2019春英语(人教版)必修七练习:单元质量评估(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019春英语人教版必修七练习:单元质量评估三 WORD版含答案 2019 英语 人教版 必修 练习 单元 质量 评估 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、单元质量评估(三)时间:100分钟分数:120分第卷第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ALost Cities That Have Been FoundThe White CityIn 2015,a team of explorers to Honduras in search of “the Lost City of the Monke God” led to the discovery of the White City.They found the ruins in th
2、e Mosquitia region of the Central American country which is known for poisonous snakes,vicious jaguars and deadly insects.It is believed that local people hid here when the Spanish conquerors (征服者) occupied their homeland in the 16th century.Canopus and HeracleionModern researchers were teased by th
3、e ancient writings about the Egyptian cities Canopus and Heracleionwhere Queen Cleopatra often visited.But the cities werent found until 1992,when a search in Alexandria waters found that the two cities had been flooded for centuries.Artifacts (工艺品) showed that the cities once highly developed as a
4、trade network,which helped researchers piece together more about the last queen of Egypt.Machu PicchuA Yale professor discovered “the Lost City in the Clouds” in 1911.A combination of palaces,plazas,temples and homes,Machu Picchu displays the Inca Empire at the height of its rule.The city,which was
5、abandoned in the 16th century for unknown reasons,was hidden by the local people from the Spanish conquerors for centuries,keeping it so well preserved.TroyThe ancient city of Troy in Homers The Iliad was considered a fictional setting for his characters to run wild.But in 1871,explorations in north
6、western Turkey exposed nine ancient cities layered (层叠) on top of each other,the earliest dating back to about 5,000 years before.It was later determined that the sixth or seventh layer contained the lost city of Troy and that it was actually destroyed by an earthquake,not a wooden horse.【语篇解读】文章介绍了
7、几座已被发现的遗失的城市,以及与它们相关的一些史实。1Why did people hide in the White City in the 16th century?ATo survive the war.BTo search for a lost city.CTo protect their country.DTo avoid dangerous animals.解析:细节理解题。根据题干中的关键词the White City和the 16th century可找到文章The White City部分的最后一句“It is believed that local people hid h
8、ere when the Spanish conquerors occupied their homeland in the 16th century.”可知,在16世纪西班牙征服者占领当地人的家园时,他们藏身于此,从本句可推断他们藏身的目的是为了从战争中存活下来。答案:A2Which of the following was related to a royal family member?AThe White City.BCanopus and Heracleion.CMachu Picchu.DTroy.解析:细节理解题。根据题干中的关键词royal可知,在通读文章时应注意留意跟皇家相关
9、的内容。文章Canopus and Heracleion部分两次提及埃及艳后,其余各部分均未涉及。答案:B3What can we learn about Troy?AIt was built by Homer.BIt consisted of nine cities.CIt had a history of 5,000 years.DIt was ruined by a natural disaster.解析:推理判断题。根据题干中的关键词Troy(特洛伊城)定位到Troy介绍部分。根据该部分最后一句“It was later determined that the sixth or sev
10、enth layer contained the lost city of Troy and that it was actually destroyed by an earthquake,not a wooden horse.”可知,后来确定了在第六或第七层包含着遗失的特洛伊城,摧毁此城的实际是地震而不是木马。答案:DBShark KeeperGet close and very personal with the Aquariums largest exhibit and its biggest predators (捕食性动物) with the new Shark Keeper pro
11、gramme!After each participant prepares to feed the sharks and other fishes in the 120,000gallon Lost City of Atlantis Exhibit,they will then get the onceinalifetime chance to feed our sand tiger sharks!Participants will also experience a tour of other behindthescenes animal care work areas and take
12、home a reallife shark tooth.Programme Outline:Greeting from the educatorEducational programme:misunderstandings about sharks,biology,pictures,shark tooth comparisons,animal overviews,what to expect during the experience.Behindthescenes food preparationBrief overviews of safety and policiesFeedingSch
13、edule:Mondays,Thursdays and SaturdaysSession:3:40 pmLength: 60 minutesRequirements: All participants must be 16 and over.Price:$ 80,plus admission (Members: $ 45)Space is currently limited to three participants per scheduled session.How to Book:Phone 631 208 9200Online: When purchasing your admissio
14、n ticket,please select the Shark Keeper addon under the Aquatic Adventures section of the shopping cart.Guests with Special Needs:Long Island Aquarium & Exhibition Centre makes every effort to accommodate guests with special needs.Please be aware that to participate in this programme,guests must be
15、able to navigate the animal habitat spaces with minimum assistance,and must be able to understand and take direction in English from staff members.To ensure the best experience,please contact the call centre at 631 208 9200 to discuss your individual needs.Cancellations (取消):There is a 72hour cancel
16、lation policy.Any cancellation made within 72 hours will not be refunded.Noshows will not be refunded or rescheduled.Guests arriving late (after the required programme checkin time) will not be permitted to participate in the programme and will not be refunded or rescheduled.We encourage guests to a
17、rrive at the Aquarium with plenty of time to park,enter,and check into the programme.Adventurers should report to the main entrance at least ten minutes ahead.The sessions will begin quickly at the scheduled time.Please plan accordingly.【语篇解读】本文主要介绍了如何参与喂养鲨鱼的活动。4After joining the programme,you will_
18、Afeed sharks once in a lifetimeBget a real shark tooth as a souvenirCmeet the biggest predators of sharksDdraw some pictures of sharks解析:细节理解题。根据第一段的“Participants will also experience a tour of other behindthescenes animal care work areas and take home a reallife shark tooth.”可知,参与者能够得到一颗真实的鲨鱼牙齿作为纪念
19、,故B项正确。答案:B5As a guest with special needs,you are expected to_Amake sure of your individual needsBmove around the centre aloneCfollow the directions of staff membersDseek as much assistance as possible解析:细节理解题。根据倒数第二段的“.and must be able to understand and take direction in English from staff members.
