2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 4 SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT TRAVELLING ABROAD SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 英语 选修
- 资源描述:
-
1、 单句语法填空1Using cellphones while driving can be dangerous, which is illegal in many countries.2As is announced on the school radio, the sports meet will be held next Tuesday.3We finally got to the village, where we saw a number of newlybuilt houses.4Mr. Lin wrote many childrens books, nearly half of w
2、hich were published in the 1990s.5The couple, whose life used to be very hard, have set up a series of chain stores in Europe.6Many young people, most of whom were welleducated, headed for remote regions to chase their dreams.7My best friend Julia will come to see me next July, when she wont be so b
3、usy.8The Forbidden City, where President Xi welcomed American President Donald Trump, is located at the heart of Beijing.9We will put off the picnic in the park until next week, when the weather may be better.10We must believe that we can succeed, which makes it possible for us to rise above the dif
4、ficulties.11Patience and determination, without which you cant do the work well, are essential qualities in our life.12The Rap of China has made the artists the centre of public attention, many of whom were underground before. 阅读理解Learning a musical instrument has a lot of benefits. Not surprisingly
5、, many parents are willing to spend money to give their children this experience. What parents do can determine the quality of the learning experience. But parents encouragement can quickly develop into nagging(唠叨). Nagging a child to practice only makes the activity feel like a task. Children are a
6、lso likely to stop playing as soon as they can make that choice. So, what can parents do to encourage their children to practice?Most young children enjoy singing and movement. They are also not overly concerned with selfimage. While a teenager might avoid singing or playing an instrument for fear o
7、f how their peers(同龄人) might react, younger children freely engage in musical activity. Parents should know that a good early musical experience can help children shift gradually from playbased learning to more structured learning.The media generally praise professional musicians as “talented”. What
8、s lost in their wonderful stories is that their good mastery of an instrument is in fact the result of much effort and learning. Praising a child for being talented strengthens a fixed idea around musical ability. Children are likely to view their own struggles with learning music as evidence that t
9、hey arent talented. So parents need to make them recognize that practice makes perfect.A tenyear study shows children who display a long commitment to an instrument show higher levels of musical achievement. Children who imagine themselves playing their instrument into adulthood are highly motivated
10、. Parents should encourage their children to see learning an instrument as a useful skill that can bring satisfaction into adult life. It isnt simply this years afterschool activity.Lessons, exams and practice schedules are all very well, but finally music should be a shared activity. Create an envi
11、ronment where music is a vital part of family life. As your children learn, notice their struggles and celebrate their wins.【解题导语】本文是一篇说明文,主要分析了家长在儿童学习乐器过程中应当发挥的作用。1Whats the problem that lies in childrens instrument learning?AParents may fail to help children develop good habits.BSome families have
12、 difficulty affording music lessons.CThe pressure from parents makes children less motivated.DChildren are unable to make a balance between study and practice.C解析:细节理解题。根据第一段中的Nagging a child to practice .feel like a task .stop playing as soon as they can make that choice.可知,在儿童的乐器学习过程中,家长容易通过唠叨的方式催
13、促儿童练习,但这会造成儿童缺乏学习动力。2Paragraph 2 suggests that childrens instrument learning _Arequires parents companyBshould start in early childhoodCshould be based on childrens charactersDcan be improved through strict educationB解析:细节理解题。根据第二段中的younger children freely engage .a good early musical experience can
14、 help children .structured learning.可知,乐器学习应该从童年早期开始。3According to Paragraph 4, parents should help children _Ajoin relaxing afterschool activitiesBchoose what kind of instrument to playCbuild a good music learning environmentDrealize the longterm benefits of playing instrumentsD解析:推理判断题。根据第四段中的chil
15、dren who display a long commitment .are highly motivated.及.see learning an instrument as a useful skill that can bring satisfaction .可知,家长应当让孩子意识到学习乐器的长远好处。 完形填空During painting a church in 2008, Dallas head came into contact with a hightension electrical cable. He was _1_ airlifted to Parkland Hospi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434776.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级上册语文课件-19 奇妙的国际互联网∣苏教版(共11张PPT).pptx
