2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR-SECTION 2 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT TASTE OF ENGLISH HUMOUR-SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 英语 必修 四抢分
- 资源描述:
-
1、Unit 3 A taste of English humourSection Warming Up and ReadingLanguage Points随堂巩固.单词拼写1Yesterday evening we saw an American film_(由主演) Tom Hanks.2She_(战胜)injury to win the Olympic gold medal.3The differences between the two traditions_(使惊讶) everyone present.4In my opinion,much of the research is_(令人
2、信服的)5As is known to us all,Dr.Yuan Longping is an_(突出的)Chinese scientist in agriculture.6Though she was a_(失败者) in life,she gained great success in her career.7Some people are never_(满意的) with their life and always thinking of gaining wealth.8You should learn how to_(使娱乐) yourself and enjoy your lif
3、e.9He became inspired when he thought about helping_(普通的) people.10Our incomes_(不幸地) have not kept up with the rising prices.答案1.starring2.overcame3.astonished 4convincing5.outstanding6.failure7.content8entertain9.ordinary10.unfortunately.短语选填badly off,be content with,up to now,pick out,cut off1We s
4、hould never_a little book knowledge only.2How could you_your own motorbike in so many motorbikes?3Last month,I went to visit my old friend and found his living conditions were_than mine.4Because of the earthquake,all the supplies of electricity and water have been_.5_,the rescue work hasnt been adva
5、nced at all.答案1.be content with2.pick out3.worse off 4cut off5.Up to now.完成句子1With_,he was not allowed to go out.有很多工作要做,他不被允许出去。2_,she passed the exam.正如所预料的那样,她通过了考试。3I have_I cant lend you any.我有很少的钱,因此我不能借给你。4_than time.没有比时间更宝贵的东西了。5Now he is standing on the stage as if he_.此刻他站在舞台上,好像自己正被人关注着似
6、的。答案1.a lot of work to do2.As was expected3.so little money that4.Nothing is more available5.were being watched.课文语法填空Charlie Chaplin came from a poor family.Both his parents were music hall _1_.He started appearing on the stage while he was still a child.After his father died,the family became even
7、 _2_.By his teens,Chaplin had become a popular actor in England.No one got _3_watching him.Later,he began making films.His charming character,the little tramp,made him known _4_the world.This character was a social _5_but was loved for his optimism and determination to _6_all difficulties.In The Gol
8、d Rush,the little tramp and his friend try boiling a pair of leather shoes for their dinner.Chaplin first _7_the laces and eats them.Then he _8_the leather top of the shoe.Finally he tries cutting and _9_the bottom of the shoe.He eats each mouthful with great enjoyment.Chaplin wrote,_10_and produced
9、 the films that he starred in.He is still loved and remembered as a great actor even today.1_2._3._4._5._6_7._8._9._10._答案1.performers2.worse off3.bored4.throughout5.failure6.overcome7.picks out8.cuts off 9chewing10.directed限时训练限时30分钟.阅读理解AHumor is a most effective,yet frequently neglected,means of
10、handling the difficult situations in our lives.It can be used for patching up differences,apologizing,saying “no”,criticizing,and getting the other fellow to do what you want without his losing face.For some jobs,it is the only tool that can succeed.It is a way to discuss subjects so sensitive that
11、a serious dialogue may start a riot.For example,many believe that comedians on television are doing more today for racial and religious tolerance that people in any other forum.Humor is often the best way to keep a small misunderstanding from escalating (升级) into a big deal.Recently a neighbor of mi
12、ne had a quarrel with his wife as she drove him to the airport.Airborne,he felt miserable,and he knew she did,too.Two hours after she returned home,she received a longdistance phone call.“Persontoperson for Mrs.I.A.Pologize.” intoned the operator.“Thats spelled P as in.” In a twinkling (眨眼间),the who
13、le day changed from bad to lovely at both ends of the wire.An English hostess with a quick wit was giving a formal dinner for eight distinguished guests whom she hoped to enlist (赞助) in a major charity drive.Austerity was a fashion in England at the time,and she had asked her children to serve the m
14、eal.She knew that anything could happen.and it did,just as her son,with the studied concentration of a tight rope walker,brought in a large roast turkey;he successfully elbowed the swinging diningroom door,but the backswing threw the bird onto the diningroom floor.The boy stood rooted,the guests sta
15、ring at their plates.Moving only her head the hostess looked at her son,“No harm,Daniel”,she said,“just pick him up and take him back to the kitchen”.she enunciated(发音) clearly so he would think about what she was saying.“and bring in the other one.”A wink and a oneliner instantly changed the dinner
16、 from a redfaced embarrassment to a laughter.语篇解读幽默能使我们有效地应对尴尬的局面。1What is the main idea of the passage?AHumor is the key to success in our work and lives.BHumor enables us to deal with difficult situations effectively.CHumor is the best way to criticize someone without losing his face.DHumor makes
17、fun of any difficult situation.解析主旨大意题。从文章结构上分析,作者在首段中就提出了本文的中心论点,而且其后的三段都对中心论点加以说明。首段的第一句又是本段的中心,下面所列出的一些幽默的作用都是具体的方面。故应选B项。答案B2Which of the following is NOT stated in the passage?AComedians on TV are believed to have done a lot in making people more tolerant(容忍) of racial and religious differences
18、.BTo make up differences,humor is a most acceptable and effective means.CPeople often turn to humorous ways when meeting with difficult situations because of its effectiveness.DOnly by adopting the means of humor can one succeed in some jobs.解析细节理解题。选择A、D内容分别位于第一段的末句和第三句中,选项B的内容虽然在原文中没有直接出现,但与第一段中所含
19、意思相同。答案C3What caused the roast turkey to drop onto the floor?AThe backward movement of the door.BThe sons rude behavior.CSomeone happened to be at the door.DThe bird raised by the family.解析细节理解题。根据第三段的最后一句可知他成功地用肘部推开了门,但是复位的门却将火鸡打到了地上。故应选A项。答案A4What do you think would probably be the result if the h
20、ostess got angry and scolded the son?AIt would make the embarrassing situation worse.BThe son would refuse to serve the guests any more.CThe son would talk back and make the mother all the more angry.DThe guests would leave before the dinner was over.解析推理判断题。由最后一段可推知答案。答案ABI dont think I can recall
21、a time when I wasnt aware of the beauty of the ocean.Growing up in Australia,I had the good fortune of having the sea at my side.The first time I went to Halfmoon Bay,I_suddenly_had_the_feeling_of_not_being_able_to_feel_the_ground_with_my_feet_anymore.For my 10th birthday,my sister and I were taken
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434739.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2014-2015学年高中语文同步课件:3.9《父母与孩子之间的爱》37张(人教新课标必修4).ppt