20、”可知,作为有特殊需要的顾客,需要遵守工作人员的指示,故C项正确。答案:C6If you want to give up the programme,youd better_Areport it to the centre 10 mins before the sessionBmanage your plan again within 72 hoursCexpect to refund from the centreDreport the centre 3 days in advance解析:细节理解题。根据文章最后一段的“There is a 72hour cancellation poli
21、cy.”可知,最好提前三天报告,故D项正确。答案:D7What information can we learn from the programme?AYou can book the programme online.BThere is no limit to the age of participants.CYou need to pay $ 95 at least for the programme.DA session is scheduled for 3 children every week.解析:细节理解题。根据“Requirements:All participants mu
22、st be 16 and over.”可知B项错误;“Price:$50,plus admission (Members:$45)Space is currently limited to three participants per scheduled session.”可知C、D两项错误;由Online的内容可知A项正确。答案:ACSpace World in the southwestern Japanese city of Kitakyushu has had to close their winter attraction after it froze around 5,000 fi
23、sh into an ice rink(溜冰场)The park,which is described as a “theme park all about space”,launched their “Frozen Port” exhibition in an attempt to educate people about marine life as they skated over it.The Aquarium of Ice tempted people to visit by promising a worldfirst (possibly for a reason) experie
24、nce of “gliding across the sea”while looking down on fish,crabs,stingrays and a whale shark.But_it_seems_they_got_a_little_out_of_their_depth.Despite reported popularity since its opening in November,the park received impassioned criticism on social media.It could be to put down in part to the capti
25、on(说明文字) they used when sharing some pictures:“I am d.d.drowning,s.s.suffocating.”In response,one commenter said the park was “disrespectful to life”,while another said it was displaying an “appalling lack of morality”Still others urged the company to go out of business.Asked if the theme park thoug
26、ht the “drowning” caption had any issues,an official replied,“Another employee wrote that hoping people would find it funny.But I do feel that not enough caution was taken.I apologize.”According to management,the fish were already dead when they bought them,sourced from markets and chosen because th
27、ey were unable to be sold.Space World has decided to close the event and is considering holding an“ appropriate religious service” once they have melted the rink,which could take over a week.Manager Toshimi Takeda said they have proposed to hold a memorial service for the fish who worked hard for th
28、em and then reuse them as fertilizer.【语篇解读】本文是一篇议论文。日本的一家主题公园把大约5 000条鱼冻在冰面下,让滑冰者一边滑冰一边体验海洋生活,但是这样的举动被广大媒体抨击。8Whats the purpose of “Frozen Port” exhibition?ATo encourage people to skate.BTo educate people about sea life.CTo make skating more enjoyable.DTo look after sea animals.解析:细节理解题。根据第二段第一句可知,这
29、家公园开展“Frozen Port”这项活动是为了让人们了解海洋生物。答案:B9What does the underlined sentence probably mean?AThe water is not deep enough for the fish.BThe exhibition is well received on social media.CPeoples response is out of their expectation.DThe programme is not the first one in the world.解析:推理判断题。根据下文可知,虽然这项活动受到了
30、一些人的欢迎,但是有很多人和媒体责备这样的行为,这肯定是他们在举办这项活动之初没有想到的,由此推测,人们对这件事的反应超出了他们的预料。答案:C10How did Toshimi Takeda feel about the “drowning” caption?AHe felt sorry for the result.BHe took it as humour.CHe blamed himself for carelessness.DHe was cautious about it.解析:推理判断题。根据第六段可知,负责这项活动的官员认为自己考虑不周,为此感到抱歉,而Toshimi Take
31、da是这里的经理,肯定是持同样的态度,故选A。答案:A11What can we learn from the last paragraph?AThe fish will be set free.BThe theme park will be closed.CThe fish should have been used as fertilizer.DThe fish will be honoured in a proper way.解析:细节理解题。根据最后一段最后一句可知,Toshimi Takeda提议为这些鱼举办追悼会。答案:DDMonday,June 8,2009 is World O
32、cean Day,which the United Nations set to protect oceans.About 80 percent of life on Earth depends on oceans and coasts,and more than a third of humans live in coastal areas or on small islands.Oceans provide mankind with more than $21 trillion every year in goods and services,including food,energy,t
33、ransportation and fun.But oceans are increasingly under threat from pollution,overfishing,destruction of habitats,and the effects of increased CO2.Here are some tips to preserve the oceans for future generations.Reduce your plastic use. Plastic waste forms large floating islands in the middle of oce
34、ans,giving off toxins (毒素) and killing sea life,including turtles,birds,and fish.Instead of plastic ones,use reusable shopping bags. _Overfishing affects the majority of the worlds fisheries.So choose sustainable(可持续的)seafood at a store or a restaurant.Choose environmentally friendly household clean
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级数学上册第八单元认识小数存零用钱作业pdf无答案北师大版.pdf
