2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 2 ROBOTS 4 SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT ROBOTS SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、 单句语法填空1As is known to all, the 2022 Winter Olympics will_be_held(hold) in Beijing and towns in the neighboring Hebei Province.2In China, the practice of presenting the best food first to the senior members of the family has_been_observed(observe) for generations.3Up to now, a large number of new ho
2、uses have_been_built(build) in what used to be a wasteland.4The decision to_be_made(make) at tomorrows meeting will affect a lot of people.5His book is said to_have_been_translated(translate) into more than 30 languages since it was_published(publish) in the 1940s.6Your pencil case is nowhere to_be_
3、found(find), and I will buy a new one for you this weekend.7The fire is reported to_have_been_caused(cause) by a cigarette end, which was thrown by one tourist.8The best and most beautiful thing in the world cannot be_seen(see) or even touched for it must be_felt(feel)9It is a great honor for me to_
4、be_asked(ask) to speak at the meeting on behalf of the whole class.10The kids were_allowed(allow) to go swimming in the river, which made them very happy. 阅读理解We live in a golden age of misinformation. On Twitter, false news spreads further and faster than the truth. In the runup to the 2016 US pres
5、idential election, the most popular false articles got more Facebook shares, reactions and comments than the top real news, according to a BuzzFeed News analysis.Before the Internet, “You could not have a person sitting in a room and generating conspiracy(阴谋) theories at a mass scale,” says Luca de
6、Alfaro, a computer scientist at the University of California. But with todays social media, selling lies is too easywhether those lies come from a company like Disinfomedia, which has owned several false news websites, or a crowd of teenagers in Macedonia who got huge sums of money by writing popula
7、r false news.Most Internet users probably arent intentionally broadcasting nonsense. Information overload and the Web surfers limited attention span arent exactly good at factchecking inspection. Confirmation bias(偏见) feeds in as well. “When theyre dealing with unfiltered information, its likely tha
8、t people will choose something that meets with their own thinking, even if that information is false,” says Fabiana Zollo, a computer scientist in Italy who studies how information circulates on social networks.Intentional or not, sharing misinformation can have serious consequences. False news does
9、nt just threaten the equity of elections and wear away public trust in real news. It threatens lives. Rumors(谣言) that spread on WhatsApp, a smartphone messaging system, for instance, led to murder cases in India that left more than a dozen people dead.To help sort false news from truth, programmers
10、are building automated systems that judge the truth of online stories. A computer program might consider certain characteristics of an article or the reception an article gets on social media. Computers that recognize certain warning signs could warn human factcheckers, who would do the final check.
11、 “Automatic liefinding tools are still in their babyhood,” says computer scientist Giovanni Luca Ciampaglia of Indiana University Bloomington.【解题导语】本文是一篇议论文。如今,我们处在一个假新闻充斥网络的时代,本文就假新闻的影响及如何抵御进行了讨论。1What can be learned from the second paragraph?AFalse news is sometimes more popular than the real news
12、.BTeenagers are the main force for spreading fake messages.CThe openness of the Internet provides soil for false news.DSocial media contributes to the loss of peoples social values.C解析:推理判断题。根据第二段中的Before the Internet.selling lies is too easy可知,在过去,大规模的传播假消息是很难的,而如今,网络的发展使其变得十分容易。由此可推断,第二段想告诉我们的是网络为
13、假消息提供了生存的土壤。2What best explains the underlined word “unfiltered” in paragraph 3?AUnknown.BOriginal.CFalse. DBoring.B解析:词义猜测题。根据上下文语境可知,网络消息的关注度并不能证明它的真实性,因为人们在阅读那些未过滤的信息时,容易根据自己的喜好去选择,即使那是错误的消息。由此推断,画线词意为“未过滤的,原始的”。3Paragraph 4 is mainly about _Athe drawbacks of social mediaBthe negative effects of
14、misinformationCthe disordered Internet market of IndiaDthe relationship between laws and rumorsB解析:段落大意题。根据第四段的内容尤其是第一句可知,本段主要想告诉我们虚假消息的不利影响。4What do we know about the automatic liefinding tools?AThey have been fully developed in the computer program.BThey remind human factcheckers of some warning s
15、igns.CThey are proved to be good at telling false news from the truth.DThey make up a machinecontrolled system that can do the final check.B解析:细节理解题。根据最后一段中的Computers that recognize certain warning signs could warn human factcheckers, who would do the final check.可知,这个自动识别系统可以帮助人工排查人员分辨网络信息。 完形填空I c
16、ame from my home in Italy by overnight train to Vienna to start the second part of my year abroad as an English language assistant. I went to sleep in Italy and _1_ in Austria, to a snowcovered countryside that looked like something out of a tour guide. Although this _2_ scene made me excited, I soo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434770.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《衡水金卷》全国新高三语文摸底大联考分析会课件(共32张PPT).ppt
