delicately balanced.The bad news about the food chains in the oceans is that they are under threat because of
4、man.People once thought that the oceans were so big that it didnt matter if we dumped rubbish into them or caught huge quantities of fish and whales for food.But we now know this is not true and fish stocks in the oceans have started to drop.Thankfully,the world is taking steps to protect the future
5、 of our oceans by introducing international agreements to protect marine habitats.Most countries have introduced fishing restrictions to protect fish stocks in the oceans and new techniques are being pioneered to cope with pollution.Finally,the importance of protecting oceans is being made known to
6、more people.This is just the beginning of a long process to protect the oceans for our future.We depend on the oceans for fish which are an important part of the human diet.How important sea water is!语篇解读海洋对人类的生存起到至关重要的作用,但是人类在很长一段时间内对海洋造成了污染和破坏,现在各国都在努力采取措施保护海洋。1People used to think that the rubbis
7、h thrown into the sea .Awouldnt harm the fish in the seaBwould change the balance of the food chainCwould be broken down in the seaDwouldnt do much harm to the sea答案D解析细节理解题。根据第四段第二句可知,过去人类认为将垃圾倒入大海不会对大海造成破坏。2From the passage,we learn that .Amost fish and sea animals live at the surface of the seasB
8、it is very difficult to break the balance of a food chainCexcessive fishing has caused the decrease in fish stocksDit wont be long before the problems concerning oceans will be solved答案C解析推理判断题。根据第四段最后两句可知,过去人们觉得过度捕捞鱼类无关紧要,现在人类已经认识到原先的做法是不正确的,而且鱼类资源已经开始减少,可知过度的捕捞造成了这一结果。3Which of the following is NO
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434505.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
