2019-2020学年新教材素养突破人教版英语必修第一册练习:UNIT 4 NATURAL DISASTERS 课时作业 15 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材素养突破人教版英语必修第一册练习:UNIT NATURAL DISASTERS 课时作业 15 WORD版含答案 2019 2020 学年 新教材 素养 突破 人教版 英语
- 资源描述:
-
1、课时作业 15阅读理解AAs I stuck in the mud (泥), with my bike on top of me, I wondered what had forced me to come here. Madagascar is not a good place for a cycling holiday: one of the worlds poorest countries, only 11 percent of roadway is paved (铺). South of the town of Antalaha, where I started, the road w
2、as in worse condition.I appeared from a week in the wilderness and reached the start of the Route National 5 at Maroantsetra, but my dream of a smooth road and speed was suddenly destroyed by mud. The “worst road in the country” changed my bicycle into a burden (负担) for days. Finally, I_was_claimed_
3、by_the_road. Tired. Alone.As I wiped (擦) the mud from my face and looked upwards, I was greeted by a Malagasy man. He helped me stand up and smiled playfully while he pointed to my bike, which sat next to his. I started again. But I fell again in the mud. Angrily, I told him to go on, but if he unde
4、rstood he showed no sign of it. His smile forced me back onto the bike. We continued like this for hours. But I fell less. Studying my quick guide, slowly I learned. As we passed through a village, a group of children saw me and shouted loudly. His only words were: “Their parents tell them while peo
5、ple steal and eat them. Funny, no?”I tried to ask why, but he had already set off. I tried to catch up; as I got closer, he took it as a challenge and sped up. We raced along the road. I rode a little faster and I was just behind, about to catch up with him. With a smile, he sped up and was away, le
6、aving me breathless.【语篇解读】本文是记叙文。文章主要介绍了作者在非洲马达加斯加骑行遇到困难的时候,一位当地人激励自己继续骑行的故事。1What was in the authors mind when he was in the mud?AHe considered his experience a special pleasure.BHe made up his mind to continue challenging himself.CHe tried to think out a new road for cycling in Antalaha.DHe regret
7、ted having the cycling holiday in Madagascar.答案与解析:D推理判断题。根据第一段中的“I wondered what had forced me to come here”及下文对马达加斯加当地路况的介绍可知,作者来到这里骑行发现路况很差,这让他后悔不已。2What does the underlined sentence in Paragraph 2 mean?AThe author chose another road.BThe author decided to ask for help.CThe author lay on the road
8、 for a rest.DThe author had no confidence to ride on.答案与解析:D句意理解题。根据第二段中的“but my dream of a smooth road. for days”及Tired可知,泥泞的道路使作者疲惫不堪,让他失去了继续骑行的信心。3How did the Malagasy man help the author?ABy showing him the right way.BBy wiping the mud from his bike.CBy riding in front of him all the way.DBy tea
9、ching him how to ride in the mud.答案与解析:C推理判断题。根据第三段中的“Studying my quick guide”及第四段中的“I tried to catch up; as I got closer, he took it as a challenge and sped up”可知,那个马达加斯加男人一直在作者前面骑行来鼓励他。4Whats the best title for the text?AA lonely trip BA bicycle raceCA lesson in cycling DA road in Madagascar答案与解析:
10、C标题归纳题。根据文中作者在马达加斯加骑行遇到困难时受到一位当地人的帮助可知,作者从中受益匪浅。BRaccoons are smaller relatives of bears. They are native to North America, but they can also be found in Asia and Europe. Raccoons live in wooded areas close to water, but they can be often found near urban areas. There are about 7 different species o
11、f raccoons. Pygmy raccoon is the only endangered species.Raccoons usually reach 40 to 70cm in length and weigh between 526kg. Raccoons that live in colder climates are larger and heavier. They have grayish fur, black masks around eyes and long tails covered with black and brown bands. Because of the
12、ir tails, they are also called “ringtail”Raccoons_are_omnivores. They like to eat insects, eggs, small mammals, fruit, berries, garbage, and so on. Raccoons hands look like humans. They each have five fingers and are used to collect food, open shells, door or trash cans. Raccoons often place food in
13、 water before they start to eat it. They have highly sensitive sense of touch and water increases their sensitivity even more. By touching the food, they get better insight about things they will eat.They are easily adaptable (适应的) to various environments. They can live in hollow (中空的) trees equally
14、 happily like they can in useless cars. Raccoons live on their own and hunt at night. They dont hibernate (冬眠), but they spend the coldest days of winters in their holes.Mating (交配) season takes place from January to mid March. Two months later, female will give birth to 34 babies. Their tails dont
15、have bands, and the mask around eyes is still missing. Mother is very protective and she will teach them how to survive and what to eat as they becomeready to leave the hole. Raccoons usually can live only 1.8 to 3.1 years in the wild, but they can live up to 20 years at a zoo.Raccoons can pass rabi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437592.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
