2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价三 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing 新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价三 Unit Festivals and Celebrations Reading for Writing 新人
- 资源描述:
-
1、课时素养评价三 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing. 选用下面单词的适当形式填空atmosphere, represent, please, fancy, grace, absolute, moment, brief, respect, horrible1. She tries to create an atmosphere of calm and security for her children where they can live happily. 2. The old man was pleased to wat
2、ch his son appear on TV. 3. Mr King was chosen to represent the company at the conference. 4. We are impressed with the grace with which a dancer leaps into the air. 5. He made his reasons for buying another car absolutely clear. 6. I wanted a simple black dress, nothing fancy. 7. I spent a few mome
3、nts thinking what I was going to say. 8. The scientist who is making a speech is respected by everyone present. 9. The family members screamed horribly when they saw the snakes crawling on the ground. 10. Briefly speaking, English is so useful that all of us students should learn it well. . 根据汉语提示完成
4、句子1. Taking part in (参加) the celebration was an exciting experience for me. 2. Buying such a house in the centre of the city is worth it (值得). 3. To be frank (坦白地说), the dish you cooked tasted terrible. 4. The moment the gun went off (开火), the soldier gave himself away. 5. It looks as if (好像) the pl
5、an went on well. 6. People from near and far (四面八方的) came to the market to buy things. 7. The coat suits you well except for (除以外) its color. 8. These traditions have great influence on (对有重大影响) people. 9. Showing respect to (尊重) our parents is very important. 10. Because of the heavy rain, they did
6、nt set off (出发) until 12 oclock. . 阅读理解APeople in Brazil mark Carnival(狂欢节)every year and it is considered to be one of the most important national holidays. It is not about a big moment in history or a famous person, but it is important for the people because it is a time of friendship, freedom, an
7、d many days without work. People can choose between parties and rest. Most people choose parties, day after day, night after night. Carnival is celebrated forty days earlier than Easter, but it is not recognized by the church. It lasts four days and four nights. People put on their holiday clothes a
8、nd go out into the streets or to clubs to enjoy themselves together. There are also some celebration activities. For instance, samba schools make a parade showing their music and beautiful cars. They are followed by people. Every year the parade tells a different story, and each city has one or more
9、 schools like this. In the south the celebration of Carnival comes back to normal by Wednesday. The problem is that it is not recognized by the church in the northwest where the Carnival is more traditional. There, people do not respect its end and continue to party until the next Sunday. Carnival i
10、s my favorite holiday, but I do not agree that the party should keep going. Like at other popular parties, people drink, dance and have fun. Unfortunately, some people are not very responsible and give it a bad name, leaving a bad impression of this holiday, but it is the only national holiday that
11、brings the whole country and its different people and cultures together. 【文章大意】本文主要介绍了巴西的一个传统节日“狂欢节”。1. Which of the following statements is true? A. The Carnival is the most interesting holiday in Brazil. B. The Carnival is celebrated to honor a famous person. C. All of the people enjoy themselves
12、in public places during the Carnival. D. People do not need to work during the Carnival in Brazil. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段的because it is a time of friendship, freedom, and many days without work. 可知, 在狂欢节的这几天里人们可以不去工作。2. From this passage, we can infer that the Carnival _. A. is a favored holiday in Braz
13、ilB. has a religious originC. is when people miss their ancestorsD. is when people present gifts to each other【解析】选A。推理判断题。根据最后一段的. . . it is the only national holiday that brings the whole country and its different people and cultures together. 可知, 狂欢节是唯一能将整个国家及其不同的人民和文化聚集在一起的全国性节日。由此可以推断出狂欢节在巴西受到整
14、个国家人民的欢迎。3. Whats the authors attitude to the Carnival? A. Objective. B. Negative. C. Positive. D. Indifferent. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段的Carnival is my favorite holiday, but I do not agree that the party should keep going. 狂欢节是我最喜欢的节日, 但我不同意晚会继续下去。可见作者对于这个节日既有喜欢的地方也有不满的地方, 由此可以推断出作者对于狂欢节的态度是客观的。BBeijing
15、The public has responded with vigorous support for an NPC deputys proposal to extend the Spring Festival holiday from three days to 10. More than 78 percent of about 27, 600 respondents to a poll on www. people. com. cn voted in favor of the idea of Li Jing, who is also the mayor of Meishan city in
16、South-west Chinas Sichuan province. Li said the lunar new year festival holiday was too short for family reunions, especially for the nations 220 million migrant workers. With hundreds of millions of people on the move during such a short time span, the holiday puts great stress on the public transp
17、ort system and suppresses tourism, she added. She suggested the holiday be extended and cover the three adjacent (毗连的) weekends, which means the public could take a total of 16 days off and floating population could spend the Lantern Festival, which falls on the 15th day of the lunar new year, with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437667.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级上语文课件-武松打虎_语文S版.ppt
