2019-2020学年人教版高中英语必修3 UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE 课后限时作业9 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修3 UNIT THE MILLION POUND BANK NOTE 课后限时作业9 WORD版含答案 2019 20
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(九)Section Learning about Language & Using Language单句语法填空(建议用时:7分钟)1You dont have to be the best friend, but things will be much easier if you mind your _manners_(manner) and treat each other with respect.2They made _reservations_(reserve) at restaurants where the cost of a bottle of wine equa
2、led a college years monthly rent.3In recent years, large amounts of money _have been spent_(spend) by the US. Department of Defense in further developing and perfecting these capabilities.4So far, a large amount of money _has been donated_(donate) to the people in the floodstriken areas.5While he wo
3、ke up and took a warm shower, I _screamed/was screaming_(scream) under a freezing waterfall in Peru.6After losing $20,000 in my last business, Im not taking _a_ chance this time.7It was rude _of_ you to stare at the foreigner when he passed by just now.8When you are reading, make a note of _what_ yo
4、u think is of great importance.9_It_ is wellknown that China is developing at a fast pace.10_Whenever_ I have to give a speech, I get extremely nervous before I start.阅读理解(建议用时:7分钟)Enders GameAliens(外星人) have attacked Earth twice and almost destroyed the human beings. We couldnt lose anymore. Theref
5、ore, the world government has started to train military geniuses (军事天才) in the arts of war. Ender Wiggin is taking part in this training. He wins all the games. He knows time is running out but can he save the planet? It is a good science fiction for boys.HatchetIt is the story of a boy named Brian.
6、 On a trip to the Canadian oilfields to spend the summer with his dad, the pilot of the Cessna he is traveling in suffers a heart attack and dies. Brian must land the plane in the forest. Brian learns to exist in the forest. He faces many dangers including hunger, animal attacks, and even a tornado.
7、Ball Dont LieSticky, 17, is from the streets and has had a tough life so far. But, his hope for his life to be good and get better is basketball. His basketball skills may be his ticket to a better life. This book is inspiring and raises questions about race and the difficulties in getting ahead in
8、life when youve had a bad start.CrackbackMiles Manning likes to please people, his father, his coach, and his friends. He is a starter on a winning football team that is favored to win the conference and have a chance to go to state. However, everybody is pressing Miles to be bigger, stronger and fa
9、ster, including his new head coach, his demanding father, and his best friend.SheA college professor and his young student follow instructions on a broken pottery shard (陶瓷碎片) that lead them to a fabled(传说中的) lost city in the jungles of Africa, where they encounter She Who Must Be Obeyed, the ruler
10、of the land.语篇导读本文为应用文,介绍了五本青少年读物的内容梗概。1Why does the world government train military geniuses in Enders Game?ATo attack aliens in the future.BTo help people learn more about wars.CTo make sure humans win the next war.DTo destroy the planet aliens are living on.解析C细节理解题。根据Enders Game部分第二句中提到的We could
11、nt lose anymore可知,训练军事天才的目的是为了不再输掉下次战争,即在下次战争中取胜,故选C项。2Which book is suitable for Johnson who is interested in wilderness selfhelp?ACrackback. BBall Dont Lie.CShe. DHatchet.解析D细节理解题。根据Hatchet部分倒数第一、二句可知,这本书介绍了很多野外自救的信息,故选D项。3Which two books are related to sports?AEnders Game and Crackback.BBall Dont
12、 Lie and Hatchet.CShe and Hatchet.DBall Dont Lie and Crackback.解析D细节理解题。根据Ball Dont Lie部分提到的篮球和Crackback部分提到的足球可知,这两本书与运动有关,故选D项。4What does the underlined word “encounter” in the last paragraph mean?AExplore. BMeet.CCreate. DMiss.解析B词义猜测题。根据本段内容可知,他们来到位于非洲丛林中的城市之后应该是“遇到了”这片土地的统治者,故选B项。完形填空(建议用时:18分钟
13、)Garcia Marquez was born in 1928 in Colombia. As one of the most famous _1_, he has been widely regarded as “a giant(巨人) of 20thcentury _2_”Soon after he was born, Garcia Marquez was sent to _3_ with his grandparents. He later said that his love of _4_ came from his grandmother. Marquez had always w
14、anted to _5_ a novel based on his grandparents house where he _6_. However, he couldnt find a proper tone and _7_ the idea until one day the answer hit him while _8_ his family to Acapulco. He turned the car around and the family _9_ home so he could begin writing. He sold his car _10_ his family wo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435152.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
